Merhaba Accent Blue larda balatalar fren diskini aşındırıyo fakat diskin çevresi daha yüksekte kalıyor balataların sürttüğü yere göre. Bu kısım ses yaparmı?
disk te kalan çıkıntı ses yapmaz ama belli seviyeden sonra torna edilmesi gerekir. özellikle de yeni balata takılacaksa
Blue otomatik benimki 2 tanidigimda da var otomatik frenlerden hep asiri ses geliyor islakken ve sogukken daha yogun servise sordum icinden bi madde cikmis kanser yapiyormus ondam cok oter dediler HTC One cihazımdan gönderildi
Fren balatalarindan asbest cikartildi. Yerine meadil pek cok sey denedi firmalar denemeyede devam ediyorlar. Yakinen de tanidigim fren ustamin bana dedigi. Bazi balatalar bitmiyor diski yiyor bazilari pamuk gibi hemen bitiyor. Ortasini bulan markarda sorun yok dedi. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Servise otuyor bunlar diyorum yapcak birsey yok gecer gecer diyolar hep acaba bakim zamani baska marka sorsam varmidir serviste fren tutatkende biraz kasintili duruyor otomatik diye her halde bide HTC One cihazımdan gönderildi
Gecmiyor valla gacır gucur ötüyo araba. Bisürü kişi yan sanayi kullanıyo ama böyle ötmüyor. Balatada hi-q yani uyumlu olan. Fren disklerinin fiyatını sorucam diskleri değiştircem artık bu ses çok rahatsız edici. Xperia Z1 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Diskten daha ziyede balatadandır kctr de benzer sorunlarla karsılasan arkadaslar oldu kimi sadece balatayi degistirip kurtuldu kimi balata disk deyistirip kurtuldu Balata olarakta trv yada bosch oneririm sizin arabaya uyumlu olan varmi bilimiyorum
Balata degistirecekseniz aklinizda bulunsun. Isi bilen bir ustaya cok ince torna attirin atik liktan ziyade yuzey temiz olursa yeni balataya gore alisir. HTC Sensation Z710e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Servise soyledim aynini isten kacmak icin bin tane bahane uyduruyorlar aynen oyle yapcam yarim mm felan aldiririm ben HTC One cihazımdan gönderildi