Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Full'den Dizel Alan Var mı?

'Sohbet' forumunda tahrikk tarafından 10 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ben babamın 300C'ye Full'den defalarca aldım en ufak problem olmadı ki sürekli olarak Shell GTL kullanılıyor o araçta.

2. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    2001 Model Polo Common Rail Değilki

3. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
  4. faruk_korkmaz

faruk_korkmaz Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar merhabalar.
    Yaklaşık 1,5 yıl önce disel Era aldım. Aldığım günden beri Full den yakıt alıyorum. Hiçbir şikayetim yok. Arabam saat gibi. Şehir içi tam dolu depo ile 800 Km yok yapıyor. Diğer yakıtları birkaç kez aldım onlar da aynı. PO bayisi ile görüştüm. Sahtekarlık yaptıklarına inanmıyor, bayilik sistemi olmadığı için sürümden kazanıyor. Zaten TUV denetim sistemi ile çalışıyorlar. Sahtekarlık yapılırsa TUV ciddi cezaları varmış.

5. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    tdı commonraıl degıldır yav eskı nesıl olması lazım, benım dtı da eskı nesıl ıstedıgım mazotu koyabılıyorum yakıt secmıyor ben uspetten 3.25 ten alıyorum dızelı son derece memnunum, fulldende memnunum ama po nun dızelını kesınlıkle tavsıye etmıyorum su gıbı ıcıyor gecen bp den aldım ondada egsozun ucuna baktıgımda hıs yapmıstı bıdaha almam demek duman attırdı aracahttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

6. mstyuksel

mstyuksel Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    aga oyle de ben simdi bakıyorum da enjektor &motortamirinden sonra tırstım sadece shellden alıyorum daha pahalı bilmem ne ama napim 6.000 tl masraf edince kasıyor ister istemez :)
    bosh servisi de sadece shell veya opet den mazot almamı full den kesinlikle almamaı soylemişti o donemde. henuz 2000 km dahi olmadı ama

7. StrawBeeRy

StrawBeeRy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Ad Soyad:
    Mert S.
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    full-petin uygun olmasının sebebi rafineriden kendileri getiriyormuş diğer firmalar gibi aracıdan almıyorlar diğerleri aracıdan %7 komisyonlu alıyorlar bunlarda o vermedikleri %7 yi millete indirimli satış olarak veriyorlarmış.tabi bu bilgi ne kadar doğru bilemem.ama babam sürekli fullden alıyor bir depoylada şehir içi yaklaşık 700-750 km yapıyor şehir dışında (5. vites hız 120 sabit) 900 km yapıyor

Bu Sayfayı Paylaş