Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Shurzan

Shurzan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    405
    Ad Soyad:
    İsmail Aktaş
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    Türkiyenin yüz yıldır süren bir Kürt sorunu gerçeği vardır. Bunun Apo ile Barzaniyle çözülemeyeceğini Kürt ve Türk halkı gördü ve seloya bağlandı. Sorunlar silahla değil demokrasiyle çözüleceğini tüm türkiye gördü. Bu sebeple Tayyibin yakın arkadaşı Apo nun isteğiyle Selo harcandı. Unutmayinki hedefinizde olacak kişi Selo değil Apo dur. Ve onların yakın ilişkisi halen devam ediyor.

Selo her iki halk için bir umuttu. Her zaman barışı savundu bunun için çırpındı. Apo istedi selo harcandı yine terör dönemine döndük.

O yüzden kurtuluş yine seloda ne tayyipte ne apo da.

Tayyip yakın zamanda müzakereleri buzdolabından çıkaracak herkeste bunu görecek.

2. Shurzan

Shurzan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    405
    Ad Soyad:
    İsmail Aktaş
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.4 CRDİ (2014-2020)
    Gözünaydın arkadaşım. Umarım bu sevincin daimi olur. Umarım her anınız sevgi mutlulukla ve sağlıkla geçer.

santafe2004 bunu beğendi.
  3. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Valla hangi ülkenin haberlerini izliyorsunuz bilmiyorum ama... Kalbinizi kırmamak adına mazur görün... Susuyorum :)

4. muhendus

muhendus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,211
    Ad Soyad:
    Safak Y.
    Yaşadığınız Şehir:
    ALMANYA
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Hocam yapacak birşey yok, insanlar doviz bazında parasını korumak istiyor, o dönemin 65.000 lirası belki de 18.000 euro civarı yapıyordu. Şimdi de adam arabayı bari 14-15.000 euro civarına satayım diyince fiyat oluyor 75bin.

Döviz böyle fırlayınca, sıfır fiyatları da doğal olarak ona paralel artınca piyasa böyle rezil bir hal alıyor. Alım gücümüz aynı oranda artmıyor ki maalesef :(

Sekoc bunu beğendi.
  5. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,840
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    teşekkür ederim güzel dilekleriniz için Amin inşallah cümlemizin bilmukabele

Shurzan bunu beğendi.
  6. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,468
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    @santafe2004
    hocam hayırlı olsun... gözünüz aydın... benim de 5 aylık kızım var... Babalık çok güzel bir duygu... Allah sağlık, mutluluk, huzur versin evlatlarımıza... Yokluklarını göstermesin inşallah...

santafe2004 bunu beğendi.
  7. santafe2004

santafe2004 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    7,840
    Ad Soyad:
    Gökhan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    teşekkür ederim Amin Allah razı olsun sizede hayırlı olsun bahtı yolu açık olsun sağlığı daim olsun inşallah .muhteşem bir duygu tarifsiz haklısınız ilk gün pek bir şey anlamadım ikinci gün ve sonrası başını her vücuduma yaslamamda örüme ömür kattı resmen o sıcaklığa hiç bir şey değişilmez .Allah isteyen herkese zamanında nasip etsin inşallah

onurforces bunu beğendi.
  8. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Siz neyden bahsediyorsunuz.? Milleti tehditle, korkutarak, öldürerek oy alıyorsunuz sonra da millet arkamızda diyorsunuz. Daha yeni Ağrı’da Ak parti müşahidini öldürmedi mi bunlar akıllarınca direğe asıp mesaj veriyor hainler.
    Hangi barış elçisi, siz şansınızı çözüm sürecinde kaybettiniz, hasbelkader devlet bir şans verdi o kadar barış elçisiydi neden silah bırakmadı o terör örgütünüz?
    Hendek kazıp akıllarınca kurtarılmış bölge oluşturmayı niye denedi, barış elçiniz o zaman neden karşı çıkmadı da destek verdi.?
    Apoya lanet okurum diyeceksiniz sonra heykelini dikeceğiz diyen adamı gelip savunacaksınız, kimi kandırıyorsunuz?
    Demirtaş’a bilerek, isteyerek destek veren, teröre sempati duyan herkes terör destekçisidir, teröristtir.
    Teröre ve teröriste dolaylı veya direk destek veren her hain elbet bir gün yok olacaktır, Türkiye Cumhuriyeti ilelebet payidar kalacaktır.

Tapatalk kullanılarak iPhone aracılığıyla gönderildi.

onurforces ve Tilki bunu beğendi.
  9. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,468
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Neyse konuyu değiştireyim biraz...

Rusya'da düzenlenen dünya kupasında baya bir hyundai reklamı yapılıyor. Bazı maçlarda neredesye tüm tabelalar hyundai iken bazılarında ise ara ara hyundai reklamı var. ama istisnasız tüm maçlarda hyundai reklamı gördüm.

Tilki bunu beğendi.
  10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    17,060
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Turkiyede kurt sorunu yok. Asiret ve aga sorunu var. Ben trabzonluyum, inanin 80 lerde karadeniz cok cok fakirdi, ozellikle koylerde yokluk coktu. Devletin yolladigi ogretmeni oldurmedi ama kimse, memuruda. Doguda ise asiretler ne dediyse ne istediyse oldu. Kendi halkinin aydinlanmasini istemeyen agalar vs. Neyse selo teroristtir nokta.

MI 5s cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

HMB, oguztiryaki55, Tilki ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  11. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,179
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Bakınız , savaştan yerle bir olduğu söylenen , insanlarını açlıktan ve ölümden kurtarmak için ülkeye doldurduğumuz Suriye’den 4000 ton patates ithal ediyoruz.
    Bakan bey açıklamış :

Ekonomi Bakanı Nihat Zeybekci, patates fiyatlarındaki artışa karşı Türkiye'nin Suriye'de operasyon yaptığı bölgeden ürün getirildiğini belirterek, "Bunun sonucu olarak şu anda pazarda patates fiyatlarının 2 lira civarına geldiğini görüyoruz" dedi.

Tapatalk kullanarak iPhone 6S aracılığıyla gönderildi

deza bunu beğendi.
  12. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,307
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Bugün Suriye patatesi aldım. Hâlâ 5 tl.:rolleyes:

deza, onurforces, Tilki ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  13. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Birkaç ay öncesine kadar, sokakta gürültü yapan Suriyelilere patates, soğan firlatırdım. Toplasalarmış köşeyi dönmüşlerdi.

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deza, onurforces, Tilki ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  14. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,931
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Ben hiç kimseyi tanımazdım, arabayı alınca ikinci elden bir iki kişiyi tanıdım. Artık Ata, Akbak filan fark etmeksizin servislere filtre seti almaya giderim onda da hangisi ucuza verirse ondan alırım :)

Asel Kaan Efe ve rpurcek bunu beğendi.
  15. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Doğuda ki sorun kürtlük falan değil. Serdar hocam bir tanesine değindi. En önemli sorun ekonomik. Doğuya gitmeyen , orada yaşamayan kişilerin kafasında doğu farklı canlanabilir. Gidip yaşamanız gerekiyor. Çözüm belli ama uygulamak zor. Bu sorunu hdp falan çözemez. Akil insanları hatırlıyorum. Komikti. Siyaset değişik bir yemek. Benim bu yemeği görünce midem bulanıyor. Yakın zamanda seçim yaşadık. İktidardaki parti destekçileri chp yi pkk ile ilişkilendirmeye çalıştı. Kısmen başarılıda oldu. Ama geçmişte yaşananlar unutulmadı. Hani çözüm süreci vardıya. Onlara göre bir şans verilmişti pkkya. Ama durum o kadar da basit değildi. Haburdan geçen pkk lıları unutmadım ben. Valilere verilen emirleri. En önemlisi o zamanlarda Tuncelide çalışıyordum. Ve yakınen gördüm. Gelelim mhp ye. Zamanında birbirlerine saydırmıyorlarmıydı. Şimdi iç içe oldular. Hdp zaten ne olduğu belli. Chp desen iyi parti ama çürük domates çok.

Doğudaki sorunları çözmek için önce ağalık paşalık sistemini orda bitireceksin. Kolay değil bu. Sonra orayı ekonomik yönden geliştireceksin. Bu hiç kolay değil. 50 tane fabrika yaparsın 1 yılda ama o fabrikaları , çalışacak insanları korumak hiç kolay değil. Pkk son 10 yılda gençlerin beynini güzel yıkadı. Bunu temizlemek oldukça zor.

Pkk ordaki kürtlerin haklarını savunan bir terör örgütü değil. Kimlerin maşası olduğu belli. Bunu bilmeyen mi var. Eğer almanyaya bir terör faaliyeti yapılsa ve Türk silahları kullanılsa bak gör ne oluyor. Herşeyden önemlisi kendi ayaklarımız üzerinde durmak gerekli. O da patatesi soğanı başka ülkelerden almakla olmuyor.

@Yusuf gördüğüm kadarıyla iktidarı beğeniyorsun. Sana bir kaç soru sorsam cevap verebilirmisin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

onurforces, muhendus ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  16. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,179
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Tabi ya !:D atmayacaktın , sakla ne olur ne olmaz , yakın zamanda daha neleri ithal edeceğiz bak gör.

rpurcek bunu beğendi.
  17. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Beğenmek çok genel bir tabir olur, beğenmediklerim de var ama buyur abi.

18. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Balkonda çeri domates yetistiriyorum. Şimdi onlar düşünsün. [​IMG]

SM-G900FQ cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

deza, master006, umutd07 ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  19. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Mesela tarım ve hayvancılık , ekonomi , eğitim politikalarını doğru buluyor musun? Mesela sana patates fiyatları artınca çözümün dışardan getirmek ile çözülmesi komik gelmiyor mu? Geçmişten gününüze özelleşen varlıklarımızın korkutucu düzeye gelmesi. Savunmanında zarar ediyor yönünde yapılması. Mesela eğitimde sürekli sınav değişimi. Tamamen milli bir eğitim sisteminin oluşturulmaması. Bunlar komik gelmiyor mu?

Ben muharrem inceyi sevdim mesela. Öğretmen olması belki sevmemi artırdı. Chp demiyorum bak. Vaatlerinin hangisi hoşuna gitmedi de oy vermedin. Fabrikadan bahsetti, üretim den bahsetti. Devletin savurganlığından bahsetti. Bilimden bahsetti. Mesela sen neden sevmedin?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Asel Kaan Efe ve muhendus bunu beğendi.
  20. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Eğitim politikamız vasat, ben ikisi örgün olmak üzere üç üniversite bitirdim, bize üniversitede bir şey öğretmediler.
    Hayvancılığı sadece devlete bağlamıyorum, bizim köyde devletin verdiği destekle hayvan alıyor, sonra o hayvanlara ilaç verip öldü gösterip, paranın üzerine yatan karaktersizler var.
    Muharrem İnce bize çok uzak abi. Benim iki ablam başörtülü kamuda çalışıyor. 2013’e kadar mecbur başı açık çalışıyordu. Üniversitedeyken getirdiler ona yasağı, o zaman ki psikolojisini bilirim. Ne emeklerle kazandığı tıp fakültesini bırakıp geldi, babam onların da istediği bu okumamanız deyip geri gönderdi. Çok değil 2008’de ilk görev yeri olan Düzce’de daha kampüs kapısında açtırdılar. Şimdi 5 yıldan fazladır özgür bir şekilde hizmet ediyorlar, kime ne zararları var. Sadece devlet de değil, zihniyet baskı yapıyordu, üniversiteye her gidiş gelinde otobüste bile baskı yapıyorlardı. Ablam ehliyet kursuna gittiğinde, işte bir katil sürücü daha geldi demişler, neymiş başörtüsünden sağı solu göremez kaza yaparmış.
    Şimdi ben kalkıp o zihniyete oy veremem. Diyeceksiniz ki o zaman farklıydı şimdi farklı, hiç de öyle değil, daha 5 yıl öncesinde bile karşıydılar.

sunbeki ve MSI bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş