merhaba arkadaşlar, aracım 2017 model 52750 km'de. aracımın garantisi devam ediyor. servisi aradım garantinin devam ettiğini ve 45000 km bakımın geçtiğini yapılması gerektiğini söylediler. (aracın önceki bakımları serviste yapılmış) sıkıntı şurada; aracı yeni aldım benden önceki sahibi sadece yağ filtresini ve yağı özel serviste değiştirmiş. bundan dolay arabam garanti dışı kalır mı? ne yapmalıyım? durumu servise bildireyim mi? (garantinin devam etmesi için bakımı serviste yaptırmak istiyorum.) bu konunda fikirlerinizi iletirseniz memnun olurum.
Değişen sarf malzemesi olan yağ ve filtresi ise sorun olmaz , aracın yeni sahibi olmuşsunuz , hikayesinde hep yetkili servis kayıdı varsa ki öyle diyorsunuz ve 45 bin bakımına çağırdılarsa götür bir şey söylemene ne gerek var yaptır bakımını kayıtlara geçsin. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi
Arkadasim seninle ayni durumdayim. Haberleselim. Benim de eski sahibi 5 yil saniyormus garantiyi. 7 seneymis. 1 bakimi (en son) hava yag polen filtresi seklinde ozel serviste yaptirmis.
Arkadaşlar ufak bir soru için yeni başlık açmak istemedim, umarım başlık sahibi için bir sorun olmaz; Araca sonradan yapılacak kozmetik uygulamalar (örneğin i20 için; krom cam çıtası ve arka tampon altı siyah kısım için piano black kaplama) aracın garantisini etkiler mi? Servisi aradım ancak operatör sorunu var, sırf bunın için de servise gitmek istemedim. Bilginiz var mı bu konuda?
Hocam valla ne bileyim belli olmuyor servislerin işleri, aklıma takıldı, sonradan iş çıkarmasınlar dedim. Tamamdır çok teşekkürler
Krom uygulaması ve arka tampon eki aracın yol tuşunu etkileyip , kaza gibi durumlar yaratmayacak aksesuar sınıfına girer. Lpg dönüşümü gibi şeyler dışındaki bahsettiğiniz değişiklikler etkilemez. Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi