Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

fren sorunu

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda belive2 tarafından 2 Şubat 2009 tarihinde açılan konu

1. motor

motor Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Sabah ilk frende bana da gevşek geliyor daha sonra düzeliyor ilginç..Ama onun dışında bir fren sorunu gözlemlemedim yeterli frenler..

2. tdemiray

tdemiray Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

BU sorun bendede var.Çözüm bulanmadılar aldığımdan beri var.Ayar yapıyorlar gene olmuyor.Fren yağım hiç eksiltmiyor.Balatalar iyi durumda ..Sorunum Şu:
    Sabah araca bındiğimde yada bir yerde park edip biraz sonra gelıp bindiğimde ilk kalkışta frene bastığınızda fren pedalı yarıdan daha aşağıya boşalmış duygusu verırcesıne iniyor.araç 20 yada 30 metre gittikten sonra düzeliyor.aracım 16000 de ve ilk günden beri bu problem var.Yani ilk kalkışlarda 20 sanıye fren neredeyse hiç yokmuş hissi veriyor.Dolayısıyla fren tam tutmuyor.Sanki serviste fren yağı boşaltırken sizden pompalamanızı istediklerinde bastıgınızda pedalın aşağı düşmesi gibi.Pedal en aşağıya kadar iniyor.
    Düzenleyen : eratderatd

3. belive2

belive2 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

4. cenker_baba

cenker_baba Guest

Arkadaşlar bu sabah şirkete giderken frenlerde sorun yoktu akşam eve dönerken frenlerin hassasiyetini kaybettiğini farkettim daha sağlam durması gerekirken daha yavaş tutuyor frenlerin balatalar değişeli on bin km oldu sert kullanımım yoktur balatalar bitmez herhalde frene basıldığında bir seste gelmiyor sorun ne olabilir acaba geçen ay fren hidroliğine bakmıştım bu akşam olduğu için ışık yetersizliğinden bakamadım görüş ve önerileriniz nedir acaba

Tepe Taklak Candır

Bu Sayfayı Paylaş