Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 29 Mayıs 2019 tarihinde açılan konu

1. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    bu arada çok gezenti isminde bir gezgin belgesel programı var çoğunuz izlemişsinizdir dünya ülkelerini dolaşan bir vatandaş .bugün açıklaması web alemine düştü 5 gündür corona şüphesiyle karantinadaymış eşiyle birlikte ve hiç açıklama yapılmadığına dair bilgi alamadığına dair veryansın ediyor.akıbetini bilmek istiyor yetkililere seslenebilmek için bu videoyu çekmiş....tr de de 5 gün önce ilk vaka açıklanmıştı acaba o ilk vaka bu vatandaşmıdır.

https://www.haberturk.com/son-dakik...rus-suphesiyle-tedavi-goruyor-2615344-magazin

Çok Gezenti isimli programı sunan Burak Akkul ve eşi koronavirüs şüphesiyle İstanbul Kartal Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nde tedavi altına alındı. Korona testinin yapıldığını ancak sonucu öğrenemediklerini söyleyen Akkul, takipçilerinden destek bekledi.

Gezi programı hazırlama için dünyayı gezen Akkul, tüm dünyayı etkisi altına alan ve binlerce kişinin hayatına mal olan koronavirüs şüphesiyle 5 gün önce hastaneye kaldırıldı. Twitter hesabından hasta yatağından bir video yayınlanan Akkul, Sağlık Bakanlığı'ndan yardım istedi.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,194
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    @erhancakmakk gel kardeşim havalimanından kaçırırız...
    14 gün sanayide araba toplarız

erhancakmakk ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Adamı kaçırıp , boğaz tokluğuna çalıştıracaksın değil mi ?

Tapatalk kullanarak Nokia 3310 aracılığıyla gönderildi

erhancakmakk bunu beğendi.
  4. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Koronavirüs'e yakalanan Tom Hanks'ten haber var

Kendisinin ve eşi Rita Wilson'ın Avustralya'da yaptırdıkları koronavirüs (corona virüsü) testlerinin pozitif çıktığını duyuran Tom Hanks, sosyal medya hesabından yeni bir paylaşımda bulundu. Hanks, yayınladığı gönderi ile "Yardımcılara teşekkürler. Kendimize ve birbirimize iyi bakalım" ifadelerini kullandı

bu adama üzüldüm çok sevdiğim bir aktör umarım tedavisi olumlu olur

5. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Almanya'da hükümet, şirketlerin finansmana erişiminde sıkıntı yaşanmaması için devlet destekli 550 milyar Euro kredi vereceğini açıkladı. Ekonomi Bakanı Peter Altmaier devlet destekli bu 550 milyar Euro'luk kredi paketinin 'bir başlangıç' olduğunu vurgulayarak "Gerekirse silahımızı yeniden doldururuz" dedi. Bu ALmanya'da tarihin en büyük ekonomi destek paketi oldu

https://www.haberturk.com/almanya-s...estekli-550-milyar-euro-kredi-2614826-ekonomi

6. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,194
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Abi dolarla maaş alan birisi zor karın tokluğuna çalışır...

erhancakmakk ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Sen boş ver Almanyayı , onlar zaten bizi kıskanıyorlar , Reis bir emir verir piyasaya para yağar alimallah.

muhendus bunu beğendi.
  8. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Adamı kaçırmanın bir bedeli olmalı , sen adam çalıştırmanın sarrafısın , daha olmadı ona sahte dolar veririz

9. newrophat

newrophat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    392
    Ad Soyad:
    a. ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    eleman attığı videoyu kaldırdı, şimdi bir şey söyleyeceğim olmayacak neyse. bu arkadaş eşiyle birlikte londradan isviçreye ordan Türkiye'ye ordan geri avrupaya dolanıp duruyor. hadi ekmek paran anlarız o zaman kır kıçını evinde otur insanları niye tehlikeye atıyorsun 3-5 beğeni alacağım cart curt diye ?

1 ay önce korona avrupada yayılıyorken tüm avrupayı dolaşıp gelmişler ortaköyde takılıyorlar arkadaşlarıyla ;

https://www.instagram.com/p/B8jaSXIFug7/?igshid=511jw9yr6kip

10 gün önce londrada çin mahallesini gezip korona goygoyu yapıyor millete ;

https://www.instagram.com/p/B9ZlnVslW4T/?igshid=1jnvvpf1yc8mf

sosyal medya çöplüğünde bu gibi tiplere geçmiş olsun vs... deyip sırf Müslümanlığa Allah'a kitaba küfür etmek için umreden gelip karantinaya alınan insanlara hakaretler edenlere çok şey söylemek geliyor içimden. sen devlet olarak gerekli tedbirleri alıp insanlara uygun karantina ortamı sağlama sonra medeniyetten dem vur. bu insanların çoğunluğu 60 yaş üzeri ilk öğretim düzeyinde eğitimli, sıradan yurdun insanları hepimizin anası babası dedesi ninesi gibiler yani ne eksik ne fazla, bizim büyüklerimiz sinirli memnuniyetsiz huysuz değil mi, adam ibadetten dönmüş rica ediyorsun lütfen 14 gün evden çıkma diye, sonra tepkiler gelince apar topar karantina, insanların sinirleriyle oynuyorlar resmen, madem öyle sosyal devlet değil misin kapat 10 tane 5 yıldızlı oteli herşey dahil gibi koy hacıları karantinaya düzenli yemek temizlik vs... olsun, gecenin 4'ünde öğrenci çocukları apar topar yurtlardan kovup yatakları bile değiştirilmeden burada yatacaksınız köpük tabakalarda yemek yiyeceksiniz diyenlere tık ses yok ama. en basiti niye dışarıda yemek servisi yapılıyor yemekhanesi yok mu bu yurtların insanlar yayılmış otların üzerine günahtır ya.

böyle sözüm ona entel danteller gezip tozup toplumu güzelce enfekte ediyorken ay canım ya kıyamam çok iyi insan, ortalama birisi olunca auwwwww ortadoğu çomarı şimdi Allah gelsin kurtarsın, çok iki yüzlü insan var bu sosyal medyada.

bizde muhalifiz belki dini vecibelerimizide tam anlamıyla yerine getiremiyoruz ama bir insana merhamet etmek için onu anlamak için aynı dine mensup olmaya gerek yok, herşeyden önce Müslümanın yada herhangi bir inançta olan birisinin halinden anlamak için Müslüman olmak gerekmiyor, Allah bu belayla mücadele eden herkesin yardımcısı olsun.

Son düzenleme: 16 Mart 2020
    Asel Kaan Efe ve santafe2004 bunu beğendi.
  10. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    jipi, performanslı spor arabayı, uzun dingil makam aracını, amerikanı, japonu, lüksünü, ekonomiğini vs. vs. otomobil çeşitlerinin alayının çeşit çeşit tadını tadan birçoğuna binip kullanan otomobil merakı yüksek sürücüler yani "petrolkafalar" işin en sonunda giderler ikinci bir otomobil olarak ucuza satılan ve hasarlıdan toplanmış yada uzun süre kullanılmış epey eski model bir araba alıp ya modifiye ederler ya da sağını solunu değiştirip kişiselleştirilmiş tadilatlara girişirler:) Forumda örnekleri bolca var:)

"bu benim ufak temiz arabam benim işimi görüyor getiriyor götürüyor" diyenlerin asla anlamayacağı bir mevzu:) anlayamazsınız:)

Ben şahsen milenyum kasa accent, getz, i30 birkaç tanecik otomobil kullandım en son civic e biniyorum ve beni bile ufaktan kaşıntı tutuyor. Yani cebimde şöyle bir kenara ayırdığım pek gerek duymayacağım 15-20000 lira olsa giderim 93-95 model suzuki swift, 92 model tek kapı hergele civic i, paslanmış CRX, Hyundai excel karbüratörlü otomatik vites gibi bir otomobili ikinci araç olarak alıp kormetal yada cms jant takıp üzerine V kanal lastik, açık hava filtresi, bir sürü bakım onarım paslı sacları kesip yerine teneke kaynaklamak üzerine boya uğraşıp haftasonları köy kasaba dağ bayır veya İstanbul Park hatta İzmir körfez pisti dolanıp dururuz:) Heves meselesi:) sırf macera ve keyif için başka birşey değil:) tecrübesi de ekstrası, günün birinde polis bağlasa, muayeneden geçmese, çukura düşürüp salıncağı parçalasan zaten oynamak için aldığın bu arabaya böyle bir durumda ne kadar üzülebilirsin ki ?? kendine birşey olmadıktan sonra.

Buna değer katıp satmaya kalkıştığında üzerine 1000-2000 lira daha koyabiliyorsan verirsin gider değme keyfine ve biraz da başkaları keyif sürer.

böyle hevesler güzeldir. Ben şahsen desteklerim:) bu oyuncağa verilen paranın kaybolup gitme riskini petrolkafaların gözü pek görmez:) azcık para akıtmadan ne hayaller gerçekleşebilir ne de ilerleme kaydedilebilir, illa ki azcık para akıtılır bu tür işlere:) helal hoş olsun.

Under Ground bunu beğendi.
  11. newrophat

newrophat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    392
    Ad Soyad:
    a. ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    İçişleri Bakanlığı yeni genelge yayınladı ;

https://www.icisleri.gov.tr/81-il-valiligine-koronavirus-tedbirleri-konulu-ek-genelge-gonderildi

"Sağlık Bakanlığı ile yapılan değerlendirmeler sonucunda; Umuma Açık İstirahat ve Eğlence Yerleri olarak faaliyet yürüten ve vatandaşlarımızın çok yakın bir mesafede bir arada bulunarak hastalığın bulaşma riskini arttıracağı gerekçesiyle; tiyatro, sinema, gösteri merkezi, konser salonu, nişan/düğün salonu, çalgılı/müzikli lokanta/kafe, gazino, birahane, taverna, kahvehane, kıraathane, kafeterya, kır bahçesi, nargile salonu, nargile kafe, internet salonu, internet kafe, her türlü oyun salonları (atari, playstation vb.), her türlü kapalı çocuk oyun alanları (AVM ve lokanta içindekiler dahil), çay bahçesi, dernek lokalleri, lunapark, yüzme havuzu, hamam, sauna, kaplıca, masaj salonu, SPA ve spor merkezlerinin faaliyetleri geçici bir süreliğine 16.03.2020 pazartesi saat 24:00 itibariyle durdurulacak."

12. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Ben antisosyal in dibiyim üç defa anksiyete hastalığı geçirdim:) kaç sene antidepresan kullandım, gezip tozmaktan pek haz etmem, ülkece ve dünyaca alınan korona virüs önlemleri vallahi bana huzur veriyor:) düğüne cemiyete giderken bile sanki öldürüyorlar beni bekarken sırf kendime eş adayı bulurum diye düğünlere filan gidiyormuşum haberim yok:). Yaptığım en keyifli gezinti köy yolunda ormanın içine doğru arabayı sürüp tenhalarda çimlerde yuvarlanma, boş içki kutularına havalı tüfek sıkma işi türünden işler:)

haftasonu kavak kütüklerine mantar ekecem, dün akşam eski PC yi toplayıp çalıştırdım, bahçede motorsporları olarak çim biçme makinesine girişebilirim, evden çıkmadan evde yapılmayı bekleyen bir sürü abuk sabuk hobi amaçlı faaliyetim var:)

böyle rezil bir insanım:)

gram alakadar etmiyor beni bu yasaklar, olsa olsa yasağa maruz kalan başkalarıda artık benim gibi olmayı öğrenir belki.

13. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Durdurma kararı alınmış evet ohal bir durum peki bu ticarethalerin dükkan kiraları çalışanları ne olacak bunu da düşünmüşlermidir acaba

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Ufak bir torba yasa ile virüs salgını zararlarını gelir vergisinden düşebilirler, sigortası doğal afet içeriyorsa bir kısmını karşılayabilir, bu işyerleri nizami biçimde kira geliri ödeyen ve kanunlara uygun biçimde işçi çalıştıran yerler ise bu iş tıkır tıkır yürür. Katakulli olanlar çöker.

Mesela elden kaçak kira alan vergi kaçıran varsa beter olur:) sgk sız çalışan işçi yada eksik ödenen işçi düzgün biçimde işsizlik maaşı alabilir mi?

zaten dükkanlar işyerleri geçici süre ile kapatıldı, yani virüs atlatıldığı zaman belirlenen süreden daha erken de açılabilir, uzayabilirde ancak bu esnada işletmelerin elektrik, su, yakıt, hammadde gibi giderleri de çalıştıkları zamanki kadar olmayacaktır.

Okulları kapatıkları zaman çocuklar oyun parklarına avm lere hücum eder dediler ama onlara da yasak getirildi.

bir yerden sonra ülke ekonomisi illa biraz zarar görecek bu elbette kötü birşey. İnsanları serbest bıraksalar bu sefer başka türlü eleştirilir:) virüs var önlem alınmıyor derler:) bugüne kadar ödenen vergilere kuvvet bakalım virüs yasağı ne kadar götürülebilecek. Ama bu işin sonrası fena çok pis zam gelir herşeye.

Demokrasi ülkesindeyiz güzel bir fikri olan hemen bunu cimer e yazabilir, bunun kötü bir tarafı yok, böyle durumlarda ödenemeyen borçlar için hiç kimse sıkboğaz edilmemeli.

Euro 8 lira olmuş diyorlar, avrupa büyük ihtimalle virüs sebebiyle kasayı patlattı:) kasada biriktirilen euro nun hepsini ortaya döktü, haliyle avrupada alım gücü yükselmiş ola ki bizde euro fiyatı 8 lira olmuş??

görüldüğü üzere işyerlerinin kapatılmasından daha feci potansiyel uluslararası ekonomik sıkıntılar var gibi.

15. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    allah sonumuzu hayır eylesin .sabah bir belge yayıldı sosyal medyada sonra bakan çıktı resmi açıklama yaptı sahte belge düzmece haber inanmayın dedi....tüm bakanlıklar belgenin sahte olduğunu duyurdu ...şimdide tüm haber ajansları sabahki belgede yazanları doğruluyor bu ne perhiz hocam? bir sürü özel sektör alanına yasak getiriliyor avm ler neden kapatmıyor bunu anlamıyorum orası toplu bir arada bulunma alanı değilmi risk yokmu? buradada mı rant dönecek anlamadım .ne saçma bir iş madem ülkece karantina yapacaksın sokağa çıkma yasağı başlat.esnaf ne olacak ? bankalara borçları olan emekli ne olacak çalışmak zorunda geçim sıkıntısı çeken emekliler ve diğer vatandaşlar ne olacak?hatasına bakmak ilaçlarını alabilmek için tüm gün çalışıp bir de ek işte hayatı kayanlar ne olacak?kirada olanlar ne olacak nasıl ödeyecek faturalarını evinin dükkanının? yicek ekmek parasını çocuğunun bezini nasıl alacak?devlet verecekmi gayrısız herkese maaş destek

Asel Kaan Efe ve erhancakmakk bunu beğendi.
  16. erhancakmakk

erhancakmakk Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3,263
    Ad Soyad:
    Erhan ÇAKMAK
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Biz gönül adamıyız abi, para görüp herşeyi bi kenara bırakanlardan değiliz. Bugün dolarla kazanıyoz belki yarın işsiz kalacaz. Allah herkesin gönlüne göre versin. Her işi hakkını vererek yapmak tek gayretim.

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe ve Roadrunners bunu beğendi.
  17. newrophat

newrophat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    392
    Ad Soyad:
    a. ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    vallahi akşamdan beri bunu düşünüyorum dostum, önlem alınması evet çok güzel ama bu insanlara ne olacak kimse çıkıp bir şey demiyor az buz değil kaç milyon insan etkilenecek bu durumdan belli değil , kıyıda köşede parası olmayan yada devlette çalışmayan özellikle orta/alt gelir grubu vatandaşlarımızın Allah yardımcısı olsun, filler tepişiyor çimenler eziliyor her zaman ki gibi.

smtsmt227, Asel Kaan Efe ve erhancakmakk bunu beğendi.
  18. newrophat

newrophat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    392
    Ad Soyad:
    a. ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    Erhan kardeşim İngiltere ile uçuşlar kapatılmadı bildiğim kadarıyla , İngiltere üzeri aktarmalı gelebiliyorsan havaalanında termal kameradan geçip sorunsuz gelebilirsin memleketine karantinaya vs... girmeden.

19. erhancakmakk

erhancakmakk Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3,263
    Ad Soyad:
    Erhan ÇAKMAK
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Thy'nın bilgilendirme sayfalarında da Etiyopya ile ilgili herhangi bir uçuş durdurma gibi bilgilendirme bulunmuyor. Bugün şirket içinde Addis Ababa büyükelçiliğinin almış olduğu kararlar doğrultusunda bir bildirge yayınlandı. Bazı tarihlerde Etiyopya-Türkiye uçuşlarının iptal edildiğine dair. Bilmiyoruz bakalım ne olacak, ne gidecek. Yarın ola hayrola..

SM-N950F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

20. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Pozitif çıkmış sonucu.