Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    keşke 4.5 lirayken bi 10000 liralık alsaydım dicem ama 10000 lira değil 1000 liram yok:( borsa da bugün battı 93000 lerde kapattı.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,249
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Geçmiş olsun Eren , üzülme yine kazanırsın.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

3. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,434
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Abi ticarileri saymazsak, bir tane kalmış; http://www.arabalar.com.tr/peugeot/301/2018/1-2-access

4. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    dolar böyle giderse benim sıfır high end pc toplama işi olmayacak gibi ne kadar bilgisayar malzemesi varsa hepsi dolarla birebir anlık fiyatlandırılıyor, ikinci ele yöneleceğim galiba, sahabından com da eskiler alırım eskici tarzı bundan 5-6 sene önceki cpu lar ekran kartları 200-300 liraya gidiyor kulağa hoş geliyor ancak bilgisayar parçası satan ne kadar adam gördüysem hepsi bir acayip:) yok efendim pazarlık olmaz yok efendim şöyle, böyle, kargosu alıcıdan, geri iade almam vs. cız vız. adam sanki altın satıyor.

şimdiye kadar 2008 model bir cpu iki parça ram aldım ikinci el maşaallah güzel çıktı tıkır tıkır çalışıyor.

5. pixgen

pixgen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,224
    Ad Soyad:
    Sedat AK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Pc bileşenlerinde çakallık çok maalesef. Adam sağlam cpu gönderiyor, alıcı onu değiştirip bozuk bu geri al paramı ver vs diyor. Haliyle satıcılar geri iade ile uğraşmak istemiyor
    Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

6. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    ha abicim birde neymiş? ekran kartıyla mayning yapılmışmış . sahibinden com ekran kartı dolu kimse almıyor :) bu bitcoin mining işi çıktıktan sonra:) sonuçta elektronik ikinci el eşya yani ben işlemci aldım mesela daha windows a ikinci el alıp ilk defa taktığım işlemci ile giriş yapmadan öncesinde zaten direk overclock yaptım 2666mhz i 3000 yaptım direk, aldığım mal zaten 70 lira bir paket sigara parası yani:) sıfırı 299 dolardı 2008 de bunun, bu cpu ısınsa kendini kapatır zaten yanmaz, evde 10 yıllık cpu var bozulmuyor gel gelelim bozulacak ise 3 gün geçmeden bozulur elektronik sonuçta ha ben bunu bu saatten sonra satarmıyım asla satmam isterse 15 sene götürsün.

ikinci el bilgisayar parçası alırken ciddi risk alınıyor yani. Mining yapılmış kart bile ucuza bulsam alabilirim. 2013 te ekran kartı yaktım sırf assasins creed yüzünden.

geçenlerde 10 yaşındaki FSP marka psu u bozuldu kondansatörlerin leşi çıkmış gittim 600watt cooler master sıfır aldım 350 lira fahiş fiyat sıfırı,

bu saatten sonra termal jel bile en ufağı bir gramı 50 lira olmazsa ben de neyim:)

eski PSU nun fanı hoşuma gitti tabi sağlam parça söktüm benim işlemciye taktım 12cm fan sonuçta işlemcinin üzerindeki eski fandan büyük:)

tam bir leşçi oldum PC konusunda.

Hanımın bekar evinden getirdiği Pentium 4 800 Mhz bir makina var ona sarabilirim yakında:) foruma girer yazarım o pc den

sipartacus ve pixgen bunu beğendi.
  7. pixgen

pixgen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,224
    Ad Soyad:
    Sedat AK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Her gpu ile mining yapılamıyor zaten. 600 TL ye aldığım sapphire rx 560 ların şimdi ikinci eli 600 700 TL bandında. Ucuzlar, alır diğer kartların yanına takarım diyordum ama gitgide yükseliyor fiyatlar.
    Bir tane kart buldum adam yazmış tertemiz vs. gittim baktım fanı falan pert olmuş, gürültülü çalışıyor. Niye riske atayım ki paramı?
    Lenovo P2a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe ve erenuzel41 bunu beğendi.
  8. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,931
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Ben aracımı sattığım gün dolar 4.10 TL
    Araç aldığım gün 4.55 TL (40 gün sonrası)
    Şuan aracımı alalı 2 ay olmuş ve dolar 6.40 TL.

Boşuna dememişler kendi gemisini kurtaran kaptan diye. Artık fuzuli harcamalardan kaçma vakti tam anlamıyla geldi, neredeyse nefes almaktan bile kısmak gerekiyor bence.

birolkeser, ai_torcuk ve pixgen bunu beğendi.
  9. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,287
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Alanya Ankara yolculuğumuz başlıyor...

10. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,194
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ispartadan geçiyorsanız beklerim. Şu an işim yok ve ıspartadayım.

Roadrunners bunu beğendi.
  11. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,287
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Sagol firat bey
    Akseki konya üzerinden ankara gidiyoruz hanım çok dedi o taraftan gidelim diye ama 3 aileyiz zor olur dedik...

12. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,194
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çok uzamıyorsa yol bir daha ki sefere uğrayın derim. Çok şey kaçırıyorsunuz :) tam yolunuzun üzerinde lavanta bahçeleri , git-gel 80 km civarı eğirdir gölü. Yine tam yolunuzun üzerinde gölcük tabiat parkı. Gül ürünleri mağazaları.

İyi yolculuklar.

Roadrunners bunu beğendi.
  13. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,103
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Belki ben bu sene o taraftan geçebilirim. Eğer güzergahımız o taraftan geçerse görülecek yerler konusunda bilgi talebim olabilir :)

Fırat Ö. bunu beğendi.
  14. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,843
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    merkez postahaneye döner veya postahanenin yurtışı bürosu toplanma merkezi oraya döner almadığınız taktirde bir kaç zaman süresi var alınmayınca hazineye kalıyor açık artırımla satılıyor diye biliyorum

15. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,503
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Malum site 592942369 numaralı era ilanı: (bence dalga geçiyor :)

Kazasız/boyasız ilk sahibinden Orijinal (yaklaşık) 138000 km'de sigara içilmemiştir. Tek şöför tarafından kullanılmıştır. 2 adet Orijinal anahtarı ve kitapçıkları bulunmaktadır. Rodajı özenle yapılmış sakin kullanılmış bir araçtır. Fabrika çıkışı fren balataları 118000 km'de değiştirilmiştir. Orjinal diskleri üzerindedir. Torna yapılmamıştır.

2018 MTV'si ödenmiştir. 6 aylık MTV 281,50 TL'dir. 2019'a kadar vergi ödemesi yapılmayacaktır.

Muayene 24.07.2018 tarihinde yaptırılmıştır. 2 yıl muayene gerekmez.

Lastikler %90'dır, 10.000 km önce değiştirilmiştir. 185/65R14 Dunlop SP Touring R1 (Islak A, Yakıt C)

Yakıt nizami kullanımda 100 km'de şehir dışı 5,0 – 5,5 litre, şehir içi 6,5 litredir (İzmir). Bunun yerine aldığımız Egea aynı güzergahta 8,0 litre civarında yakıyor.

1 adet tramer kaydı denize giderken altını sürtmemiz sonucu karter kapağı ve travers değişimidir. Kaskodan yetkili serviste yapılmıştır. Kaza kaynaklı değildir.

Alındığından 2018 yılbaşına kadar kaskolu binilmiştir. Bu yıl satılacağı için kasko yaptırılmamıştır. Kasko değeri 2018 yılı için 52.928,00 TL'dir. (park sensörü hariç)

105.000 km'ye kadar yetkili servis bakımlıdır. Son iki bakım vakitsizlikten sanayide yapılmıştır. Bir sonraki bakım 150.000 km'dedir. Trigeri zincirlidir. Ağır bakımları bile oldukça hafiftir.

Kusurları:

Tamponlarda çizikler ve sürtmeler mevcut. Sağ ön kapı bel altında otopark lastiğine sürtme sonucu hafif bir dalgalanma var. Aynı sebepten sağ marşpiyelde de sürtme mevcut. Sol arka çamurlukta kamyonet kasası sürtmesi sonucu oluşmuş hafif göçüklü bir çizik mevcut. Arka plaka lambası yanmıyor. Sol ön kapı cam kontrollerinin bulunduğu yerde otoyıkamacının ağzında sigara ile iş yapmasından dolayı oluşmuş küçük bir sigara közü izi var. park sensörlerinden biri garantiden değiştirildi ancak şekli farklı oldu. (Satıcının müşteri memnuniyeti yaklaşımı). Anahtarların pili bitik, yeni pil takılması gerekiyor. Uzun zamandır pilsiz kullanılıyor. Sağ arka amörtisörde terleme var.

Takas:
    Araç olarak dizel, otomatik, 4x4, 2009 model üstü benzer temizlikte araçlar değerlendirilebilir.
    İzmir içi gayrimenkul takas teklifleri de değerlendirilir. Nakit satıştan fazla kazandırmayacak takaslara girmem, lütfen teklifinizi buna göre yapın.

Yılbaşında yeni araç aldığımızdan araç fazlalığından satılıktır. İşten güçten ancak ilana koyabildik.
    Arac İzmir Bayraklı adliyeye yakındır. Hyundai Yükselişte veya 3. sanayideki ekspertizcilerde baktırabilirsiniz.

Performans:

Kendi sınıfındaki ve hatta bir üst sınıftaki pek çok aracı üzer. 0-100: 11,50 saniye; 100-0: 39metre, 110 beygir 235 nm tork ile son model araçların bile çoğundan yüksek performanslı bir araçtır. Renault Symbol, Fiat Linea, Dacia Sandero, gibi araçlardan hem gidişi hemde duruşu çok daha üstündür.

Dosta gider, geçmişi belli bir araçtır. Ufak tefek çizik göçük vs. kozmetik kusurları haricinde derdi yoktur. Bize çok güzel hizmet etti, hiç yarı yolda bırakmadı, harici masraf çıkarmadı. Kullandığım her zaman iyiki almışım dedirtmiş bir araçtır. küçük gelmeye başlamasaydı değiştirmezdik. Parasıyla dert sahibi olmak istemeyenlere tavsiye edebileceğim bir araçtır.

Aklı başında, parası cebinde alıcı ile uykumu almışsam ve karnım toksa cüzi bir miktar pazarlık olabilir. Doktor, hemşire, öğretmen, emekli, sayısal bölümde okuyan üniversite öğrencilerine bir miktar indirim olabilir.

Listelerde özellikler doğru işaretlenmiştir.

Önemli notlar:
    * Plaka bu temizlikte araç pek bulunmadığından garibanlar fotoşoklanmasın diye gösterilmemiştir. İlgilenenlere mesajla iletebilirim.

* Kusurlar elden geldiğince fotoğraflarda gösterilmeye çalışılmıştır.
    * Ortalama bir vatandaştan daha akılllı olduğunu düşünen arkadaşların kalbini ücretsiz kırarım.

*** Dönel (döner değil) kavşakta aksi trafik işaretlerince belirtilmedikçe kavşağın içindeki araca yol verin, buraya kadar okudunuz madem, arabayı almasanız da en azından bunu öğrenmiş olun, belki bir gün hayatınızı kurtarır.

rpurcek bunu beğendi.
  16. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Cem Yılmaz' dan satılık [​IMG]

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

17. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,212
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    İyi yazmış ilanı, en sonda sosyal mesaj da vermiş :)
    Öyle cins adamlar var ki arayan, insan gerçekten sinirleniyor.

18. Sevra

Sevra Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3,548
    Ad Soyad:
    Sevra
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    VW
    Dönel kavşak faciası yaşamıştık.

Ocak ayında şehir içinde 3-4 yolun birleştiği noktalarda, trafik akışını hızlandırmak için lambaları kaldırıp dönel kavşak yapmıştık.

Her gün bir kaza olmaya başladı. En sonunda bir kaza da kavgalı olaylar çıkınca başkanın yerine vekaleten olay yerine gitmiştim.

Kazazedelerin birinin savunması " her zaman yol sağdan gelenindir", diğerinin ise; kavşak içinde ben varım yol benim hakkım ".

İşin içine inatlaşma da girince iki araçta orta noktada buluşuyor, kaza yapıyordu.

O zaman bir kez daha anladım ki; eğitim şart.

Sonuç; o kadar para verilip yapılan dönel kavşakların bir kısmını iptal ettik, bir kısmına ise Berlin duvarı gibi kasist yaptık.

rpurcek, ai_torcuk ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  19. Sevra

Sevra Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    3,548
    Ad Soyad:
    Sevra
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    VW
    Poloş'u yavaş yavaş kullanmaya başladım. Bir çok eksiği var, rapor süresi bitmeden onları da tamamlamak istiyorum. Bakımı da 2k km geçmiş.

- Periyodik bakımı gelmiş. Yetkili Servisten randevu aldım.
    - Detaylı iç temizliğe acilen ihtiyacı var. Onun içinde hazırlık yapmaya, sök-tak videoları izlemeye başladım.
    - Arka fren balatalarından takıldığı günden beridir memnun değilim.
    - Motor iç temizliği sıvısı ve Motul yağ siparişi verdim. Bakımda kullanılacak.
    - Plaka lambalarından biri yanmıyor, led ampul alacağım.

Bayramın son günü iznim bitiyor, bakımı yetiştirmek istiyorum. İşler birikmiştir kesin.

20. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,194
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Her zaman beklerim.