Arkadaşlar çok ilginç ama arka koltuğa yolcu inip binerken gacır gucur sesler geliyor karyola sesi gibi araçtan bu normalmi arkaya 3 kişi örneğin
çamurluk davlumbazlarının üstündeki plastik parçaların üstüne oturuyor bazı insanlar yada onlara yüklenerek girip çıkıyor.Zamanla klipsler gevşediklerinde o ses oluyor.O sorunu çözmeniz için insanlara arabaya nasıl binilir nasıl inilir seminer vermeniz gerekli.Önceki aracımızda vardı o sorun.
Amortisörden degildirde çukurlara girdiginde gacırtı yapıyorsa hafif yaylanmalarda yapıyorsa viraj denge kolu burçlarına baktır.
Benim arabanın da arka tarafından bir ses geliyordu gacırt gucurt diye, yetkili servise götürdüm, ücretsiz hallettiler (arabam garanti dışı olduğu halde), yetkili servise gösterin muhtemelen basit bir şeydir.
Benim arabanın da arka solundan bir ses geliyordu gacırt gucurt diye, yetkili servise götürdüm, ücretsiz hallettiler (arabam garanti dışı olduğu halde), sorun meğer arka koltuğun ordan geliyormuş, koltuğun orda bir parça gevşemiş, eksilmiş bişey dediler, sonuç olarak ücretsiz hallettiler, yetkili servise gösterin muhtemelen sizinki de basit bir şeydir.