19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 29 Mayıs 2019 tarihinde açılan konu

1. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Çoğunluğu kadın çoluk çocuk ve 18 yaş altı gençlerden oluşan bu topluluğun ellerine keleş alıp profosyonel pkk ypg pyd ve rus ordusu desteğini arkasına almış eset güçleri ile savaşmasını mi bekliyorsunuz ? Bunun adı savaş değil katliam olur . Cani mali irzi tehlikede olan insanın hicreti caizdir peygamberimizde bunu yapmıştır. Büyük resme bakmak lazım. Orada burada üç beş ayarsiz insanın yaptığı nobran davranışlar koca bir topluluğa kem gözle bakmaya sebep olmamalı. Hele vatan haini yakıştırması çok ayıp. Bizim kurtuluş savaşında savaşan bir ordumuz vardı ve onun yanında savaşımızı verdik . Bu insanların ise tepelerine bomba yağdıran bir ordusu ve diktatörü var .

SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

2. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Milli Mucadele'de ve oncesinde o saydiginiz guruplar ya savaşmış ya da cepheye destek olmuştur, memleketini birakip kacmamistir.
    Zamaninda PKK destek veren, Hatay'i kendi topraklarinda gosteren bir zihniyeti hic sevemedim. Mesele diktatörlük ise Dogu Turkistan'da Çin zulmune maruz kalanlara, mesele topraklarin isgali ise Daglik Karabağ konusu nedense hic kimsenin aklina/gundemine gelmez.

erkan42, rpurcek, santafe2004 ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  3. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,190
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Bu meseleyi tv ler ne gösteriyorsa oradan görüyorsunuz...en basta suriyenin sadece kuzey kısımlarında savaş var,güneyde hiç bir sorun yok...burada ezilen gercekten halk ama nasıl...ilk amaç kürdistani kurmak ve kuruldu biz ulke olarak tuzağa düştük...şuna inanın hendek operasyonu yapıldığında tum dünyada kurtleri kesiyorlar diye lanse edildi bknz son suriye operasyonu ve kürtler katlediliyor yalanları... filistin bile bizi kınadı...
    Bir ulkede yeni bir bölge kurabilmek icin önce oranın halkını başka yere göndermen gerekir ve bize düştü piyango
    Ben bu mülteci sorunu ilk başladığında çok üzülmüştüm ve çok yardımcı olmuştum...zamanla yaşayınca örf adetleri cok farklı, en başta acayip bir nankörlük var...yapıyorsun veriyorsun elinde olmuyor veremiyorsun senden adi terbiyesizi olmuyor...
    Her gece lig kurup halı saha maçı olurmu?
    Tv ler herşeyi yönlendiriyor mesela idlibi dış basın, cihatcilar var sayilari 40 bin kadar ve köşeye sıkıştılar diye anlatıyor

rpurcek, gokhan06, sipartacus ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  4. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,209
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam tepesine bomba yağan, canının derdinde olan insanlar afedersin tavşan gibi üremez. Gerçekten anlayamıyorum, Allah korusun değil kendimin, bir yakınımın başına bir şey gelse benim aklıma uçkurum gelmez.

Hadi yaşlıları, kadınları, çocukları geçtim onlara sonuna kadar sahip çıkalım ama sapasağlam genç erkeklere ne demeli?

Geçende yazdım, şu 4 milyondan (4.000.000) 400 “erkek” çıkmaz mı, “bizi bir bölük yapın, elimize silah verin de yurdumuzda bizim toprağımız içim can veren Mehmetçikle beraber, omuz omuza kendi yurdumuz için savaşalım” demez mi?

Bakın bunların çoğunun derdi başka, tv de görüyoruz, sınırı aşmaya çalışanların %80i sadece genç erkek. Aynı şekilde Almanya’da gördüklerimi söyleyeyim çoğu ailesini, eşini, çocuğunu Suriyede bırakıp avrupaya gelmiş. Biz olsak önce ailemizin güvenliğini sağlamaya çalışırız ve onlar için gerekirse canımızı veriririz.

Adamlar her gittiği ülkenin düzenini bozdu, İngiltere bunların yüzünden AB den çıkıyor, Avrupada yabancı düşmanlığı aldı başını gitti son 2-3 yılda, daha geçen hafta Almanyada 9 tane Türk ırkçı saldırı yüzünden öldürüldü.

erkan42, rpurcek, gokhan06 ve 4 kişi daha bunu beğendi.
  5. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,190
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Bop diye bir olay var ve adım adım uygulanıyor...mesele şu, irakta saddam gitti libyada kaddafi gitti misir elden gitti...kime yaradı bu işler ...esad gitsin fakat sonrasi buyuk daha buyuk kaos olacak...
    Esad olayını herkes farklı gözden görüyor...
    Saddamin nükleer silahlarını unutmadik, şükür 3 tane tüfek çıkmadı cephanelerinden...
    Sabahlara kadar cnn bbc bunlar saddamin kimyasal silahlarını gösteriyordu yeminlen çöp kamyonunu bakın bu arabada nükleer füze diye gösteriyorlardı...

6. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,190
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Abd nin ilk amacı turkiye ve suriye savaşı dır...Türkler son harekatı yaptığında zıplayan kürtlere dokunamazsın diye tehditler eden abd şimdi sırtımızı sıvazlıyor...
    S400 aldık ruslar dosttu dondurma filan derken...
    Akreple torbaya girenin kaderidir bu gerisini basın halleder siz merak etmeyin

7. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hocam artık bu ve buna benzer düşüncelere saygı duyamayacağım. Kusura bakmayın ya da bakın size kalmış. Hatta biraz daha ileri gidip çok insani buluyorsanız suriyeli bir aileyi evinize kabul edebilirsiniz.

1 senedir suriyeli çocuklara eğitim veriyorum. Cuma günü ilk 2 ders boyunca şehit haberleri okudum ve vatanla ilgili videolar izlettim. Gözlerinde en ufak bir pırıltı görmedim. Zil çalıp oynaya oynaya teneffüse çıktılar. Ben şunu bilir şunu söylerim. "Türk'ün Türk'ten başka dostu yoktur"...

8. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    nokta.

erhancakmakk, rpurcek ve muhendus bunu beğendi.
  9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Haklısınız, ben demiyorum zulüm edelim ama hayatı da onlar için kolaylaştırmayalım. Akıllarında hep memleketleri olsun. Hasta olduklarında evet tedavi edelim ama çocuk doğuracaklar diye de seferber olmayalım. Yılda 60binden fazla Suriyeli bebek doğuyor, 60 bin anadoluda bir çok ilçe nüfusundan fazla bir sayı. Bu şekilde el üstünde tutulunca yetişkinden çocuğuna kadar kendi toplumumuz ikiye bölünüp devlete düşman oluyor.
    Ben bağkur primini iki ay ödemesem devlet bana hastanede bakmıyor ama Suriyelilere her türlü hizmet veriliyor. Ablam öğretmen Suriyeli çocuklara kıyafet çanta vs yardım dağıtılıyor bizim çocuklar öğretmenim bize niye vermiyorlar diye soruyormuş. Durumları ne kadar iyi olursa olsun çocuk yeni kıyafete eşyaya heves eder, kendi çocuklarımıza bunu yaşatmamız doğru değil.
    İnsanlar kendi devletine gönül koyuyor. Suriyelilere sahip çıkacağız diye kendi insanımızı kaybediyoruz.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

10. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,117
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Arkadaşlar nokta koyalım bu Suriyeliler meselesine , inşaallah giderler. Diğer yandan 33 askerimizin şehadetinin hemen ardından , BM ve NATO olağanüstü toplanırken , TBMM toplanmıyor , bu önümüzdeki salı toplanacaklarmış ...

Tapatalk kullanarak Nokia 3310 aracılığıyla gönderildi

11. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Alt görselde ki manzarayı sıklıkla görüyorum. Tez zamanda def olup giderler inşallah. Vatansız insan artıkları.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

12. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    bende kendimce bir şeyler söyleyeyim her toplumda asalak kesim mevcuttur her toplumda bencil kesim mevcuttur.her toplumda vatanını 3 kuruşa satacak kesim mevcuttur.suriye ve suriyeli konusu bambaşka .evet şu dk türkiyede savaş olsa büyük çaplı aynı bu suriyeliler gibi köşe bucak etliye sütlüye bulaşmadan kaçacak bir yığın insan var .türkiyeye gelen suriyeli kesimden herkes gibi bende ülkem adına şikayetçiyim tamam türkler düşene yardımıyla ünlüdür misafirperverliğiyle ünlüdür müslüman toplum her daim insana yardım eder amennah .ilk zamanlar önlem alınmalıydı olan yapılmalıydı bakıldı işler çığrından çıkıyor bütçeden deli gibi para çıkıyor saldılar tüm yurda bozdular toplanma kamplarını.olan tabiki ülkeye ve vatandaşa oldu herkesin işine mani oldu zarar verdi bu durum.suriyeliler ülkeye girdiğinden beri gözlemlediğim büyük kesimi lakayit vurdumduymaz umursamaz sadece kendisini düşünüyor uçkur peşinde laylaylom takılıp bedava yaşayan kesim .içlerinde 1 parça yemek verdin diye her gün hayır dualar eden kanı bozuk olmayanda var gelip bir işte adam gibi işine sarılarak çalışanda savaşan ülkesinin çıkarına hala orda olan bir yığın suriyelide var .herkes otursun mantıklı konuşsun galeyana gelmeden geniş açı baksın siyaset ve futbol her zaman kalp kırdırır insanları küstürür bu bir gerçek .bizzat suriyede 3 yıldır görevde olan sayısız çatışmaya giren kelle koltukta o ortamın tüm detaylarını yaşayan yakınlarım var oradaki durum çok vahim çok karışık dışarıdan görüldüğü gibi değil .anlatıyorlar canla başla savaşan suriyeli guruplarıda ülkeden kaçan korkak larıda her detayı yaşayan gören iyi bilir. @Under Ground Hüseyin beyin (((( Çoğunluğu kadın çoluk çocuk ve 18 yaş altı gençlerden oluşan bu topluluğun ellerine keleş alıp profosyonel pkk ypg pyd ve rus ordusu desteğini arkasına almış eset güçleri ile savaşmasını mi bekliyorsunuz ? Bunun adı savaş değil katliam olur)))) sözlerine katılamıyorum mesele vatan sa bizimde ecdadımız zamanında o yaşlarda hatta daha küçük yaşlarda cephede kanının son damlasına kadar savaşarak ülkeyi kurtarmışlar kadını kızı yaşlısı genci demeden hastası demeden hemde top tüfek taş sopayla şimdiki gibi mühimmatta yok...yıllardır ülkemizde terör belasına verdiğimiz şehitlere bakalım yaşları 20 21 22 23 çoğunluğu gariban çelimsiz tecrübesiz bırak savaşmayı tetik düşürürken doldur boşaltta bile heyecan yapan panikleyenler var içlerinde.bu gençlerimiz vatan için şehit olursak ne mutlu diyerek operasyonlara gidiyorlar vatani görevde bir işe yarayabilirsem ne mutlu diye gidyorlar operasyona gideceğini ailesinden bile saklayarak gidiyorlar neler var neler .çare yoksa eğer düşman kapıdaysa memleket için savaşmak onurdur .sözde darbe girişiminde bile genci yaşlısı tankların altına yattı kurşun önüne atladı .toplumları kıyaslamak yanlış olur türk ömrünü hep savaşarak geçirmiştir türk ordusu nu ben yatarken hiç işitmedim duymadım görmedim hep teyakkuzda hep operasyonda benim yaşımında ötesinde .evet bizim imanımız var kurtuluş savaşındada ordusunun yanında imanı olanların verdiği mücadeleyle galip geldiler mücadeleden savaştan kaçarak değil....suriyedede muhalif cephelerde onnumara yiğitler var işi bilen ordudan ayrılıp karşı cepheye geçen komutanlar var hatta bunlardan birisi tuğgeneral ve özgür suriye ordusunun başındaydı en sonki haber bu şekildeydi .türkmenler var ve hatta hayatının her anını savaşarak yaşayan çeçenler var özgür suriye ordusunda ne yiğitler var ceyşul grupları var var oğlu var şuan rusya iran desteği kessin esed denen bir şey kalmaz ortada başında dikta varsa diktayı er yada geç ezerler ezeceklerde.ırak afganistan libya mısır ne gerçekleri yaşadıysa suriyede er yada geç yaşayacak .asıl katil asıl diktatör esed tir kaddafi saddam v.s değil iş işten geçti bu ülke halkları şuan bin pişmanlar .ama suriyede durum çok farklı esed demek zulüm demek esed demek sefalet demek esed demek onun bunun uşaklığıyla yaşayarak halkını kan gölünde boğmak demek .ona da sıra gelecek o da tadacak ölümü oda görecek yenilgiyi.suriyede muhalif gruplar kolay lokma değil esedde çok iyi biliyor bunu .ceyşul gruplarının en büyük maddi ve askeri destekçisi suudi arabistan .el nusra örgütleride aynı şekilde manyaklardan psikopatlardan iyi savaş eğitimli cihadçılardan oluşuyor .uzun lafın kısası tecrübe için beka için kalıp vatanda savaşmak gerekiyor kafelerde orda burda karı kız peşinde bedava yaşıyarak olmuyor. kimin şehit olacağını kimin hayatta kalacağını allah bilir hiç bir şey yapamıyorsan yinede kaçmayacaksın kal savaşanlara yardım et öleceksende şerefinle anılarak öl .haydi bunları yapamıyorsun kaçıyorsu bari gittiğin ülkede eline ekmek verenlere hıyanet etme elalemin karısına kızına sulanma malına mülküne göz dikme hıyanet etme.bir diğer konu kapıların açılması durumları tamamen göz boyama gündemi değişme.hiç bir ülke almayacak almıyorda haberlere bakıyorsak gaz bombalarıyla sınır kapılarında müdehalelerii görüyoruz.güvenli bölgelerde beklıyor hepsı bir ıkı haftaya ümidi kalmayan geri dönüp gelecek sorgusuz girecek ülkeye bir haftaya kadar 33 şehit unutulacak yenileri gelecek geldikçe senaryo tekrarlanacak malesef acı ama gerçek .bugünde 1 şehidimiz vardı en son .

13. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    Cevap yazıp kimseyle tadı kaçan polemiği uzatmayı düşünmüyorum. Görüş belirten tüm arkadaşlara da teşekkür ediyorum . Herkese hayırlı akşamlar.

SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

erhancakmakk ve Burak&Buse bunu beğendi.
  14. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,117
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    @santafe2004 , kardeşim @erenuzel41 in rekorunu egale etmişsin.

Tapatalk kullanarak Nokia 3310 aracılığıyla gönderildi

15. aibülü

aibülü Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    732
    Ad Soyad:
    sercan arslan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    bankada o kadar çok suriyeli ve iranlı ile muhatap oluyorum ki.bunlar kadar yüzsüz arsız insan görmedim.amerikalısından brezilyalısına japonuna rusuna kadar bir çok müşterim var nerdeyse hiç sıkıntı yaşamadım ama bu suriyeli ve özellikle iranlılar tam bir baş belası.bütün it uğursuzluk alavere dalavere bunlarda.1 hafta felan önce iranlının birine afedersiniz miktiri çektim kovdum şubeden.afganlar türkmen ülkeleri vatandaşları yine içlerinde en iyileri en azındam bu iş olmaz dediğinde tamam abi diyip gidiyorlar.

SM-A320F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    ilçemizde de şehit vardı biraz fazla canım sıkkın yazmışım birşeyler abi bende sonra farkettim

Asel Kaan Efe ve yesil_09 bunu beğendi.
  17. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,431
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Başımız sağolsun kardeşim...

santafe2004 bunu beğendi.
  18. erhancakmakk

erhancakmakk Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3,263
    Ad Soyad:
    Erhan ÇAKMAK
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Selamun aleyküm , hayırlı haftalar diliyorum herkese. Epey gergin bir ortam , Allah herkese sabır versin.

santafe2004, rpurcek ve suleymanozer bunu beğendi.
  19. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    Bartın çaycuma arası bir kapışalım senle erhan . Gevşersin biraz . Üniversiteye ilk varan kazansın :) Deli zamanlarımda çaycuma bartın 15 dakika rekorum var :)

erhancakmakk bunu beğendi.
  20. suleymanozer

suleymanozer Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    995
    Ad Soyad:
    Süleyman özer
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Sonata 2.4 (2006-2010) NF
    Aleykümselam