Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 29 Mayıs 2019 tarihinde açılan konu

1. Hasan Tarık

Hasan Tarık Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,186
    Ad Soyad:
    Hasan Tarık
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Kia
    Geçenlerde ben de ehliyetle kimliği değiştirdim. Randevu alıp gitmiştim yaklaşık 20 dk. için işlemleri hallettiler geçici kimlik ve ehliyet için a4 kağıdı verdiler. Yaklaşık 3-4 günde de ikisi birlikte geldi.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Ben 2 ocak 2016 da ilk baş vuranlardandım , Ankarada yoğunluk var , ptt kargo başka bir şehre göndermiş vs vs komedilerini yaşamıştım , kervan yolda düzülürmüş , şimdi sistem galiba oturmuş.

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Hasan Tarık bunu beğendi.
  3. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hayırlı olsun. Piyasada ki 10 yılı devirmiş sorunlu ehliyetlerin çoğu, o memurların işini düzgün yapamamasından kaynaklanıyor. Benim resim de preste kaymış halde. Üzerine bir de matlasma olmuş. Çevirmeye girsem büyük ihtimalle sıkıntı çıkarır. Kaymakamlıklara suriyelilerden girilmiyor. Sürekli ana baba günü.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

blue55, Roadrunners ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  4. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Benim ehliyet 1990 da alınmıştı 2016 da tanınmaz ve muz gibi sararmış haldeydi.

rpurcek bunu beğendi.
  5. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    hayırlı olsun:) ehliyet yenileme işi 2022 ye kadar uzatılmış dediler 2016 da alanların vizesi geldi nerdeyse:)

6. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    abi benimki kırık bantlı çatlak okunmuyor bile:) ehliyet kullanmıyor ki arabayı, ne sürücüler var altında araba yok ne otomobiller kamyonlar var içinde sürücü yok:)

keşke sürücü belgeleri TC kimlik kartına eklenti olarak dijital ortamda tanımlansa uğraşmasak, bir sürü kart bilmemne taşıyoruz yanımızda.

7. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
  8. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Yakında k........... bir çip takarlar hiçbirine gerek kalmaz bence . Zaten k......... giren kazıklardan antremanliyiz . Memur amca direk bağlantı yapıp gereken bilgileri alır

SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ozgutozkan, Asel Kaan Efe ve erenuzel41 bunu beğendi.
  9. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Evet tc kimlik içine , sürücü belgesi , pasaport ve kk ve banka kartı yüklenecek deniliyordu ama maalesef olmadı , ayrıca o kimliklerin çipine de fazla güvenmiyorum , geçen ay resmi bir kurumda işlem yaptıran kızımın kimliğini kabul etmemişler , neden diye sorunca , bunun çipi yok demişler demek ki düşebiliyormuş , bir ara benim praf gold kk nın da düşmüştü .

10. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    martta gelir vergisi var abi:)

mesajı değiştirdim affet beni abi:) gençler ve bayanlar bizi böyle görmesin nezih ortam olsun:)

cenker_baba ve Under Ground bunu beğendi.
  11. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    Senna kaza yapıp öldükten sonra küstüm ben f1 e . Senna nin youtube de heel and toe videosu var . Arada izler izler feyz alırım

Devir saatine bakınca gaza geliyorum şöyle bir

Wayne rainey kaza yapıp sakat kalınca da 500 cc motosiklet grand prixlerine küsmüştüm.
    Carlos sainz etap bitişine son 500 metre kala motor yakip dünya şampiyonluğunu kaybedince de wrc lere küsmüştüm

Son düzenleme: 19 Şubat 2020
    erenuzel41 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  12. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    PTT den işsizlik parası çekmeye gittiydik geçen sene, aynı gün 65 yaş üzeri yaşlılara para veriyorlar, yaşlıların numaratörden aldıkları sıra numaraları 9*** şeklinde başlıyor 9001-9002 diye gidiyor diğer sıradan işler için alınan sıra numaraları 4*** ile başlıyordu 4001-4002 diye gidiyor birkaç tane uyanık genç yere atılmış işlem yapılmamış sıra beklemekten ümidi kesip kaçan yaşlıların attığı 9000 li numaralı sıra numarasını ele geçirip onunla sırası gelince işlem yapmak istediydi ama vezne çok iyi fırça kaydıydı gençlere:) ne güldüydük.

devlet dairesi hep sıkıntı:)

geçen sene kimliği yeniledim nüfus müdürlüğünde kalabalık var bana şu odaya giden bayan memuru takip et dediler yanımda benim hanım var beraber memur bayanın odasına girdik ama oda kalabalık öyle tenha değil, bayan ince lastik eldiven giydi benim elimi çekiştirip parmaklarımı makinaya bastırdı tekrar tekrar bastırdı parmak izi aldı elinizi serbest bırakın bakın acıtabilirim diyor birde böyle çakır gözlü ince uzun bir hanım abla, bende ne zor işmiş dedim, neyse iş bitti çıkışta dedim offff ateş bastı burası ne sıcakmış anksiyete var bende bazı şeylerden hiç haz etmem, hanım dedi ki ben seni niye ateş bastığını biliyorum eve gidelim soracam ben sana dedi. Ya dedim elinde eldiven var zaten üstüne trilyon para verseler o karıyı istemem:) 6 tane de fotoğraf çektirdim enayi gibi sadece bir tanesini aldılar cihazda tarayıp onu da geri verdiler ya:)

çok komik işler:)

zaten biz bu ülkenin insanı olarak yivsiz av tüfeği için kara avcılığı ruhsatı almaya gittik miydi... sağlık raporu alma esnasında turp gibiyizdir gözlerimiz ateş saçar taşları deler ormanları yara yara gideriz ama askerde koşacan dediler miydi?? gidip spor yapamaz almak için 8 dalda oscar a aday gösterilecek filmlerde oynarız:)

13. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    Yengeme helal olsun . En azından arabada fırça atmamış. Eve kadar sabretmiş Avans ayarı bozuk memura çantayla dalabilirdi aslında

Son düzenleme: 19 Şubat 2020
  14. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Randevu alıp, randevu saatinde gittik, gelenlerin tamamı randevusuz, böyle olunca vaktimiz geldiğinde öncelik tanındı ve anında işlem yapıldı, 15-20dk işlem bitti, 1 hafta sonra kimlikler geldi.

15. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Senna kazanmak için bu dünyaya gelmiş birisi, ya kazanacak ya ölecekti, bu adamın orta karar sakin sürüşü hiç yoktu. Senna ölmeseydi Michael Schumacher denen adam asla bu kadar meşhur olamazdı.

Monako pistinde kazandığı yarış zaferi sayısına ulaşan başka bir pilot halen yok. Yağmurlu havada onu geçebilen olmadı. Belçika spa pistinde kaza yapan rakibi için pistte tam gaz giderken kendi yarış otomobilini yol kenarında durdurup tehlikeye aldırmadan dışarı atlayıp herkesten önce yardıma koşan ve rakibinin aracının tam gaz takılı kalmış bağıran motorunu patlayıp yanmasın diye rakibi baygın halde iken yanına gidip stop eden başka bir sürücü yok. Monako da en yakın rakibine 50-60 saniye fark atmış halde iken Mclaren takım patronu Ron Dennis Senna ya yavaşla diyor ve yavaşladığı anda kaza yapıyor yavaş gitmeyi bilmiyor çünki:) gerçek adı Ayrton Senna da Silva ama babasını sevmediği için annesinin soy adı olan Senna yı kullandı yıllarca, Brezilya da fakirlik sıkıntı hükümetin dertleri gibi bir sürü problem varken ufak bir umut yeşersin millete moral olsun diye üzerindeki onlarca psikolojik baskı altına 5. vitese takılı kalan aracını yarış dışı bırakmak yerine büyük çaba ile uğraşıp zor zahmet finişe ulaştırıp yarış sonunda dermansızlıktan yere yığıldı. Öldükten sonra bile F1 de büyük işlerin yapılmasına sebep oldu, F1 de güvenlik kuralları Senna öldükten sonra o kadar arttırıldı ki F1 deki kazalar yüzünden olan ölümler nerdeyse yok denecek kadar azaldı. Senna yarıştığı dönemde F1 in yönetiminde bulunan Fransız ve İngiliz hegamonyasına da bir derecede darbe vurmuştur, globalleşme adına F1 Senna dan sonra çok daha güzel olmuştur Alain Prost ile olan kavgasını biliyoruz:)

Honda nın bu günlere gelmesinde Senna nın büyük katkısı var. 1974 ten beri F1 de bol bol motor patlatan dandik Honda motoru Senna ile 90 larda hayat buldu gelişti güzelleşti Senna sız Honda F1 de bir hiçti kocaman bir hiç.

otoriteler F1 de sürücünün otomobil performansına katkısını yüzde 5-10 olarak belirler pist üzeri hızın yüzde 90 ı ise zaten dünyanın en iyi sürücülerinin yarıştığı F1 de anca otomobilin performansına bağlıdır Senna da bu durum böyle değil derler Senna demek otomobilden yüzde 15-20 gibi fazlasını çıkartmak demek derler:)

Huzur içinde yatsın. Torunlara anlatılacak adamdır Ayrton Senna.

Burak&Buse, Under Ground ve ai_torcuk bunu beğendi.
  16. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    Birde lance armstrong abimiz varki yüzyılın en büyük bombası herhalde

17. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    @erenuzel41 kardeşim , evet f1 yarış takvimine göre strta az kaldı , bu yarışların takvimini takip etmek için mobil uygulama var mı ? Bir tane appstoreda buldum ama ingilizce.

18. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Ahmet abi F1 yarış takvimi takibinin en güzel ve kolay yöntemi söyleyeyim ben sana

Resmi F1 sayfasına gir biraz aşağı kaydır aşağılarda yarış takvimi banner ı var ülkelerin bayraklarının isimlerinin olduğu orada SYNC CALENDAR yazan yere tıklarsan Apple kimliği, Google play kimliği yada Microsoft Outlook kimliği herhangi biri ile bu hesaplardan herhangi birini kullandığın mobil cihazların tamamının kendi takvim uygulamasına eklenmek üzere F1 takvimini bir tıklama ile kimlik tanımlayıp ajanda kaydı yazdırarak yapabilirsin sezonun bütün yarışları kullandığın mobil cihazın kendi takvimine otomatik kaydedilir, Apple kimliği ile yaparsan mesela her yarış öncesi bir saat kadar önce sana telefondaki takvimden bildirimli uyarı gelir şu saatte şu gün yarış var diye:)

https://www.formula1.com/

Türkçe içerik istersen Motorsport.com u deneyebilirsin google servisleri için Türkçe içeriği var ama Apple için denemek lazım.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.motorsport.application&hl=tr

https://apps.apple.com/us/app/motorsport-com/id1459863859

19. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Sağol kardeşim hemen appstoredan indirdim bile , bende , süper lig , uefa şam lig , uefa ligi zaten vardı bunu da ekledim aynı dosyaya.

20. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    Rahmetli kayinpederim bütün bunları tek tek ajandaya yazar , sonuçlarını kaydederdi . Hiçte üşenmezdi.

Bu Sayfayı Paylaş