Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,231
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Ben 18 yaşimda kibrisa gittim 50 tane bunlarin evi vardı bugün akp de cok önemli yerlerde arkadaşlarım var neredeyse hepsi o evlerden geçti...mesela yaklasik 6 7 yil insanlar devlet memuru olamadı polis olamadı hukukçu olamadı o beğenmediğimiz kişiler bas bas bağırıyordu sorular çalınıyor diye binlerce insanın kaderi o sorularla degisti ne zaman terör örgütü oldu birbirlerine girdiler hemen önce kargalar güluyordu gel diyorlardi hatta mevcut milletvekilerinin resmi var hani sıraya geçmişler neredeyse hepsi yine vekil oldu hatta arincin oglu da vekil olmuş ...kimler fetocu bilmem çok şükür liramiz gecmedi o yapıya bizim kapımıza gelirlerdi babam hep derdiki Amerikada yaşayan adamdan ulkeye fayda gelmez diye...

santafe2004 ve MSI bunu beğendi.
  2. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Abi diyorum işte, terör örgütü olduğu anlaşılınca arkasındaki saflar değişti. Ak parti gitti Chp geldi. 15-20 yıllık bir yapı değil ki, öncesinde de vardı. Onları da kınamıyorum, basit bir yapı değil, kolay kolay kimsenin bitirmeye gücü yetmezdi.
    Milletten kimse Gülen’e para vermedi, okuttuğu öğrenciler için, yardım ettiği kişiler için verdi, verilenleri devlet geri aldı karşı çıkan Chp oldu, ben bunu anlatmaya çalışıyorum.

Tapatalk kullanılarak iPhone aracılığıyla gönderildi.

3. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,231
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Türkiye cumhuriyetinin en önemli odasina bulent arınç yüzünden girdilermi? Girdiler 20 milyon sayfa bilgi amerikaya israile gittimi gitti madem bu yapiyla alâka yok niye arınç ın oglu vekil oldu...
    Eger bu yapının arkasında chp degil babam varsa yakalasınlar ama 2 3 bilemedin 5 kisi için koca bir camiayi kimse suçlayamaz terör örgütü her zaman ama her zaman teror örgütüdür bir zaman ayni menzil olmaz namaz niyaz alâka olmaz...
    Babam ne demişti amerikada yaşayan adamdan hayır gelmez
    Mesela a haberde bir gece incenin dosyasını getirmişler fetonun sağ kolu huseyin gulerceyide tanik yapmışlar ögretmenlikten istifa edip dersane öğretmenliğine nasıl geçtiğine dair yorum yapiyorlar, demekki hersey birilerinin elinde bulsunlar fetocuları millette rahatlasın

Son düzenleme: 28 Haziran 2018
    Fırat Ö. bunu beğendi.
  4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    2-3 kişi değil işte abi, daha önce Chp’den ihraç edilen vekil Genel Başkan’ın emriyle Banka önüne gitmemem en büyük sebep ihraç edilmemde dedi. Eren Erdem Genel başkanın emriyle zaman gazetesinin önüne gittim dedi. 15 Temmuz’dan sonra bile Stv’nin kapatılmasına, Gülen’in kitaplarının yakılmasına karşı çıkan Genel Başkan’ın ta kendisi.
    Ak Parti’nin başı tamamen Fetö’ye karşı çıkarken, altında az da olsa sakıncalı isimleri var, tez zamanda bunlardan kurtulması lazım. Fakat Chp tepeden tırnağa Fetö destekçisi.
    Şimdi böyle bir desteğe gerek var mı?
    Not: Said Nursi’nin kitapları yasaklanmadı, devlet telif hakkını olardan almış kendi bünyesinde basacaktı, zira onları da kendi doğrultularında tahrifat yapıyorlardı.

MSI bunu beğendi.
  5. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yusuf senin kaçırdığın bir nokta var. Bu noktayı belki 20 yaşındakiler göremeyebilir yaşamadılar çünkü ama senin görmen gerekirdi. Feto 17-25 aralık sürecinden sonra feto olmadı. Benim ve benim gibiler için yıllar yıllar önce zaten fetoştu. Eğer öyle olmasaydı abimle beni okutmak için anamın halı dokumaktan kesilen ellerini görmek zorunda kalmazdım. Babam annem gayet inançlı insanlar. Cahil demeyeyim ama okumamış insanlar. Babam bunların ne halt olduğunu iyi biliyordu ve bizide öyle yetiştirdi.

Sen chp den 3-5 kişinin para yatırmasını tüm partiye mal ediyorsunda sorular çalınırken hemde kaç kere , kozmik odaya girilirken , vatan sever subaylar uydurulmuş örgüt isimleriyle içeri atılırken neden tüm partiye mal etmiyorsun.

Kamer genç yıllar önce uyardı. Malum kesimin rahmetliyi ipte sallandırmadığı kaldı.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

6. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Fetönün şu anda ülkemizdeki pisliklerine oyları chp ye verin demesi sence de mantıklı değilmi? İyi partinin oy potansiyeli daha fazla olsaydı bu sefer oyları iyi partiye verin diyecekti. Yani oylar chp ye demesi bu partiyi fetocumu yapar.

brky.getz ve muhendus bunu beğendi.
  7. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Abi 3-5 kişi sadece örnek ve bunların bireysel hareket etmediğini genel başkanın isteği doğrultusunda hareket ettikleri videodan da ortada. Tamam sizin için hep Fetöcü idi eyvallah ama şimdi neden destekliyorsunuz.
    2012 öncesinde Chp genel başkanının, Said Nursi kitaplarını, hatta Gülen’in kitaplarının haklarını, Stv’yi, Zaman gazetesini, Cemaat okullarını savunmasını gördünüz mü?

Bir parti her türlü desteği veriyor, Fetöcüler de bu parti için destek topluyor ve oy veriyorsa daha ne olmalı Fetö destekçisi olmak için?
    Neden Ak Partiyi desteklemiyorlar? Ne vaadediyor Chp Fetöye?
    Chp’nin de Fetö ile mücadele edeceğini düşünseler sence oy verirler mi?

8. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    @Yusuf kardeşim, fetö denen alçak örgüt 2002'de hablemitoğlunu öldürdüğünde chpli mhpli ve kendisine atatürkçü diyen herkes bu örgütün ne kadar pislik olduğunu gördü.

tsk ve mit o yıllarda hükümete herşeyi söyledi. bu dediklerim yazılı belgelerde ispatlanıyor.

sonra ne oldu, hükümet bunları bile bile onların operasyonlarını destekledi. orduyu yediler, atatürkçüleri yediler, milliyetçileri yediler. geriye yiyecek birşey kalmayınca örgüt hükümete saldırdı. en son ülkeyi komple yiyeceklerdi de Allah izin vermedi.

bu dediklerimi herkes biliyor, bunların haber belgelerini buraya koysak foruma sığmaz.

peki chp neden gazetenin önüne adam yolluyor, neden bankaya para yatırmasını istedi: devletin kanunu bellidir. geçmişte bankaya para yatırdı diye hiçkimse terörist olamaz, devletin basılmasına izin verilen gazeteye abone oldu diye suçlama yapılamaz. chp işte bunu anlatmaya çalıştı. zaten şuanda da yüksek yargı bu kanıtları kendi başına delil saymıyor. 2 yıldır gazeteye abone olan bankaya para yatıranlarla devlet çok enerji kaybetti, asıl suçluların birçoğu bu sırada kaçtı.

bunları görüp chp örgütü destekliyor demek çok saçma, hükümetin birçok yetkilisi ve başı bu örgütü desteklediklerini itiraf etti. başımıza bunca belanın gelmesini chpye bağlamak, başımıza bundan sonra gelecek olan belaların habercisi.

brky.getz, Roadrunners ve Fırat Ö. bunu beğendi.
  9. cenker_baba

cenker_baba Guest

uygarca tartışmak konuşmak ne güzel zevk ile okuyorum tebrikler. bazı forum üyelerine ders niteliğinde bir uygarlık olmuş.

10. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ben chp nin daha etkili mücadele edeceğine inanıyorum. Benim gözümde zamanında onlardan nemalanan herkes gereken cezayı alsın. Ancak düşünsene kaç tane hiç birseyden haberi olmayan er içeri atıldı ama üst düzey bürokratlar vekiller dışarda. Sence bu mu mücadele. Bana hiç samimi gelmiyor.

Seçim sürecinde çay kek muhabbeti. Buzdolabı muhabbeti sana komik gelmedimi. Bu hallere mi düştük. Ben kendimden utandım şahsen.

santafe2004 ve YasinD. bunu beğendi.
  11. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,421
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    @Yusuf

Yalnız bu konuda atladığın bir nokta var, zamanında feto ve yapılanması MGK'da tehditler arasında yer alıyordu ve tam tarihini hatirlamamakla birlikte 2003-2004 senesinde yapılan MGK'da tehdit olmaktan çıkarıldı.

Roadrunners, Halil ve Fırat Ö. bunu beğendi.
  12. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Şunu da tekrar belirtmek isterim. Ben partizan değilim. Hatta chp ile alakam yoktur. Hangisi ülkeye 1 çivi cakmaya gayretliyse ona oyumu veririm. Yazdiklarimdan chp yi savunduğum anlaşılmasın. Keza iyi partinin içindeki kişiler de değerli insanlardır.

santafe2004 bunu beğendi.
  13. cenker_baba

cenker_baba Guest

fetö sürecinde bir forum üyemizde eziyete uğradı ben çok üzülmüştüm resimleri bana atınca.

14. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Abi ben 2002'de devletin bu örgutü bitirebileceğini hiç düşünmüyorum, basit bir cemaat, topluluk değildi bunlar, daha öncesi hükümetler için de geçerli bu. Kaldı ki bu hükümet de başaramıyordu az daha, 15 Temmuz'u yaşadık, havadan bomba yağdırarak hiç tereddüt etmeden 251 insanımızı şehit edip binlercesini yaraladılar. Fakat sonrasında darbeye tiyatro diyen yine Chp oldu, tepki gelince bundan vazgeçtiler.
    Bankaya para yatıran masum insanların içeri atılmasına karşı çıkmak başka, banka batmasın diye para yatırmak başka. Chp banka batmasın diye para yatırıyordu, tanıdığım Fetö'cü duygusalca milletin bileziğini bozdurup bankaya yatırdığını anlatıyordu fakat kendisi Bmw biniyordu. Millete parayı yatırttılar sonra Hakan şükür gibiler paralarını çekebildi ve kaçtı. Bunların kaçmasında devletin ihmali var mıdır vardır.
    Bahsi geçen gazeteye 2002-2007 belki 2008'e kadar biz de aboneydik, kimse gelip bizi almadı. Chp yine başkanı dahil olmak üzere gazeteye kanala sahip çıktı, hatta yayın yönetmeniydi galiba biri Genel başkana ayrıca teşekkür etti desteğinizi çok gördük diye.
    2012 öncesinde Hükümetin cemaate yaptıkları ile suçladıklarını 2012 sonrasında kendisi yaptı.
    Elbette masum olan kimse haksızlığa uğramasın ama bunlara sahip çıkarken de kantarın topuzunu kaçırıp Fetö'ye umut olmamak lazım.

Ben buna katılmıyorum abi, Chp samimi olamadı bu konuda, geçmişte eleştirdiği elinden gelse bir kaşık suda boğacağı cemaate adeta can suyu oldu. Eğer niyeti bu değilse de kendini anlatamadı, süreci iyi yönetemedi. Hükümeti belki böyle deviririm diye düşündü ama çok yanlış yaptı.
    Çay, kek muhabbetine muhalefet takıldı kaldı, Ak parti adeta ellerine oyuncak verdi onlar oynarken yürüdü gitti.

Yine diyorum o yıllarda hükümet istese de bitiremezdi, önce arkasındaki halk desteğini çekmesi gerekiyordu, kendisinin de güçlü olması. Dersane mevzusuyle millet desteğini çekti, sonra kan kaybetmeye başladılar, sonları geldi.
    Gülen'in kendi itirafıdır, hükümete gelmeden önce görüşmelerinin sonunda Rte, asansörde cemaat için "önce bunların işini bitirmek lazım" dediğini.
    Basit bir yapı degil, yılların planı, yabancı ülkelerin desteği, bir çırpıda bitmez.

MSI bunu beğendi.
  15. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,231
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    2001 senesinde kurulmuş bir partiye ilk olarak altyapı lazımdı bunuda feto sağladı hükumette onlari gerek mgk da gerek yapilanmada kolladı inanmayan 2005 2012 memur polis savcı hakim listelerine baksın mesela darbenin başı akin öztürk bizzat rte nin isteğiyle emekliye sevk edilmemiştir
    Hatta darbeye karışanların bir çoğu bu hükumet zamanında bir yerlere gelmiştir...
    Bu iş en başindan beri belliydi rahmetli kamer genç ile tatilde tanışmıştık sanirim 2013 civarıydı bize neler anlatmıştı demişti ki "bu hükumet o kadar büyük pisliğe surukluyorki bu ulkenin başına bu feto bir corap örecek " demisti

Canarslan006, muhendus ve Halil bunu beğendi.
  16. duhangs

duhangs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,351
    Ad Soyad:
    Duhan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Sabah sabah cok canım sıkıldı bazen araba hava alsın dıye arka camları acık bırakıyorum 1 parmak guneslık oldugundan gorunmuyor bıle zaten.
    sabah kapatayım dedım baktım sofor tarafı sag arka camı ne acıyor ne kapıyor.
    artık hemen hemen 3-5 gunde bır ufak seyler cıkmaya baslıyor hafta sonuda burda yokum ılgılenme sansım olmayacak sımdı ısın yoksa kapı mekanızması sok temızle sorunu bul gecen haftada 4luye ısık takmıstım ama dugme ayarı bozulmustu bazı seylerı tamır etmek yerıne yenısını almak daha mantıklı hallere gelmeye basladı.

17. Shurzan

Shurzan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    405
    Ad Soyad:
    İsmail Aktaş
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    Sana katılıyorum. Ne zaman hakaret etmeden konuşmayı ogrendiğimizde uygarlığa bir adım daha yaklaşmış olacağız.

deza ve santafe2004 bunu beğendi.
  18. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,840
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Amin Allah razı olsun teşekkür ederim

19. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,468
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Merhaba arkadaşlar. Şu a101'e gelen plenty oto temizlik ürünleri hakkında ne düşünüyorsunuz? Daha önce koltuk temizleyici sprey gelmişti 4 liraya. 2 tane almıştım ama deneme fırsatım olmadı henüz. şimdi de motor temizleyici geliyormuş. tavsiye eder misiniz?

Tilki bunu beğendi.
  20. gokhan06

gokhan06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    867
    Ad Soyad:
    Gökhan Öztürk
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Yeni i20 1.4 MPI (2020-202x)
    Hayırlı olsun Allah kaza bela vermesin. İyi günlerde kullanın.

Roadrunners bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş