Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Galiba conta yandı :(

'Teknik Sorunlar ve Çözümleri' forumunda micheal tarafından 26 Nisan 2011 tarihinde açılan konu

1. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    soğutma suyu lpg bağlantısını kontrol edin ...

2. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Sağolun. Tekrar su eksiltirse bakacaklar. Bu arada hortum çok sert onu anlayabilmiş değilim inşallah sorun çıkarmaz.

3. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    Ne kadar bağlantı varsa hepsi kontrol edildi ve sıkıldı. Eğer problem devam ederse başka birşeydendir. Dün başka ustalar daha hortumu eller ellemez bunda conta yanıgı vardır dediler. Allahtan bugun başka yere götürmüşüm. yoksa arabanın her yerini sökecekler

4. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    bu usta milletine fazla güvenme kardeş, aracının her yerini değiştirirler, sonra bunlar böyle deyip yollarlar, harcadığın parayla kalırsın
    malesef ülkemizde eğitimli, işinin eğli usta fazla yok, çoğu bir baltaya sap olamadığı için sanayiye verilmiş ve usta olmuştur, amacım kimseyi küçük görmek değil ama malesef ülkemizin gerçekleride ortada

5. 35mustafa35

35mustafa35 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    32
    Ad Soyad:
    Mustafa Çubukçu
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    +1 Size katılıyorum

6. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    en basitinden su koyduğun depoda çatlak olabilir,sızdırıyor olabilir.Belki olmaz öyle şey derler ama olabilir yinede bakmakta yarar var,Yetkili servis en iyisi dışarda yalan yanlış bilgilerle tahminlerle moralin bozulacağıa servise gidip tek seferde olayı çözmek içini rahatlatacaktır.

7. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    RAdyatör suyunu fulleyeli 60 km olmuş. Dün çok bozuk bir yolda 20-30 km kadar 1. 2. vitesle gittim hep sıcakta. Nolursa burada olur anlarız artık dedim. Bugün radyatör suyuna baktım ve 1 gram su eksilmemiş. Herşey acıklığa kavuşsun.Acaba ustalar beni kandırmayamı çalıştı.Ayrıca motor yağınada su kaçar vs dediler hiç birşey yok. Tekleme çekişte düzensizlik hiç birşey yok. Nasıl conta yanıgı dediler.
    Ayrıca radyatörün arkasındaki hortum cok sertmiş.Yanık oldugunu oradan anlamıslarmıs.Galbia kandırılmaktan son anda Hyundacluptr sayesinde yırttımhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

8. tarikleesimsek

tarikleesimsek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Vallahi yazik verilen onca paraya yahu. Ben sahsen abd deyim suan ve bir aracin motorunda sikinti oldugu zaman adamlar yaptirmak yerine yeni araba aliyorlar. ornegin accent-elentra gibi modeller 2000 $ ve asagisina rahatlikla alinabilen arabalar. En pahali arabayi biz satin aliyoruz en pahali yakiti biz oduyoruz... ohh ne guzel...

9. baris33

baris33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam arkadaslar bendede aynı sorun war aracım getz 2004 1.3 gls gecen ay yedek su deposuna baktım bitmisti sonra doldurdum bugün baktıgımda tekrar eksilmis aracım bazen 3 bin dewri gectikten sonra tekliyor ama aracımda düz lpg sistemi war ( sıralı sistem degil) sorun neyden kaynaklanıyor hararet hiç cıkmıyor neden su eksiltiyor heralde benim aracta conta yanması başlamıs :(

10. micheal

micheal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    27
    Ad Soyad:
    Yüksel Alkan
    KArdeşim. Benim araçta Lpg ye giden bağlantıdan su kaçırıyormuş azar azar. Hyundai Ücretsiz Check up günleri var.En yakın zamanda gitmeni tavsiye ederim.

11. sengetli

sengetli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Eksozun ağzı hafiften küflenmiş olsaydı ve eksozdan fazla su atıyor olsa conta diyecektik bunlara dikkat etmek gerekir.

Bu Sayfayı Paylaş