Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 29 Mayıs 2019 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,122
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)

Tapatalk kullanarak iPhoneX aracılığıyla gönderildi

sunbeki bunu beğendi.
  2. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Geçmiş olsun Abi ülkemiz şahlandı biraz zorlasan belki 5 Ağustos’a kadar geri çekebilirdin randevunu.

Roadrunners ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Çok geçmiş olsun hocam, balık baştan kokmuş. Bu haller nasıl düzelecek bilmiyorum.
    Adamın yoksa hastanede herhangi bir işlem için randevu almak bile dert. Oysa ki herkes eşit muamele görse, kimse kimsenin önüne geçmese, sırada tanıdıklar gelir diye boşluklar bırakılmasa çok daha çabuk bir randevu tarihi alırdınız.

sunbeki, Roadrunners ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  4. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,434
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

sipartacus, Asel Kaan Efe ve Roadrunners bunu beğendi.
  5. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,122
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:

6. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Olabilir hocam her gün bu ara tse farklı araçlar gelmeye başladı

@Roadrunners çok geçmiş olsun abi

@sunbeki Yeni yeriniz hayırlı uğurlu olsun hocam

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ysuatsenyurt ve Roadrunners bunu beğendi.
  7. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,197
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Kıbrıstan ev arkadaşım 2002 yilinda askere gideceğimiz dönem babasından torpil istemişti...yeminlen kuzey irakta yapti askerliği...bende o hesap " hakan baranin ultrasonu 2023 temmuz ayina ertelenmiştir "......

muhendus, smtsmt227, D@rk34 ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  8. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    @Samuelerto Başınız sağ olsun.

@Roadrunners Geçmiş olsun Hakan abi. Yaklaşık bir haftadır diş ağrısı çekiyorum. Bu pazartesi özele gitme planları yaparken nerelerde randevu varmış diye merak edip MHRS'den kontrol ettim. Şereflikoçhisar, Polatlı ve Ayaş'ta gözüküyordu. Keçiören, Yenimahalle, Çankaya, Sincan, Gölbaşı gibi yerlerde 15 gün sonrasına bile randevu yok. Hatta eğer yer varsa Kırıkkale'ye bile giderim diye düşünüp oraya da baktım orada da yoktu. Tam bu sırada Ankara eğitim ve araştırma hastanesinin yanındaki 75. yıl ADSM'de randevu açtılar denk geldi de alabildim. Sonrasında takip ettim açılan randevular da yarım saat içinde bitti.

Ne randevu bulunabiliyor, ne de randevu alınmadan gidip muayene olunabiliyor.

9. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,197
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Işin garibi hastanede hayatimda gormedigim kadar yabanci uyruklu var...Saglikta devrim yaparken keşke vatandaş gibi bir hastaneye gitseler...
    Oraya giderken haber verirsen arkadaşım var orada, arayayim senin için

10. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Bursa'da da aynı durum hocam diş sağlığı polikliniği hastanelerinden yaklaşık 3 aydır randevu oluşturamıyoruz mecbur özele gidicez bizde rezillik Hakan Bey'in belirttiği üzere hastanelerimiz de yabancı uyruklu vatandaşlar bizden çok sayıda yer alıyor

master006 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  11. mechanical

mechanical Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    250
    Ad Soyad:
    harun
    Yaşadığınız Şehir:
    -Türkiyede Yaşamıyorum
    Araç Modeli:
    Accent Milenyum 1.5 (2000-2003) LC
    2021 Hastane için randevu alma taktikleri

-Öncelikle randevuyu 182 yi arayarak alıyorsanız bu işi daha zorlaştırır MHRS uygulamasını indirip telefonunuza kurun.

-Yeni randevular gün içinde 16.00'da açılıyor. İnternetten pek olmuyor ama 182'yi 16.00 öncesi arayıp, düştüğünde biraz oyalayıp tam 16'da birden fazla randevu alabilirsiniz.

-Saat tam 16:00'da yeni randevular açılıyor, 5 dakika öncesine hatırlatıcı, alarm vs. kurup sisteme girip 15.59da bölümü seçip tam 16.00da aratırsanız randevu alabilirsiniz.

-Gideceğiniz poliklinik seçip ''aradığınız kriterlere uygun randevu yoktur'' yazısını görüyorsanız, gideceğiniz doktoru da seçip tekrar arattırın ilk defa ya da doktor ismi önemli değil diyorsanız rastgele bir doktor seçin, yine aynı uyarı çıkacaktır ama uygun randevu oluştuğunda bilgilendirme yapalım mı ibaresi çıkacaktır, 7/24 ibaresini işaretleyip girin, bir kaç güne uygun randevu oluşturup size rezerve ediyorlar., mesaj yoluyla randevu oluştu almak ister misin diye soruyor, acele etmeyin saat seçme şansınız çok olmasa da randevuyu size rezerve ediyorlar, sonrasında girip randevunuzu alın.

-Gece yarısı girmeyi deneyin, tek tük iptal edilen randevu oluyor.

-Bugün randevu almak istediğiniz bölüme en erken 15 gün, en geç 21 gün sonrasına randevu alma ihtimalinizin oldugunu bilin. (kronik bir hastalığınız, doktor takibiniz vs yoksa özele gidin.)

-Sistem kendini her günü 16.00 da yeniler, yani yeni randevular her gün 16.00 da açılır, çogu insan bunu biliyor ve 15.58 de sisteme giriyor, randevu alacagını bölümü falan seçtikten sonra tam 16.00 da ara butonuna basıyor ve hemen alıyor.

-Hafta sonraları sistem kendini yenilemiyor, siz her ihtimale karşı kontrol edin.

-Her bölüm için her gün randevu açılmıyor, bazı bölümlerin randevuları haftalık açılıyor.

-Bu durum hastaneden hastaneye degil, bölümden bölüme değişiyor.

-Mesela bugün dahiliye için randevu alacaksınız. 16.00 da baktınız sistem x hastanesinde açmış, açtıgı tek gün ve 15 gün sonrasıdır.

-Sistem bizim doktorların önümüzdeki ilk 15 günlük randevularını görmemize müsade eder ve bir gün eksildikçe bir gün açar.

-Mesela kbb için randevu alacaksınız diyelim, bugün baktınız randevu açılmadı, ertesi gün baktınız yine yok, sonra bir bakıyorsunuz ki bir haftalık randevu programı komple açılmış. (endişelenmeyin bazen böyle yapıyorlar, bazı bölümlere)

-Uygulama üzerinden "randevu olunca haber ver" özelliğini aktif hale getirin ve telefonunuza randevu alana kadar 15.45 ile 15.55 e alarm kurun.

-Aslında randevular açılıyor fakat eskisi gibi her saat randevu bulunamıyor, cuma günü saat 13.00 - 14.00 arasında randevular açılmakta.

-Uygulamayı silip tekrar yükleyin, eski sürümden randevu alınmıyor hatta giriş bile yapılmıyor.

Not: Bilgiler ekşisözlük'den alıntıdır, birilerinin işine yararsa sevinirim, zaman ayırıp düzenledim.

Son düzenleme: 17 Eylül 2021
    sainz, master006, smtsmt227 ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  12. natgho

natgho Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    50
    Ad Soyad:
    Sezer Bozkır
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    300 ile giden bir motosikleti 110 KM hızla giden bir arabanın aynasında ikinci kere görmesi mümkün değil :) Yani şöyle düşünün, aracınızla saatte 190 KM hızla giderken yola duran bir yaya bakış açısıyla baktığınızı hayal edin, birkaç kare ancak yakalarsınız. O nedenle 300 ile giden bir araç genellikle ses olarak korkutur acemi sürücüleri, aynalarını kontrol ettikleri an orada kimse yokken 2 saniye sonra yanlarından bir mermi geçer, ürken acemi sürücü direksiyonu kırar ve film başlar...

Motosiklet harika bir doğal seleksiyon aracı. Hata kaldırmaz, öldürür, iyi ihtimalle sakat bırakır. Motorcu atasözlerinden birisi "en iyi motorcu en uzun yaşayandır." diye bir mottodur. Videodaki şahsın kullandığı alet zaten trafiğe açık alanlar için değil, pist araçları aslında onlar. Tabii bizde pistler bir günlük bedel olarak 600-700 TL gibi korkunç fiyatlara sahip olduğundan apaçilerin akıllısı bile olsa "o paraya 1 aylık benzin alırım" diyip kendini otobanlara atıyor. Yaptıkları elbette doğru değil ama ilgi çekiyor mu? pek ala çekiyor. Daha mı ucuz? evet. Zaten bahsettiğiniz bilince sahip olmadıklarından o zaman neden yapmasınlar?

Bu tip insanların yoğun bir fan kitlesi mevcut çünkü o aleti alamayanlar bu videoları izleyerek mutlu olabiliyor ancak. Haliyle yorumlarda "helal abi, kralsın, aslansın be, tekere bak yılannn" yorumlarını gördükçe yayınlayan da gaza gelip kantarın topuzunu iyice kaçırıyor. Saatte 300 km hızla ilerleyen bir motosikletin düşmesi (şanslıysa 10 yerinde platinle gezer, refüje vs. girip bariyerlere çarparsa bariyerlerin alt kısımları giyotin gibi olduğundan direkt uzuvlar kopuyor, kan kaybından ölüyorlar) için asfaltta avuç içi kadar mazot olması, zeminde kum olması, o an lastiğe bir çivi girmesi yeterlidir. Hatta hiçbir şey yokken gidonda eğer piston yoksa tank slapper denen hadise bile ölüme götürür.

Gel gelelim bu bir adrenalin ve bunun çokça tutkunu var. Bu ülkemize has bir durum değil, bu bireyler yurt dışında da var, 200.000 TL ilk motosiklete sahip şahsa 1000 TL ceza kesince caydırıcı olmuyor, çünkü o adam zaten piste gitse o parayı piste verecek, ancak bu şekilde her 10 gazlamanın birisinde o 1000 TL yi veriyor. Kişileri suçlamak yerine, çözüm yolları üretmek gerekli. Şu an istanbul'da kaç pist var ? istanbul dışında kaç pist var?

İstanbul özelinde 2 pist ve bu pistlerin konumu da çok absürt yerlerde, diğer iller çok daha vahim...

Sadece suçlamak yetmez, çözüm de üretmeli...

Son düzenleme: 17 Eylül 2021
    smtsmt227 ve mechanical bunu beğendi.
  13. gokhan06

gokhan06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    867
    Ad Soyad:
    Gökhan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Bugün 3 4 ay sonra tekrar michelin primacy 4 lastiğe çivi battı ve yine aynı şekilde yamadan hava kaçırdı. Mecburen yine dıştan fitil atıldı.
    Her iki lastikçi de aynı şeyi söylüyor. Bu modeller yama tutmuyor diye. Almayı düşünenlere duyurulur.

master006, smtsmt227 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  14. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,122
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Geçmiş olsun , benim de 4 falkenden sağ ön-arka havayı eksiltiyor , 3 lastikçi söktü havuza soktu hiç bir şey yok diyorlar , TPMS ye aldırmıyorum , gidip lastikçi ve petrolde bakıyorum sürekli düşüyor. Çözüm bulamadım. Arabanın solu 10 numara , sağ devamlı tamamlıyorum düşüyor.

gokhan06, smtsmt227 ve onurforces bunu beğendi.
  15. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,434
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

ysuatsenyurt, smtsmt227 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  16. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,197
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Birde okulun kapısının önüne kadar,sırf öğrencilerin çıkacağını bildiğin halde kocaman arabaları oraya zorla sıkıştırma...eklenebilir...

17. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Bugün bölgem de bulunan bir etkinliğe gittik ailecek Belediyenin nezdinde olan güzel bir Off-road ve kamp kurma alanları düzenlenmiş bizde kalma planları yaparken birden yağmur geldi ayrıldık bölgeden yarın da devam ediyor bakalım yarın hava yağmazsa gidicez[​IMG][​IMG][​IMG][​IMG][​IMG]

18. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Ahmet abi sibopları kontrol ettir, benim eski aracımda olmuştu. Lastikte sorun yoktu ama sibop ile jantın birleşim noktasında küçük bir delik vardı. Değiştirince sorun gitmişti.

19. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,122
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Hocam anladım , lastiği yatırdılar havuza o kadar uğraştılar hiç bir yerden kaçak bulamadılar , ben jantları ve falken lastikleri satın aldığımda hazır bulundurduğum önceden aldığım çelik sibopları verdim ve onları takmışlardı. Çelik sibopları takan lastikçi bir hayli uğraştı ve ayar verdim demişti hatta şüphelenmiştim kaçırma mı var diye , yok köpük kontrolü yaptım sorun yok demişti , 30 Marttan bu yana sorunlu.

master006 bunu beğendi.
  20. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,434
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Gs'li arkadaslarim neden paylastigimi anlayacaktir hemen. Afiyet olsun :)

Bu Sayfayı Paylaş