Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 29 Mayıs 2019 tarihinde açılan konu

1. KilecNasah

KilecNasah Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    690
    Ad Soyad:
    Hasan
    Yaşadığınız Şehir:
    27-GAZİANTEP
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    Geçenlerde teklif yazısı istedik bir işletmeden komparasör kurutma sistemi için. Adamlar günde üç sefer arar olunca bizim teklif ne oldu deyince merak ettim, gittim destek hizmetler birimine adamların yazısı aynen duruyor. On gün geçmiş müdür yıllık izinde diye yazıyı beklemiş adamlar. O teklifi müdürden önce bizim görmemiz gerek ki müdür fikir sorunca söyleyelim...

2. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,293
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    2006 üstü olanlar 140-150-160 ...... diye gidiyor.

Tilki bunu beğendi.
  3. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    O kadar bir arabaya para bağlamam ben 90 civarına 2004 x5 vs çekerim koltukları tam ben için, bel kırmalı şişirmeli baldır destekli vs

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

santafe2004, Çaloğlu ve ai_torcuk bunu beğendi.
  4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Bmw deyince.

https://www.instagram.com/p/BsRGXnjAhg_/?igshid=18synt0gp2lpg

blue55, sipartacus ve Tilki bunu beğendi.
  5. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    leon farlarının su alma sorunu kronik bir problem, eğer kullanıcı kendi imkanları ile tamir edebilirse bence serviste değiştirilenden daha da sağlamı olur. Klasik avrupa menşeili otomobilin özelliklerinden birisi kolay tamir edilir kolay sökülüp takılır:) benim kuzen almıştı 2016 leon FR farları su alınca garanti davasına amcam gitmiş servisle kavga etmişti değiştirmemişler farları sonra arabayı sattılar. Leon güzeldir farları su aldı diye satılmaz ki sökülüp contalanır silikonlanır bir daha zor su girer o farlara, bir sürü alternatif yöntemi var.

6. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Ahmet abi şanzıman inecek, bunun için sol porya aks ayrılacak, üstte hava filtre kutusu akü vs varsa onlar sökülmeden üstteki şanzıman saplamalarına ulaşamazlar onlar sökülecek, araya elini sokacak usta motor sıcaksa eli yanacak, eldivenle çalışılmıyor bu sektörde hem tehlikeli hem anahtarı tutamıyorsun olmuyor yani çıplak elle çalışırlar genelde bu işlerde çalışırken motorun sivri parçaları elini sıyırır yırtar yaralar sonra o yaranın üzerine motor yağı toz pislik yapışır böyle, rulmanı baskıyı prizdirekten ayırmak zaten dert, tabi lifte kaldırmak lazım yani lift lazım araba lifte kaldırınca kazayla ustanın üzerine düşerse yada inerse o usta orada ölür, işçilik kaliteli ve iyi olacak ise 500-600 lira problem değil.

o değil de 45000km de bu debriyaj nasıl biter? Mersin değil mi abi orası? İstanbul Kocaeli Ankara olsa neyse:) ben 66000km de sattım 2. viteste gevşek asfaltta patinaj yapıyordum en son o debriyajla bıraksalar 100000km görürdüm o debriyajla ne titreme ne vites değiştirirken devirin geç inmesi falan gibi kaçırmalar hiç yoktu.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Abi bu renge savaş uçağı rengi diyorum ben:) zaten bu tonlardaki gri sadece hyundai de var onun harici aynı renk pek marka model yok. Tabi katalog tanımında zeytin gri olive gray olarak geçiyor. Asfalt ve şehir içi beton binalar ile çok yakın renk tonu olduğu için ciddi biçimde kamufle olur görülebilirliği kötüdür bu renk bir otomobilin kazaya karışma oranı bu rengin fark edilebilirlik durumu yüzden kötü etkilenebilir. Gerçi en emniyetli renk sarı ve beyaz diyorlar ama burada sarı renkli ticari taksiler genelde en çok kazaya karışan araçlardır:) beyazlarda genelde şirket aracıdır onları da yollarda patates ederler onlarda çok kazaya karışır, demekki onunla pek alakalı değil. Türkiyede bilimsel konularda diğer ülkeler ve insanlarla aynı olan ve doğru sonuç veren nerdeyse hiç bir istatistik yok zaten görülmedi bu tarihe kadar.

Vallahi bende pek sevmiyorum griyi ben hep kırmızı renk alıyorum arabaları:)

muhendus ve smtsmt227 bunu beğendi.
  8. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Abi hepsiburada dan ekran kartını monitöre bağlamak için display port soketi vga sokete çeviren çevirici aldım 35 liraya ardından hepsi jet isimli süper hızlı kargoya 11 lira da kargo parası verdim akşam 20.55 te sipariş geçmiştim sabah 09:00 ila 11:00 arası teslimat işaretledim ertesi sabah 10:15 te elime ulaştı:) resmi evrak nemiş yaw:) bu kadar şey memleket olmuşuk

mesela gidip bu parçayı vatan bilgisayara sorduğunuzda piyasada yok satılmıyor onlardan imkansız bulamazsınız diyorlar size displayport soketli monitör satalım 700 liradan başlıyor diyorlar. Bu da adam kandıran özel şirket, aynı parçanın hdmi vga olanı orada 99 lira

Ben 6-7 sene önce e- devlet şifresi almaya gittiydim PTT ye sıra bana geldi cüzi bir ödeme yaptım baktım benim e-devlet şifresinin faturası printerda yazdırılırken printerın kağıdı bitti yazıcı durdu veznedeki hanım da bunu görmesine rağmen beyfendi sistem yavaş biraz bekleteceğim dedi oturdu oturdu sonra kalktı kağıt kolisini aldı printerı kıracak gibi laaak diye doldurdu kağıtları sonra yazdırdı. Allah akıl fikir versin dedim:)

Geçen sene de işsizlik ikramiyesi almaya diye PTT ye gittim kırmızı ledli numara sayacı vardı orada bana sıra gelecek diye bir 25-30 kişi bekledim sonra parayı aldım eve gelirken bir baktım bütün beyaz lcd ekranlar yeşil görünüyor gözüme, led tabela gözümü bozmuş. Yattım iki saat uyudum öyle geçti 4-5 saat boyunca bütün beyaz renkleri yeşil gördüm abi:)

PTT, devlet hastanesi acil servisi, nüfus müdürlüğü gibi yerler tam tımarhane gibi yerler:) giden kafayı yiyor.

4 sene önce acile gittik devlet hastanesine içeride 400 kişi rahat var. Kayınpeder rahatsızdı 45 dakika bekledikten sonra yere yığıldı sıra beklerken, tabi kayınpeder orada can çekişirken hastaneye bizden yarım saat kadar önce akşam saat 21.00 de evden çıkarak elini kolunu sallaya sallaya gelen ve tam zamanlı bir işte çalışıp patronundan müdüründen gündüz doktora gitmeye izin almaya korkan bir kesim var acil hastalardan önce doktorun odasına gelip doktor bey popom ağrıyor bana bir ağrı kesici yazın bir de 3 gün rapor çakıverin dediği için birde bunlardan yüzlercesi olduğu için bizim kayınpeder 2015 te öldü abi

devlet hastanesi çok acayip biryer burada:) ilçe girişindeki tabela da 600000 nüfus yazıp gerçekte 3.000.000 nüfusu olan Gebze ye yetmiyor zaten. Yetse de ne olacak içeride iğne yapanlar damar yolu açanlar hep 19-20 li yaşlarda okuldan yeni mezun tecrübesiz hemşire kız çocukları güvenebilirsen git abi.

Hastalık mevsimi ya dalga geçiyorum arkadaşlarla işyerinde: akşam geliyomusunuz? ben devlet hastanesine film izlemeye gideceğim kuruyemiş alın gazozlar benden diye. Tabi şaka bu yok gerçekte öyle birşey yapmadık. Ama kavga gürültü, doktor bize bakmıyor diye küfürler bağırışlar, bıçaklanma, intihar vakaları kaçışma kovalamaca kalabalık izdiham bini bir para devlet hastanesi acilinde oradaki gerçek ve yakınlarımı götürdüğüm zamanlardaki çok acı hatıralarımdan bunları biliyorum.

9. Under Ground

Under Ground Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,435
    Ad Soyad:
    Hüseyin
    Yaşadığınız Şehir:
    74-BARTIN
    Araç Modeli:
    i20 GB 1.0 TGDI (2014-2020)
    Birde acil girişlerinde oturup bir memur gelen hastalara renk kodu veriyor . Yok hemen muayene edilir yok 1 saat bekleyebilir yok 2 saat bekleyebilir . Küçük kızımı acile götürdüm kanlı ishal yüzünden. Memur ablam 2 saat bekleyebilir verdi . Senmisin onu veren. Yavrumu kaptığım gibi doktorun karşına dikildim direk. Hiç bir sağlık eğitimi olmayan bir personel hasta gruplandiriyor acil kapısında.

SM-J400F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

10. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Esnek mesasiye gecen aile hekimliklerinde nobetlese bir doktor ve saglik personeli ogle arasi ve aksam 7ye kadar calisiyorlar, is cikisi gidebilirsiniz.

11. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende BMW'den korkmuyor değilim ama hanım tipini beğendi... :)
    Parça bulunabilirlik ve heybet açısından o fiyatlara çok seçeneğimde yok :)

12. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,293
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    2006 öncesi ML fiyatları daha uygun.
    Bizim burda bi tane var. 2001 model ML430 63.000 TL yazmış.

Tilki bunu beğendi.
  13. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Eren avrupalı araçların kolay sökülüp takıldığı konusunda ironi yaptın herhalde. fransızları da avrupadan sayarsak durum kötü. ayrıca opelin birçok parçasını söktüm, çok saçma sapan sökülüyor. astra H kasada far ampülü çamurluk davlumbazından takılıyor mesela.

14. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben genel olarak yazdım ama sizin bile ani basınç yükselmesi yaşamanız olası. o pompa tam güç çalıştığında dairelerin birçoğunda aniden musluk kapanırsa anlık basınç oluşur.

tesisat dayanır ama musluk parçalarının yorulmasına neden olur. ömrünü azaltır. 4 ya da 5 barlık bir basınç regülatörü çok işe yarar.

sipartacus bunu beğendi.
  15. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,293
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Tilki bunu beğendi.
  16. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Evet fiyatları cazip dediğiniz gibi. Ama iç ve dış dizayn olarak aynı model x5’ler daha piyasası hareketli daha modern ve parça bulunabilirliği daha iyi diye düşünüyorum. Ha çok temiz içi bej bir eski kasa ML’ye zor hayır derim

santafe2004, Asel Kaan Efe ve ai_torcuk bunu beğendi.
  17. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Çeyrek altın fiyatı 504 TL İran abd üssünü vurmasiyla fiyatlar uçmuş durumdadır tabii bu durumdan altın döviz baronları faydalanmak isteyecektir düğün yapacak olanlar altın borcu olanlar rabbim yardımcısı olsun

Redmi Note 7 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

muhendus ve santafe2004 bunu beğendi.
  18. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    demekki senin out ayrılmak istemiyor senden :)

19. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    içişleri bakanı , talha bilgi ye nota verdi flaş flaş flaş haberin detayları az sonraaaa :)

20. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,823
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    https://www.sahibinden.com/ilan/vas...rah-auto-guvencesiyle-hatasiz-540267626/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...mw-acil-satilik-degisensiz-x5-768735593/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...on-bir-gun..bmw-x5-2004-model-766193382/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...frt-motorsdan-porsche-cayenne-776536114/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...-porsche-cayenne-2006-bakimli-608586341/detay

https://www.sahibinden.com/ilan/vas...ogludan-kusursuz-r5-exclusive-773238683/detay

BİRAZ DAHA geniş heybetli kaslı örnekler :D yakışır ...bakan hanımda hayır demez diye düşünüyorum temiz ve bakımlılarına

Bu Sayfayı Paylaş