19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

galericiden uzak durun

'Sohbet' forumunda ogtu2006 tarafından 6 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. mihail

mihail Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    büyük geçmiş olsun birader

2. celal.oguz

celal.oguz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    EVRİM KARDEŞ PC ARIZALANDI KÜCÜK HARFE GECMİYOR YARIN ALACAM YENİ KILAVYE ÖZÜR DİLERİM VERDİGİM RAHATSIZLIKTAN ÖTÜRÜ

3. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    estağfurullah.. ne rahatsızlığı..ben sadece bilmiyorsun sandım.. ilk başta ben de bilmiyordum da.... neyse hadi iyi geceler..

4. alpozturk2002

alpozturk2002 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    geçmiş olsun. buna benzer bir olay da benim başıma gelmişti. 5000 tl önden vermiştim. aldığım aracın sahibiveresiye başkasına satmış o da galericiye satmış ama parasını aracın sahibine vermemiş vs vs.. aradan 5 ay geçti arabayı devremediler. ben de para mı geri istedim. bir arakadaşım aracı olmuştu. Ona güvenip bu işe girmiştim. neyse para mı da alamadım geriye. zor kullanarak alabilirdim aslında ama neyse dedim. Sonra toyota var abi onu verelim dediler aldım aracı sanayiye göstermeye gittim. dönüşte bir de kaza yapmayayım mı:) neyse ki suç karşı tarafındı. sonra bir arabaya daha baktım o da çürük çıktı derken 6-7 araba denedim. adamlarla garip iletişime geçmiştim. her hafta farklı arabalar deniyordum. binmediğim araba kalmadı:) al götür bak gez beğenirsen al diyorlardı. ben de gezip deneyip beğenmiyordum. en sonunda 96 model tekkapılı accent 1.5 benzinli denk geldi. onun satışına da çok zor verebildiler. benim gibi çok kişi vardı gelip giden. aldığım araca 2 yıl binip takasa verip 0 era aldım. hyundai hiç düşünmediğim bir araçtı ama galericinin sayesinde vazgeçemez oldum:) her şeyde bir hayır vardır. en kötü ihtimalle başka bir araç alırsınız. ama üzülüyor insan . ancak sağlık herşeyden önemlidir. çok sıkıntıya sokmayın kendinizi. geçmiş olsun tetkar.

5. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    abi devletin başkomiserini dolandıran galericiler bile var.. bizzatkomiserin kendisinden duydum, galericiler yokmu! ne anasının gözü onlar...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif aralarında dürüst olanda vardır tabiki ama çok az

6. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkürederim sağolun arkadaşlar.birdaha asla bulaşmam galericilere....

7. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bugün gittim dediki karşıdayım yarın 12 de gel yarın 12 de gelir bakalım ne diyecek kansız köpek...tekrardan araba alacak arkadaşları uyarıyorum paranızla rezil olmayın.galericiden almak yerine sahibinden alın.ya hala anlamadım ben nasıl bu hataya düştüm.sabır ver allahım

8. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hocam afedersınız ama ıstısnalar harıc okadar serefsızlerkı galerıcıler zamanında tertemız 9 mılyarlık unomuza bu araba taklalı dıyerek 7 mılyar vermıslerdı,yıne galerıden b skoda aldı babam motor bıtıkmıs bır skoda parası daha harcadı ama yıne adam olmadı en sonunda zararına sattık,bu hyundaı da alırken adam babama demıskı bunların 2000 modelınden sonrasında on camlar otomatık ah babam ahhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley7.gif,o yuzden dedıgınız gıbı galerıden ne araba alınır nede araba satılır,ınsallah paranızı alırsınız hocam,saygılar

9. xemrah_23

xemrah_23 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    248000 km deki dizel br hyundaiyi almak zaten başlı başına bir risktir, hele bi de 2005 model bir araç 12000 liraya 3000 lirası vadeli veriliyorsa o araçta kesinlikle bir sorun var demektir, geçmiş olsun...

10. Hasan D.

Hasan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    25
    Ad Soyad:
    Hasan DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    hocam yanı cok km lı bır araba hanı motoru cok ıyı rektıve olmustur neyse bınersınız ama zaten sırf km yuzunden satamazdınız yıne cok zararla galerıye satardınız

11. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sağolun kardeşlerim allah razı olsun.hakkımızda hayırlısı

12. Mustafa Şengil

Mustafa Şengil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    41
    Ad Soyad:
    Mustafa Şengil
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    Allah kimseyi galericcilerin eline düşürmesin! %90'ı dolandırıcı sözüm ona... dün galericiler sitesine gezmeye gittim nasıl yağlayıp ballıyolar anlatamamhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifsatıcıysan da süper öldürüyolar senin araba yaramaz piyasası yok falan filan... en güzeli elden alıp elden satmak...
    Düzenleyen : Mustafa Şengil

13. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşım şu galerinin ismini ver de herkes öğrensin.. Kimsenin yaptığı sahtekarlık yanına kâr kalmasın... Böyle esnaf müsveddelerini deşifre edeceksinki piyasadan diskalifiye olacaklar...

14. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşım ismini verecem galericinin işimi tam halledeyimde 2000 aldım bugün kalanı çarşamba vereceğim dedi.ama adama sert yapmak zorunda kaldık yola geldi şu an o bana gebe kaldı elimde 8500 lük senet duruyor şimdi sıra bende yakıcam canını zorlarsa artı kestiği parayıda verecek :D:D

15. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar.galericiyle mevzumuzu hallettik 10000 geri aldım adamdan.çok şükür parça parça oldu ama bende onun canını yaktım.umarım allah bütün kötü niyetlileri ıslah eder eder herkese selamlar..

16. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    geçmiş olsun, ismini verecekmisin galericinin

17. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    avcılar parsellerde koçlar otomotiv şimdi 2 hafta oldu taşındılar oradan

18. erdem26

erdem26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dün bi tanıdığa araba aldık 06 cıvıc es kasa araçta birşey yok galerici tanıdık istediğiniz yere gösterin diyor hiçbirşey yok kefilim diyor güvendik tam alırken gösterelim dedik içimize bir kurt düştü.ilki de düşmüş adam göstermeyin araba lazım filan binbir türlü yalan uydurmaya başladı.aldık gittik neyse aracı gösterdik arkadan darbeli çıktı adama dedik böyle diye komşuyuz yüzyüze bakıyoruz size yanlış olur mu abi küçük bişeydir filan dedi arabadnın tavan hava yastığı patlamış küüçük birşey diyor.galerideki diğer arkadş geldi alırken bilmiyorduk dedi.diğer arkadaş bilerek aldık ama küçük bişeydi zaten diyor.bu sadece yaşadıığımız bir olay daha niceleri geldi başımıza galericilere babanızın oğlu olsa güvenmeyyin.gidin plazalara yetkili servise 1-2 fazla verip adam gibi neyi var söylüyorlar öyle birşey alın alacaksasınz.

19. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    50-100lira verip ekspertiz yaptırın diye kendimizi yırtıyoruz, ama dinleyene
    sonra pişman olmanın anlamı yok malesef, milyarla para veriyorsun, 50lira daha ver ne olcak yanii, gereksiz bir güven var malesef, güvenmeyeceksin kimseye bu zamanda, yoksa anında öperler adamı https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

bir de bu galericiler neden aracı eksiğiyle kazasıyla satmıyor, neden temiz demek zorunda, ucuz malı pahalı satmanın derdine düşmüşler, kendileri alırken bütün kusurları düşüyorlar fiyattan, sana gelince kusursuz fiyatına satmaya çalışıyorlar, Allah bunları bildiği gibi yapsın

20. Cephun

Cephun Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bununla geçmiş olsun.Artık beklemenizden başka bi çareniz yok.Evet galericilere bende gitmem.İlk olarak sağda solda eş dostta varsa onlardan alma taraftarıyım yoksa çok çok iyi araştırıp almak lazım arabaları.Çünkü az uz para değil.Birçok insan boğazlarından kısıp bi arabamız olsunda rahat edelim diye düşünür ama böle şerefsizler bu paraları yemekte professionaldir.

Bu Sayfayı Paylaş