Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

FREN MERKEZİ ARIZASI

'Şanzıman & Aktarma & Fren Sistemleri Sorunları Ve ' forumunda Hasan Beşler tarafından 20 Ocak 2009 tarihinde açılan konu

1. Hasan Beşler

Hasan Beşler Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Saygıdeğer Hyundaiclubtr.com üyeleri,
    aracım 2001 accent gls aracımda fren merkezinde arıza olduğunu düşünüyorum zaman zaman frende boşa basma oluyor ve frene bastığım zaman boş tutuyor.Ankarada bildiğiniz fren merkezini tamir edecek yada bu konuda başka bir fren merkezi ile ikame edebilecek uygun fiyatlı iyi bir frenci arıyorum.Bu konuda yardımlarınızı bekliyorum.
    Saygılarımla.

2. Misafir

Misafir Guest

Üstad İstanbul taraflarınına işiniz düşerse ben hallettiririm...

3. Hasan Beşler

Hasan Beşler Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    İstanbula gelebileceğimi sanmıyorum ancak bu konuda bana yardım edebilecek bir yedek parçacı yada tedarikçi telefon numarası verebilirseniz sevinirim.
    Saygılar.

4. Misafir

Misafir Guest

Malesef Ankara'da destek verebileceğini bildiğim kimse yok....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif

5. ****EYÜP***

****EYÜP*** Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    büyük sanayi 1.cadde üzerinde baya bi frenci var .Oralara bi gösterin aracınızı isterseniz

6. Hasan Beşler

Hasan Beşler Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hepinize çok teşekkür eder ve ilgileriniz için şükranlarımı sunarım.Şaşmaz da 30. sokakta bir Frenci var.Çok uygun fiyatlı ve dürüst bir insan.Hem tüm frenlere baktılar hemde fren merkezindeki sorunu giderdiler.Şimdi aracımın frenleri eskisine göre 100 kat daha iyi bence.
    Hepinize saygılarımı sunarım.

7. Misafir

Misafir Guest

Bilgilendirdiğiniz için teşekkürler, diğer arkadaşlarda faydalanır...

Bu Sayfayı Paylaş