Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

full akaryakıt Hakkında Düşünceleriniz

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda onur tarafından 22 Ocak 2011 tarihinde açılan konu

1. mertm

mertm Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    15
    Ad Soyad:
    Mert Meriç
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    merak edenler için..

Yarım yüzyılı aşkın birikimi ve vizyonunu bulunduğu coğrafyanın ötesine taşıyarak karlılığını ve verimliliğini artıran AR şirketler Grubu, odaklandığı iş sahalarında lider konumda olan bir dünya şirketidir.Temelleri Mersinde atılan AR Şirketler grubu gıda, tütün, inşaat, turizm, enerji ve finans sektörlerini kapsayan geniş bir yelpazede faaliyet göstermektedir.
    2010 yılında akaryakıt sektörüne giren AR Şirketler Grubu, bu yeni sektöründe güçlü bir marka yaratma misyonuyla yola çıkmıştır.Kuruluş aşamasında, altyapı yatırımlarına büyük ağırlık veren FULL, yüksek depolama kapasitesi, merkezi lokasyonlarda kurulu istasyon ağı ve lojistik etkinliği ile sektöre hızlı ve güçlü bir giriş yapmıştır.Yenilikçi bir anlayışıyla yola çıkan FULL, oluşturduğu alt yapısı sayesinde sektörde sağladığı avantajlarını müşteriye yansıtan bir şirket politikası uygulamaktadır.Kaliteli ürün ve hizmetini tüketiciye sunduğu fiyat avantajlarıyla birleştiren FULL, enerji sektöründe örnek tesisleriyle bir ilke daha imza atmıştır.
    VİZYONUMUZ<p style="

2. tersaneci

tersaneci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar İzmirde Çınarlı karakol karşısında ful açıldı diye yazmışsınız ben internet sitesinden baktım fullün İzmirde istasyonu yok.İzmir çınarlı bölgesinde Aytemiz var ,devamlı indirim yapıyor yoldan geçerken görüyorum.Normal günler %6,pazar günleri %10.Aytemiz Çınarlıdan yakıt alan varmı? Tavsiye edermisiniz?

3. hakan84

hakan84 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    288
    Ad Soyad:
    hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    VW
    ben istanbul topkapı fullden aracımı 2 kere full dim. Hlzmet olarak lafım yok . Cay ikram ediyolar, ve aracı yıkıyolar. Benim aracım mazotlu iyi cekmiyo.cekis düsüyo ara. Zor topluyo Arkadasımda lpg li albea var oda aynı seyleri söylüyo herzaman degil ama arasıra kullanila bilir .tabii bu benim fikrim

4. hasanmert

hasanmert Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    s.a abilerim ben kucukkoy full den alıyom ve o ıstasyon ılk acldından berı ordan alıyom yakıtımı ve hıc bır sıkıntı yasamadım benı butun pompacı arkadaslar olsun oranın muduru ozcan bey olsun hepsı tanırlarben cok cıttı anlamda mazot alıyom ve herzamnda kucukkoy ıstasyonundan alırım mazotumu baska ıstasyona gıtmem bende tıcarı kartta var ve bana mudurun soyledı su sende tıcarı kart var bu kart garantı kart yerınede gecıyo eyerkı mazotton en ufak supen olursa aracında bır problemolursa hemen burayatuv den ekıp cagırıp mazot olcumlerı yapılır mazotta bır problen oldu cıkarsa aracının butun masraflarını full karsılar dedıler ve bende bu kısılerın sozlerıne guvenıyorum cunku ben baska ıstasyonlardan mazot almadım ıcın farklı bır yerden mazot aldım dıyerekten kıvırma paylarıda yok ve aracımda su anda hıc bır problemım yok cekısı fılan cok guzel ayrıca sunuda belırtmek ısterım ben bu aracı tıcarı olarak kulndım ıcınmazotu ucuz almam gerekıyo :) az kılometre fılan yapıyo denılıyo ben opet le full arasında bı fark gormedım hatta fullde tıcarı karta %3 puan alıyom

5. orhanlim

orhanlim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aklı kelden yakıtı shellden al diye bir şey var ben ucuz yakıt alıyorum shellden aldığımdan daha çok yol yapmıyorum

6. tkcabin

tkcabin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    57
    Ad Soyad:
    HASAN ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arkadaslar bugun saat 24:00 a kadar full bayilerinde %12 indirim var belki işine yarayan olur

7. H.Onur

H.Onur Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Full Akaryakıt'tan sevgililer günü kampanyası.Sevgilisi olana da olmayana da %12 indirim.

FULL Akaryakıt'tan sevgililer günü kampanyası!

14 Şubat'a özel öğlen 12:00 – gece 24:00 saatleri arasında Akaryakıt ve LPG'de %12 indirim sizleri bekliyor.
    Sevgilisi olana da olmayana da...

http://bit.ly/x9TxBh

8. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Bana Yaramıyor ;
    Kurumsal ve Ticari kartlar bu kampanyadan faydalanamamaktadır.

9. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Çok merak ediyorum ne koyuyolar o yakıtların içine acaba...

10. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Evet kimsenin yapmadığını yapmışlar. Tüm yakıt istasyonları kendi yakıtlarından kaynaklanan sorunları zaten karşılamak zorunda, bunu da maharetmiş gibi hiç bi firma söylemez. Full tabi çok özel bi olaymış gibi yazmış. Motorin de, nasıl bi motorin acaba ?

12. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hayır Karşılamak Zorun Değil , Sadece Prestij Kaybı Olmasın Diye Karşılar Yoksa Öyle Bir Zorunluluk Yok. Full'un Zaten Kendi Rafinerisi Yok. Ya İthal Ediyor Yada İç Rafinerilerden Alıyor. Koskoca Şirketten Bahsediyoruz Bir Sürü İstasyonlardan Bahsediyoruz ,Merdiven Altı Akaryakıtçı Değil Sonuçta :)

13. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Merdiven altı akaryakıtçı değil de, Ankaradakinden dolmuşular dışında herkes şikayetçi. Prestij kaybı olayı değil sadece, Tüketici mahkemesine bi müracaata bakıyor :)

14. ebayir

ebayir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    daha önceki benzinli aracımda uzun süre kullanmıştım hiç bir sıkıntı yaşamadım. şimdi dizel era aldım bundan sonrada kullanmaya devam edeceğim. yakıtlarında sıkıntı olsa bu kadar istasyon açıpda piyasada tutunamaz demekki yakıtı kaliteli

15. bekirkesk

bekirkesk Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar ben shelde yeni cıkan full saveden aldım. yakıt düştü. kilometrede 225 kuruş yaktı. eskiden 250 krurş yakıyordu. bende 2010 ere 1500 dizel var.

16. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar diğer şirketler sağlamsa full daha sağlam. Sonuçta full yakıtı tüpraştan total < Fransız markalarını boykot ediyoruz > ve bpden alıyor, diğer şirketler yakıt tanklarını senede bir temizlerken full 6 ayda bir temizliyor. Full indirimli versede diğerlerinden çok kazanıyor. Ben full ile shelli kıyasladım aynı kilometre yaptı. Kangooyu aldığımdan itibaren 8 ay sürekli fullden motorin aldım. Her ay depoyu bitirip fulluyordum, 50 litreden 8 ayda eder, 400 litre motorin. Sonra bakıma sokturduk aracı, servis makinadan baktı hiçbir arıza yok, filtreleri yağı değiştirdik 2 hafta sonra tuvtürk genel muayeneye götürdük, orda bile bi kusur çıkmadı, sadece farlara renk vermiştik bir tek o hafif kusur çıktı. Ben bile şaşırdım 2006 model kangoo kusursuz çıktı muayeneden.
    Içiniz rahat olsun full akaryakıt sağlam

17. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ayrıca full akaryakıt aydın doğan ile ortaklık görüşmesi içindeymış çok yakın zamanda ne olacağı açıklanacak. Büyüme yolunda bu ortaklığı gerçekleştirebilirler

18. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    O GÖRÜŞME NİN SONUCU AYDIN DOĞAN SATIN ALDI.

19. TurkSpace

TurkSpace Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    220
    Ad Soyad:
    Serdar Kevzer
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    (( TURKUAZ ))PETROL HAKKINDAKİ DÜŞÜNCELERİNİZİ ÇOK MERAK EDİYORUM ARKADAŞLAR.

20. İbrahimTR

İbrahimTR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bi açıklama yapılmadı nerden öğrendin

Bu Sayfayı Paylaş