Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 29 Mayıs 2019 tarihinde açılan konu

1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,190
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Ben önceden Opele bindim , Astra F idi , 60 binde baktılar kayıştan bir kaç lif kalmış tutan allah korumuş yolda kalıp her şeyi bitirmemişiz , GM bujileri de yine 60 binde değiştirmiştim , 150 bin de sattım başka bir şey değişmemişti sarf malzemelerini değiştirip binmiştim.

Tapatalk kullanarak iPhoneX aracılığıyla gönderildi

gokhan06 bunu beğendi.
  2. smtsmt227

smtsmt227 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3,591
    Ad Soyad:
    Abdulsamet
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Abi benim bildiğim kadarıyla kayış olayı mevsimsel bir durum araç açık da duruyorsa kayislarda genlesme yani kauçuk özelliği kaybetme var soğuk görüyor sıcak görüyor haliyle yipraniyor benim bildiğim kadarıyla 3 veya 4 sene kayış ömrü

GT-I9301Q cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe ve gokhan06 bunu beğendi.
  3. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,246
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    @rpurcek rıza geçmiş olsun, hafta sonu benim kızında telefonu bozulmuş, anakart yanmış

rpurcek bunu beğendi.
  4. cenker_baba

cenker_baba Guest

honor marka telefonlar uygun özelliklerine de bakarsanız alınabilir telefonlar bilginize.

onurforces ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  5. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,190
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Arkadaşlar özellikle Honor ve Oppo konusunda çok şikayet var , Vestel ve diğerleri de aynı sayılır , önce şikayetvar.coma bir bakın , ayrıca telefonların garanti kapsamı çok değişik , ekran garanti dışıymış , diğer bir çok tamiratı da ücretli yapılıyormuş , bu nasıl garanti anlamadım ?

Tapatalk kullanarak iPhoneX aracılığıyla gönderildi

6. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Teşekkür ederim abi. Size de geçmiş olsun. Senin durum daha ciddi gibi. Gençler telefonsuz yapamaz Son zamanlarda çok fazla ısınıyordu. Elimde patlamadığına şükrediyorum.

SM-A920F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tilki, Roadrunners ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,841
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    haklısınız üzücü durum.ambulans olmalı orada talep etse tüm müşteriler illaki bulundurulur.yangına gelince aklıma geldikçe deliriyorum.yangın günü özderedeydim ve dönerken o cehennemi çok yakından gördüm şahit oldum çaresizlik kötü.rantların en büyüğü tr de dönüyor .şimdilik göstermelik fidanlandırma çalışmaları v.s gündemde ama yaşarda görürsek 10 yıla kadar yangın hattındaki yapılaşmalarıda göreceğiz eminim.türkiyenin yarınlarıda yokediliyor ve susuluyor malesef

8. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,246
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Olayı lehime cevirdim, korkudan hiç sesini çıkartmıyor

rpurcek bunu beğendi.
  9. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,841
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
  10. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,841
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
  11. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Ahmet abi bu ülkede zaruri ihtiyaç olmadığı sürece cep telefonuna çok para verilmesi bence doğru bir davranış değil, kendim zamanında piyasanın en ucuz ve dandik markalarından bilgisayar parçası üreten asus marka zenfone 2 aldım halen kullanıyorum, garanti dersen apple dan aşağısı kesmez bir amerikan şirketi olan apple müşteri memnuniyeti ve garanti konusunda diğer markalara göre çok çok üstün ama o telefonu alır mısın dersen almam abi:) a

çünki ben kendi işimi kendim görmeyi seven birisiyim:) iki yıl önce birkaç kez telefonu kılıfıyla beraber yere düşürdüm ekran söndükten sonra açmak isteyince ekran açılmamaya başladı, sonra telefonu kurcalarken farkettim elle kasaya bastırınca ekran geliyordu dedim haaaa soket gevşemiş içini ufak tornavida ile açıp soketin arkasına makyaj temizleme pamuğu ile elektrik bantı döşedim iki yıla yakın oldu sorun yok, ilk aldığımda hoparlöre benim iş yerinde metal çapağı ve toz doldu ses çıkarmaz oldu sıfır telefon, hoparlör mıknatısı çok güçlü olunca havadaki bütün metal tozları çekiyor telefonların çoğu böyledir ben elektrik süpürgesi ile temizleyip başka bir mıknatısla manyetik temizlik ince iş yapıp çapakları çektim hoparlörün üzerini kurumuş ıslak mendil elyafı ile kapatıp kenarlardan bantladım:) bir daha yapmadı ara sıra bu filtreyi değiştiriyorum filtre yüzünden ses şiddeti bir yüzde 10 civarında az çıkıyor olsun.

Yine aynı zenfone un iki kez yazılımı çöktü bir kez güncellerken bir kere de recovery den cache clear yaparken oldu, kendim evde PC ye bağlayıp çatır çatır fabrika sürümü yeni yazılım attım, bakıyorum çevrede telefona yazılım atma konusunda millet imei bozuluyor değişiyor siliniyor falan diyor ben yazılım attıktan sonra hiç sıkıntı yaşamadım abi öyle sağdan soldan da vallahi imei araklamış birisi değilim asla gugul android sağolsun oyuncak gibi cihazlar bunlar.

Hızlı şarj aletim bozulmuş, geçenlerde telefonu şarja takmamla şarj edeceği yerde batarya 15 dakika içinde yüzde 40 tan yüzde 1 lere inip kapandı tekrar şarja taktım başka şarj aletiyle denedim üç saat açılmadı telefon, gittim internetten yeni batarya sipariş ettim geldi, meğer şarj aleti bozulmuş başka bir asus şarj aletiyle çok güzel kullanıyorum halen 2016 model eski batarya var üzerinde :) yenisi yedek duruyor, günde en az iki defa şarj oluyor.

Yani ben bu problemleri her yaşadığımda gidip şikayet var com a aman ne dandik telefon zırt pırt bozuluyor desem telefon olur kötü:)

taipei de 75 dolara satılan telefona Türkiye de 2016 senesinde 1200 lira verince insan kendisini çok para verdim iyi birşey aldım zanneder ama 75 dolarlık telefondur neticede:) 1200 lira verip kaliteli mamül ve iyi hizmet alacağını düşünen gider her sıkıntıda müşterinin kapısına dayanır:) yada 75 dolar gerçeğini bilen alır eline tornavidayı telefonu uğraşır:) asus yetkili servisi var ama teeaa nerede:) bir servise yollasam telefonu her uzakdoğu şirketi gibi bana da diyecekler ki kullanıcı hatası kullanıcı hatası:) sonra 600-700 lira tamir parası:) yok öyle, evde iki defa tablet camı değiştirdim nexus 7 komple lcd ve reeder m7go nun dokunmatik camını değiştirdim reeder zaten yerli Samsun da fabrikası:) dokunmatik camı 30 lira dokunmatik camın çift taraflı bantı bile üzerinde geldi:) nexus 7 gugul asus ortak üretim amerikan taiwan karışık apple benzeri yazılım ve donanım bire bir uyumlu güzel bir cihaz dokunmatik ekranı 250-300 lira civarında lcd ve dokunmatik panel tek parça,

önceden bilseydim keşke ekran değiştirmenin bu kadar kolay olduğunu:) soket mandalını kaldırıp çekiyorum oturtup kilitliyorum camı da yerleştirince iş bitiyor dokunmatik düzgün çalışmazsa soketi sök tak yapınca düzeliyor. Reeder falan yüzde 70-80 yerli üretimdir ve çok ucuzdur ama bedava verseler dayanılmaz reeder tablete yada telefona:) felaket sıkıntıları var çok iyi biliyorum.

Geçenlerde haberlere çıktı birisi müşteriden dayak yedi yoksa telefon tamircisi dükkanı açabilirdim:) vazgeçtim.

Son düzenleme: 11 Eylül 2019
    Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  12. D@rk34

D@rk34 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    4,260
    Ad Soyad:
    Tansu Tansu
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.5 CRDI (2003-2005) LC
    Bugün yeni passata bakmaya gittim araba iyi hoş güzel de neden ortadaki saati kaldırmışlar çok boş kalmış beğenmedim oraya passat yazmışlar altına da 4 lü düğmesini koymuşlar

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

13. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,478
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Arabam.com dan değerine bakın. 3-4 bin üstüne koyabilirsiniz malum siteye.

Bu arada era ile üzerine para alabileceğiniz şekilde takas düşünür müsünüz? :)

14. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    tam Türk piyasasına layık olmuş:) passat yazısına baka baka gidilir artık eh o kadar prestijli ve kaliteli alman malı neticede yani parasını hakediyor değil mi? saati olmasa da olur yani, neticede passat a biniyoruz:) tok kapı sesi mükemmel bir izolasyon falan,

yeni elantra 100000 lira diyorum o paralara passat veriyorlar diyorlar, benim araba 170000 lira olmuş diyorum yine aynı o paraya passat niye almadın diyorlar

geçen gün iş yerinde hidrolik pres arıza yaptı içinde analog kartı yanmış 40000 lira kart masrafı var dedi bakım onarım sorumlusu arkadaş bende dedim ki abi o paraya passat veriyorlar:)

honda civictr forumdan geldim şimdi bir arkadaş 82000 liraya 2011 model otomatik fd6 civic satıyor değişensiz iki parça boyalı lpg takılmamış 97000km de sigara içilmemiş o paraya passat alınır dedim:)

15. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,246
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Ne kadar olmuş fiyatlar hatırınızda mı

16. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,246
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Eren dün bizim arkadaş 2013 civic düz vites aldi 90 bine o parayada passat ederdi değilmi

17. Lions_in_A_Cage

Lions_in_A_Cage Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,273
    Ad Soyad:
    Yusuf Türkarslan
    Yaşadığınız Şehir:
    15-BURDUR
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Doblo tarzı araç lazım maalesef

onurforces bunu beğendi.
  18. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    tabi abi, civic fazla yakar hem o yüzden cacıktır yani, tangır tungur kazık gibi süspansiyonu var rüzgar sesi falan alıyor, sonra böyle çok girintili çıkıntılı bir araba ııııyyyy:) halbuki passat makam arabası gibi :)

90000 liraya passat dolu abi 2008 TDI mı ararsın 2009 hitler motorlu lpg li mi ararsın dolu var. he ancak boğaz kelebeği tıkalıdır kul yapısı bu abi hemencecik temizlenir ne olacak adaptasyon falan o kolay iş,

birde 90000 liraya şöyle 250000km devirmiş 2012 1.6 TDI DSG otomatik falan denk gelirse tadından yinmez abi çift kavrama çok hızlı güzel az yakıyor, DSG bozuluyor diyorlar ama kul yapısı abi hepsi bozuluyor sonuçta bozulmayan otomatik vitesli araba mı var sanki :D manuel yokmuydu neyse:) ikinci elde manuel passat otomatik dsg passat tan neden pahalı? bilmiyorum:) çok ilginç.

Birde 12500 liraya iphone 11 varmış bugün haberlerde gördüm sonra sahibindene baktım o paraya 1981 model 230E mercedes var abi:) gerçi mercedes 13000 liraydı ama 500 lira pazarlık olur herhalde değil mi?

Son düzenleme: 11 Eylül 2019
    Asel Kaan Efe ve Roadrunners bunu beğendi.
  19. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Abi öyle diyorsun ama geçen arkadaş için Megane baktık dizel otomatik 170bin dediler. Şimdi bunun yanında orta paket led farlı, elektrikli bagaj kapaklı ve yenilenmiş Passat 200’e alınmaz mı.? Bence gayet alınır.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

20. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Ya Yusuf kardeşim dalga geçiyoruz da Volkswagen kullanıcılarından gerçekten özür diliyorum,

Fiyatı öyle çok yüksek değil, buna kesinlikle bir eleştirim yoktur, iyidir hoştur büyük segment araba E sınıfı mercedes yerine 5 serisi BMW yerine aynı olmasa da benzer konforu alternatif olarak verebilen ama onlardan daha ucuz olduğu için avantajı olan bir arabadır passat benim gözümde.

benim eleştirdiğim nokta passat ın bazı kalabalık kesimlerce eğer cepte şöyle bir 150-200000 lira varsa alınabilecek en ideal en konforlu otomobil olarak görmeleri:) yani hiç bir alternatifi yok gibi düşünülmesi, öbür tarafta honda accord lar, volvo S80 ler yada artık sıfırı gelmeyen sonata bundan çok mu kötüler? bunlarda da acayip arızalar sıkıntılar olabiliyor.

Volkswagen kendini pazarlamayı biliyor. Bu konuda çok çok başarılı.

Birde şu anki satış sonrası hizmet politikasını hiç bozmadan ufak tefek şeylere rakipleri gibi kullanıcı hatası demeden, sıkıntı yaşayana yedek araç vs. herşey dahil 6-7 yıl garanti verse bir görsek.

en sorunsuz otomobiller listesinde üst sıralara yerleşse bir görsek:)

yoksa zaten ses yalıtımı olsun, yakıt sarfiyatı olsun, kabin konforu olsun, elektronik sistemlerinin esp abs vs. performansı olsun, satış fiyatı ve ikinci el değeri gibi şeylerde benim gözümde volkswagen diğerlerinden iyi görünüyor.

master006, Asel Kaan Efe ve Burak&Buse bunu beğendi.

Bu Sayfayı Paylaş