19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

galericiden uzak durun

'Sohbet' forumunda ogtu2006 tarafından 6 Kasım 2009 tarihinde açılan konu

1. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    geçmiş olsun,zor bir durum gerçekten.
    ben geçen sene hyundai 2. el alırken serviste kontrole verdim aracı.
    50 tl ekspertiz ücreti aldılar,hepsi bu..

2. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    geçmiş olsun arkadaşımhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley6.gif umarım sorunu en kısa zamanda çözersin..
    sıfır era almadan önce ikinci el bir era alıyordum araç 30bin km idi fakat içini gördüm aracın gri yerleri sapsarı olmuş heryer çizilmiş içi berbattı.. servise göstermeye giderken satıcı bana, A servisine gidersek tanıdıklarım var servis ücreti vermezsinn! dedi, ben huylandım tabiki... ben B servisine göstermek istiyorum dedim servisin önüne geldim ve araçtan vazgeçtimdedim,adamı yolladımve gittiğim serviste sıfır araca yazıldım
    araçta kesin bir hile vardı diye düşünüyorum...
    o paraya daha iyi araç alabilirdimde fakat birilerine çarpılmak istemediğm için sıfır era aldım

3. Dimitri

Dimitri Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    190
    Ad Soyad:
    Özhan Tok
    Geçmiş olsun :(

4. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Büyük geçmiş olsun. Hem 3 günden ötürü 500 lira paramdan kesecek hemde paramı ocakta 8500 lira olarak verecek öylemi ? Aradan fazla zaman geçmeden birkaç kişiyle gidip baskı yapın alın paranızı. Galericide para olmaz diye birşey yoktur. cebinde 5 lirayla gezerler ama kasadadır ana paraları. O arabanın ne olduğunu onlar çok iyi bilirler kiralıktanmı çıkma ne işlem görmüş. Fazla zaman geçmeden paranızı kurtarın, seneti bile kabul etmeniz hata bu durumda...

5. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    ortalık sahtekar olmuş. beni de ikinci elden soğuttular gittim sıfır getz aldım 10 yıl binerim artık. o kadar ki sıfır da bile acaba birşey çıkar mı diye düşünmedim değil hani.

6. thehunturk

thehunturk Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Almayacaksın abi almayacaksın.. Yanlış anlama ama bunların %98 i soysuz. galerici milletinin yedği ekmek kazandığı paranın çoğu helal mi tartışılır.

Ankara da vectra beğendik 2001 model 12 bin lira 70binde adama sorduk niye ucuz neyi var neyi yok. adam vala abi bizde vekaleti bitiyo da satıcaz dedi. Almadık Az yukarıda tanıdık galericiye gittik sorduk bitane vectra var aşağıda adam tertemiz diyo kefil herşeyine. adam hemen dedi. falanca vectra dimi diye. evet dedik taklalı o araba dedi. Gel sana passat verelim 1.8 otomatik dedi. 2000 model. bundada bişey yok ter tmiz araba dedi. aldık götürdük expertiz yaptırdım arabada motorda çeşitli arızalar, davlumbazlar, ü tane boya...vs bi sürü şey var. geri götürdük adama expertizi gösterdim Adam ne var ki bunlarda yaptırırım ben bunları diyo. Uzun lafın kısası Galerici milletinden araba alıcaksan da 2008 model den aşağı alma onu da alırken yetkili serviste expertize sok 100 lira fiyatı expertizin ama verdiğin o 100lira seni kaç milyardan kurtarıyo.

bende bu hadiselerden sonra gittim sıfır era aldım. gayettte memnunum. iyi ki almışım. yine alsam sıfır alırım. herkese de tavsiymdir. sorunsuz maşallah.

7. efe1988

efe1988 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    çok geçmiş osun eğer araçlardan pek anlamıyorsanız yanınızda bi bilirkişi olmalı galericidir esnaftır ama benim bildiğim şudur ki bu güne kadar galeriden araç hiç almadım almayıda düşünmüyorum çünkü güvenemiyorum.umarım tahsilatınızda sorun olmazhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gifmisal konya oto pazarına kaç kere çıkıp araç baksam orjinal diyor biraz inceleyip kusur görmeye başlayınca kıvırmaya başlıyor

8. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok sağolun arkadaşlar ne yapsam acaba gidip cıngarmı çıkarsam orada.yoksa efendi gibi olup işi efendicemi halletsem çok kararsızım.adam arabayı geri almayabilirdi diye düşünüyorum.sonrada diyorum 9000 tiko para.oyunamı gelicem yoksa uğraşacam mı diyorum.senet var elimde adam namusunu şerefinide kattı sözün içine ama karasız kaldım kek gibi adama saydık parayı.bundada bir hayır vardır diyorum. kendi kendimimi avutuyorum acaba?

9. tugayt4

tugayt4 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    geçmiş olsun paranı alamazsan araya tanıdık falan sok, hatırlı kişiler falan Mahkeme banka uğraşınca birşey olmaz onu biraz sona bırak bence. Özür koca itanbulda biraz zor dediğim küçük yerde olsa daha kolaydı.
    Düzenleyen : tugayt4

10. karamani44

karamani44 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    ben km ile oynanmış arabayı aldım malatya da galericilerden 393 bindeki arabayı bana 114 bin diye verdi şerefsizler mahkemeye verdikten sonra anlaşmaya varalım dediler sana yeni araba verelim diye anlaştık işten iyi anlayan birini götürdüğümde ordaki 15 arabadan sağlam olanının olmadığını gördük. bunlar adi insanlar güvenmeyin hele de expertiz raporu olmadan almayın birde hertürlü bilgiyi yazıp adama imzalatın bu önemli

11. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet dediğiniz gibi olur en sonunda.gerçi hem pis çevrem var hemde yasalarla uğraşan(savcı.polis.subay)tanıdıklar var bugün işi rahat halledeceğim gibi geliyor.

12. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    taşa taşla vurulmaz gelir size sıçrar , en iyisi hak hukuk yolundan gitmektir ... kolay gelsin .

13. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet kardeşim haklısın ama ben yasaların başedemediği.ama orman kanunuyla yola gelen çok insan gördüm. :):)

14. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ah be abicim eskidendi onlar ... orman kanunları artık hiçbirşeye yaramıyor , kahpe adama kahpelik yapılmıyor , en iyisi siz rütbeli tanıdıklarınızla bu işi çözün ...

15. ogtu2006

ogtu2006 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dediğim gibi önce efendice bekliyecez. bugün adamın yanındaydım abicim nasılsın falan neredeyse elimi öpecek.kalan senetlerimi aldım.çay içtik falan gene namus şeref sözü dedi.alırım gibi geliyor geciken vadede ben aptallığım işte kek gibi bayıldık baştan sonrada biraz uğraşıcazki ders alalım bu işlerden bir musibet bin nasihattan iyidir.

16. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    inşallah iş büyümeden bir an önce hal olur ... siz doğrusunu söylemişsiniz zaten , yaşamak gerekir ...

17. celal.oguz

celal.oguz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ARKADAŞIM GEÇMİŞ OLSUN İNAN BENİM BAŞIMA GELMİŞ GİBİ ÜZÜLDÜM NE ADİ ŞEREFSİZ İNSANLAR VAR GENELDE İLK ARABA ALANLARI BULUR BEYLE ADİ İNSANLAR ARKADAŞLAR İLK ARABA ALANLARA TEÇRÜBELİ ARKADAŞLAR ZORLADA OLSA YARDIMCI OLALIM İLK ARABA ALANLARIN BASİRETİ KAPANIYOR TEÇRÜBESİZLİK CABASI YİNEDE DÜRÜST GALERİCİLERDE VAR ONLAR ALMAZ ZATEN BU TÜR ARACLARI HİÇ BİR ŞEYDEN ANLAMASSAN FİYATINA BAK ZENGİL DEGİLİMKİ UCUZ MALI ALAYIMhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

18. celal.oguz

celal.oguz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ARKADAŞIM BEN OLSAM BEŞŞÜZ DAHA EKSİK ALIRIM NAKİT ALIRIM OGÜNE KADAR BU OLAY SİZE UYKU BİLE UYUTMAZ SONUDA MİŞLİ DÜRÜST BİR İNSAN OLSAİDİ O ARABAYI İLK ARABAALAN BİRİNE SATMAZDI BU TÜR ARACLAR VURDUM DUYMAZ SAHTEKAR ARAC KIYMETİNİ BİLMEYEN İNSANLARA SATILIR BENİM TAVSİYEM PARANI SONRAYA BIRAKMA AMA İYİLİKLEN ALMAYA ÇALIŞ SENDE CAMBAZ DAVRAN UYDUR BİŞEYLER MESALA HANIMLAN ARAMIZ ACILDI GİBİ PARA LAZIM COCUK HASTA BOBAM KALP KIRİZİ GECİRDİ BU OLAY YÜZÜNDEN YALANMI YOK CANIM MADURİYETLİKTE ZAFERE GİDEN YOLDA HERŞEY MÜBAHTIR SONUNDA KACIP GİTMEYECEGİ NE MALUM YADA BAŞKA ARABA AL

19. evrimbayhan

evrimbayhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    küçük harf kullanıyoruz forumda..

20. Hoca1677

Hoca1677 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Geçmiş olsun. Zamanla öğreniyor insan neler yapması gerektiğini...

Bu Sayfayı Paylaş