Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 29 Mayıs 2019 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,194
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Bak daha bebekken bile papelleri aldımı susuveriyor , büyükleri de aynı.

Tapatalk kullanarak iPhone X aracılığıyla gönderildi

Tilki bunu beğendi.
  2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,194
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Hocam musluklardan akan zemzem mi erikli mi ? Bu kadar pahalı su olur mu ? Bu yerel yönetimlerin seçim öncesi verdikleri sınırsız vaadlerin bir kısmını bile yapabilmeleri adına , gelir getirici kaynak olarak hep vatandaşın cebine göz dikmeleri. Silifkenin ortasından binlerce yıldır Göksu nehri akıyor , belediye vurmuş sondajı ovaya çıkan suyu pompalıyor şebekeye 150 bin nüfus var , yazın oluyor 400 bin yetiştiremiyoruz diyorlar.

smtsmt227, Tilki, Fırat Ö. ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,194
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Trump’ın heyetiyle yapılan görüşmelerin sonucu, bazı gazetelerin manşetleri , acaba böyle mi gerçekten ?

4. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,211
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    @Fırat Ö. hocam hayırlısı olsun, her şeyde vardır bir hayır. Moral ve motivasyonunuzu düşürmeyin.

Fırat Ö. bunu beğendi.
  5. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,253
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    @Fırat Ö. Hocam ankaraya gelecek Ali umutu o okutacak kısmet olursa

Fırat Ö., Tilki, ai_torcuk ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  6. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,253
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Simdi teröristler daha dokunulmaz oldular sonuçta M4 karayolu alt tarafı tamamen onların oldu.Yine sınır komşumuz pyd...

Fırat Ö. ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yine rahat duramadım
    Ali amcadan osram fog breaker ile arka sinyal ile geri vites için led ampül siparişi verdim
    Bu sefer araç için ayrı bir başlık açıp yaptığım işleri orada paylaşacağım .
    Sırada kaliper boyama bir de bir kaç detaylı temizlik işi var

muhendus ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  8. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,194
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Çok güzel bir girişim , kolaylık diliyorum. Hocam ali den gelecek ürünler , semeriyle 80 i buluyor diyorlar , algısı vergisi yine de ucuza geliyor mu ? Bir de ayı geçen beklemeler , benim 4 ürün gelmedi 65 günün sonunda para iadesi aldım. Gelmeyen postalar için Cimere yazdım ,silsile yoluyla İst AV PİM muhatap olduk , takipsiz kargo bir şey yapamayız dediler , gelecek ürünler vergisi de dahil benim için ucuza gelecek önemli ürünlerdi , satıcı çok şere..siz çıktı , bana takipli kargo dedi takipsiz göndermiş sonuç hüsran oldu , artık aliden hiç sipariş vermiyorum , aynı ürünleri toptan alıp bize netten ( hepsi dışarıdan hepsiburadanın uygulaması ) satanlar var , ne olur biraz pahalı , 15 günde teslim ediyorlar.

Halil KURT bunu beğendi.
  9. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Öğretmenim hakkınızda hayırlısı:) gerçi ben durumunuzu pek anlayamadım ama zannedersem rütbe veya kademe yükseldiniz şimdi size daha güzel rahat yüksek dereceli ve layıki görevler verecekler sanırım. Ancak anlayamadığım yengemizin otomobil kullanamaması sonucu oluşan problemler acaba bu sebeple okula olan mesafe sebebiyle zaman zaman geç kalmanız yada günlük izin alma sıklığınız gibi durumlarda problem mi oluyor du ki? günlük izin almanın yada işe geç gitmenin aslında rütbeyi ve kıdem derecesini etkilememesi gerekirken, hatta bu durum kanunlarda sabit iken pek çok sendika ve özel kurum bu sebepler ile işçiyi veya memuru zora sokup haksız derecelendirme yada kayırma yapabiliyor.

Benim annem emekli lise tarih öğretmeni:) onun zamanında üniversite okumak zormuş çünki üniversitelerde siyasi politik terörizm olayları sağcılık solculuk gibi karışıklıklar çokmuş ama 70 li yıllarda memur statüsünde olmak güzelmiş o zamanlar memur bir çalışanın en baş düşmanı fesat iş arkadaşlarıymış. Müdürü amiri yöneticisi gibi insanlar iyi olduğu sürece sorun yok. Tabi sistem şimdilerde değişmiş olsa gerek.

Fakir bir aileden gelen babam deniz kuvvetlerinden 1993 te emekli oldu topçu idi yani su üstü silahlar, şimdi kendi deniz motoruna binip balık tutuyor:), büyük amcam da aynı şekilde fakir aileden askeri liseyi kazanmış deniz kuvvetlerinde çalışıyordu aynı gemide değildiler amcam radar sistemlerinden sorumlu başka bir gemide idi ve amcamın donanmada görev yaparken kabiliyeti çok yüksek olduğu için bunu fark eden birçok üst rütbeli meslektaşı tarafından sıklıkla sıkıştırıldığı ve zora sokulduğu için paşa olmaya giden yolda ilerlerken yeter artık diyerek zorunlu 15 yıl görevi bitirip emekli olmadan lanet olsun diyip istifa etmişti amcam şu anda gebze nin sayılı zenginlerinden:) yani veren Allah insana her zaman veriyor, belki deniz kuvvetlerini bırakmasa idi şimdi bu kadar zengin iş adamı olamayacaktı.

Açıkçası bir insanda üstün bir kabiliyet varsa ben şahsen o insandan çok yüksek derecede üstün disiplin kurallarına uymasını her şeyinin dört dörtlük olmasını falan aramazdım tabi eğer ki yönetici olsaydım. Çünki kabiliyetli insan ufak tefek açıklarını her türlü kapatır her zaman verim sağlar ve ondan daha alt kademede çalışanlara yapılan muamelelerin hepsine maruz kalmasına da bence gerek yoktur:)

Ancak işverenlerin yöneticilerin hiçbirisi bu kadar ince düşünmez.

Bizim köyde gündelik işlerde çalışan Mahmut adında bir beden işçisi arkadaşımız var, gündelik yevmiyesi yıllardır aynı 150 liraya sabah 8.00 akşam 18.00 e kadar bağ bahçe kazma kürek hammallık temizlik her işi yapar ama çok kuvvetli 150 kiloluk pancar motoru sırtlayıp götürmüşlüğü vardır, bu adamı babam çokça kez bahçe işlerini yapması için çağırdı en son kavga etmiş kovmuş... niye kovdun dedim babama, ekilen bitkilere zarar vermiş dedi, dedim bu adam azıcık hoyrat o kadar ince iş vermemelisin, sonra Mahmut u ben iki üç kez evime bahçe işlerine çağırdım hatta lağım suyu dolmuş bodrum katını temizlettim ama bir kere bile Mahmut a karşı kötü sözüm olmamıştır, her aradığımda telefonu açar lazım olursa çağırırım gelir, lakin babam telefon edince Mahmut arkadaşımız açmıyor telefonunu:) küsmüş çünki.

Hakkınızda hayırlısı olması dileğimle Fırat öğretmenim:)

muhendus ve Fırat Ö. bunu beğendi.
  10. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    iyimiş gayet uygun fiyat bence:) bana 1950 lira dediler çünki şanzıman yağı değiştirilecek:) seneye bu kadar ödemem:) seneye şanzıman yağı değişmeyecek.

Boyuna güncelleme hoş birşey değil bence. Zamanında niye sağlam yapmıyorlar diyen müşteri illa ki çıkacaktır:) tamam bedavaya yapıyor olabilirler ama zaman gidiyor. Ben bakıma veriyorum 45 dakika sonra hazır ediyorlar. Çünki hyundai honda toyota demek sıfır güncelleme:D eğer arabada bilmediğimiz bir sorun varsa o sorunla yıllarca beraber yaşıyoruz:)

11. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    10 yıldan fazla Hyundai servisine de gittim 45 dakikada bakımı yapıp teslim edeni görmedim. Araba başlamaları 45dk sürüyor. El freni ilk aldığımda tutmuyordu, servise ayarlattım ama sert olmuştu. Tutmaması tüm araçlarda vardı, çoğu kullanıcıyı servis danışmanları fabrika böyle ayarlamış ellemeyelim diye geri gönderiyordu, ben ısrar ettim atölyedeki ustayla görüştüm ayarlamışlardı. Şimdi Vw genel iyileştirme yayımlamış servise gideni düzeltiyorlar. Bugün alamadım arabayı pazartesiye kaldı.
    Daha yeni arabanın şanzıman yağını niye değiştiriyorlar.? Ben Getz için servise o kadar dedim parayla değiştirmediler, gerek yok deyip gönderdiler.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  12. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    @erenuzel41 Yazımda düzgün bir şekilde belirtememişim. Çocuk kreşe başladı. Hanımın çalıştığı yer eve uzak. Bu benim durumumda bazı yanlış uygulamalar yapıldı. Ama yeteri kadar sesimi çıkaramadım. Sebebi "demek öyle, seni uzak bir köye verelim de gör" diyebilecek olmalarıydı. Köye gidersem hanım ve çocuk rezillik çekecekti. Araba sürmeyi bilseydi kendimi daha özgür hissedebilecektim. Bir nevi elim kolum bağlı kaldı. Ama karar verdim . Babamın 2002 clio arabasıyla kendi arabamı 1 aylığına değişip öğreteceğim araba sürmeyi.

13. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,841
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    fırat hocam adına çok üzüldüm inşallah hak yerini bulur emeklerinizi hiçe sayanlar utansın.işini gücünü yapanlara mani olanlar utansın.düzelir elbet herşey sıkma canını

14. ozgutozkan

ozgutozkan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,790
    Ad Soyad:
    Özgür ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Bende norm fazlasıyım ama yerimden kıpırdatamadılar.
    Hocam çalıştığınız yer neresi

15. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,425
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    @Fırat Ö. Seni çok iyi anlıyorum hocam, vaktiyle uzaktan egitime gecilmisti, fiili olarak ders var fakat devam zorunluluğu kalkinca derse gelen ogrenci cok azdi, cok sukur uygulamadan vazgecildi de sorun çözüldü. En guzeli otomatik vites arac alip vermek, esim su anda benden bagimsiz hatta bazen keske yine kendime otomatik vites arac alsaydim diyorum, bazen degismek gerekiyor, biri duz olunca mumkun olmuyor, ikisi de otomatik olunca tek dert koltuk ve ayna ayariydi:)

16. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hocam Afyon/dinar ilçesinde çalışıyorum. Branş sınıf öğretmeni. Sizin branş ne ? Durum nasıl oldu?

17. Halil KURT

Halil KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2,794
    Ad Soyad:
    Halil Kurt
    Yaşadığınız Şehir:
    54-SAKARYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şu zamana kadar sadece 1 kargom gelmedi benim. Onuda iade aldım.
    Vergi işi biraz rastgele oluyor şu an pakete göre bir bedel çıkartıp ödetiyorlar şu an.
    Aldığım ürünleri zaten yurt içinde falan bulamadım.
    Mesela Osram fog breaker yok hiç bir sitede.
    Canbus lu led ampul de öyle .( bakalım canbus lu mu gelecek o da ayrı konu :):) )

18. deadalive51

deadalive51 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    683
    Ad Soyad:
    ŞABAN AKDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    2016 de ilk aram erayi alip 2017 de satmistim 2017 blue aldim şuan renault megan 4 2017 touch paket var yarın bakmaya gidicem sizce blueden sonra nasıl hissettirir. Aracı alınca blueyi satacam hanı derler ya attan inip esseke binmek gibi birşey olmasın

muhendus bunu beğendi.
  19. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,194
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Hocam özelliklerini ( motor hacmi , vites , yakıt cinsi gibi ) karşılaştır kağıt üstünde , genel kullanıcı şikayetlerini arat googleda aşağı yukarı bir fikir edinirsin. Ama ben hiç Renault kullanmadığım için bir şey diyemiyorum , şimdiden rast gelsin.

20. sunbeki

sunbeki Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,178
    Ad Soyad:
    Adem
    Yaşadığınız Şehir:
    77-YALOVA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 MPI (2014-2020)
    Kardeşimde 2012 model 1.2 motor i20 sense var. Bugün debriyajının çok yukarıda kavradığını farkettim. Yani en üst seviyede kavrıyor. Debriyajı biraz aşağıya aldır dedim. Ustalar bu araçlarda debriyaj ayarı yok, bunlar böyle demişler. Bu konuda durum nedir? Debriyaj ayarı yok mu gerçekten?
    @Asel & Kaan Efe Ahmet Abi senin araçta nasıl?

Bu Sayfayı Paylaş