Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

full akaryakıt Hakkında Düşünceleriniz

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda onur tarafından 22 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    RESMİ OLARAK YAPILMADI AMA YAKINDIR YAPILACAK.

SEKTÖRDENİM.

SAYGILAR.

2. gokhan_gokhan

gokhan_gokhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar geçenlerde fullün genel müdürü bir röportajında büyük firmalar kendilerine güveniyorsa gelsinler bizim bütün istasyonlarımızı incelesinler ama biz onların sadece bir istasyonlarını inceleyelim demişti.sonuçları görünce şaşıracaksınız tarzında konuşmuştu.demek ki adamlar kendilerine güveniyor

3. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    YAKIT KONUSUNDA DEPOLAMA VE RAFİNERİ TESİSLERİ BULUNAN AKARYAKIT FİRMALARINDAN YAKITINIZI TEMİN ETMENİZİ ÖENRİRİM.

FAKAT TÜM FİRMALARIN KULLANDIĞI YAKIT İTHAL HARİÇ HEPSİ TÜPRAŞ TEDARİKLİDİR.AYNI YAKITTIR FARAK YOKTUR KESİNLİKLE.
    SADECE FARKI ÇOK CÜZİ BİR ŞEKİLDE ETKİLEYEN FİRMALARIN KENDİ MARKIR DEDİĞİMİZ KATKILARINI İLAVE ETMELERİYLE DEĞİŞİKLİK GÖSTERİR.BUDA GÖZLE GÖRÜLMEYECEK ELLE TUTULAMAYACAK KADAR ARACINIZDA ÇOK BÜYÜK FARKLAR YARATMAYACAK ŞEKİLDE DİR.

FAKAT GAZ İÇİN AYNI ŞEYİ SÖYLİYEMEM.

SAYGILAR.

4. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ARKADAŞLAR BENDE 3 DEFADIR KENDİ FİRMAM VARKEN FULL DEN ALIYORUM GÖNÜL RAHATLI İLE YAKIT ALABİLİRSİNİZ.

BÜTÜN GÖZLER BU FİRMANIN ÜZERİNDE İKEN BİR ÇOK AÇILMIŞ MAHKEME VARKEN HAKLARINDA YANLIŞ BİR İŞ YAPABİLECEKLERİNİ KESİNLİKLE SANMIYORUM.

ANTALYADA MÜKEMMEL BİR YERDE İSTASYONLARI VAR

5. umaykut

umaykut Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aykut Umay
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    gerçek bir olay : daha önceden ben de full'den yakıt alıyordum.. okulda bir arkadaşım (sıfır Citroen < Fransız markalarını boykot ediyoruz > berlingo'su var) da fullden alıyordu ucuz olduğu için.. arabası arıza yaptı.. servise götürdü.. servis yakıttan kaynaklandığını söyledi.. full'den aldığını söyleyince, servisteki görevli, biz kesinlikle arabalarımıza full'ü önermiyoruz, çok motor arızası yaptırıyor demiş adam.. full'e de bildirmiş durumu.. yakıt arızası olduğunu.. gelicez arabanızdan yakıt örneği alıcaz demişler, 2-3 hafta geçmiş, gelen giden yok.. o da başka yerden yakıt alınca iş iptal olmuş.. işin ilginci, full'ün bütün arabaları sıfır c3.. ben de o gün bugündür full'den almıyorum..

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    sektörün içinde olan arkadaşım doğan henüz fullü satın almadı görüşmeler devam etmekde.. marker dediğin şey bir firmanın yakıtını yakıt yapan en temel etkendir her firmanın katkısı farklıdır haliyle her firmanın yakıt kalitesi ve km değeri farklı ölçümler verir.. millet boşuna opetten aldım şu akdar yol yapdım shell den aldım bu kadar yol yapdım bp den aldım şu kadar yol yapdım demiyor.. Full den bende depomu doldurdum daha önce shell ve opettende doldurdum full bariz ibr şekilde 50 km daha az yolyapdım hesap kitabım çok sağlamdır artı aracın çekişi bilhassa bizim gibi ağır 1700kg lık araçlarda yakıt kalitesi çekişde çok bariz fark ediyor hemen anlıyorsun fullün yakıtı çekişdede çok düşürdü aracın çekişini ve motor çok gürültülü çalışır oldu.. full ün dizelini önermiyorum benzinini bilemem denemedim ama dizelini önermiyorum.. 5 lira az vericem diye hem daha az yol yapıcam hem aracım çekişden düşücek hemde araba daha gürültülü çalışıcak onun yerine 10 lira fazla veririm rahat rahat yolumda giderimki şu anda öyle yapıyorum..

7. nadir3391

nadir3391 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    ben opetten alıyorum birkaç defa değiştirdim daha az gittim bir daha değiştirme niyetinde değilim..

8. clubber mehmet

clubber mehmet Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    slm arkadaslar kotulemek gıbı olmasın ama bende fulu tavsıye etmıyorum ayrıca kullanmıyorumda yakıtlarını bır kac kez kullandım hıc memnun olmadım cekıs dustu ve daha az km yol yaptım ıstasyon degıstım bır kac kerede yıne aynı seyle karsılastım ve aynı sure ıcerısındede gaz fılıtremıde kontrol ettım oncekı degısımlerımden daha kırşlı cıktı tavsıye decegım shell b p olmak uzere ıstasyonda secerım saygılar

9. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    değerli arkdaşım ben,bize gelen sağlam bir kaynaktan mail yoluyla haber gelmişti tamam bu iş bitti diye..yine dün gelen bir haber son anda çıkan bir durum neticesindesüreç biraz askıya alınmış fakat görüşmeler tekrar tüm hızıyla devam ediyormuş.

saygılar.

sizlere akaryakıt dağıtım şirketleri ve akaryakır istasyonları ile geniş çaplı bir metin hazırlayıp bilgilerinize sunacağım.

saygılar.

10. alaturka78

alaturka78 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    total < Fransız markalarını boykot ediyoruz > DEN ALIYORUM GAZ ONDADA YÜZDE 7 HEDİYE GAZ VERİYO
    100 TL YE TL YANİ

Bu Sayfayı Paylaş