Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Bugün birşey dikkatimi çekti, klima (ac) tuşuna basınca, tuşun üstündeki mavi ışık bir müddet titriyor, sonra sabit bir şekilde yanıyor, bu bir sorunun işareti midir?

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Lamba( küçük led) belki ya tam beslenemiyor , bağlantıda bir temassızlık var yada artık geçiyor zaman zaman kesintili yanıyor.

iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi

sipartacus bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,112
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Dünyada kurucusuna küfür ve hakaret eden millet yoktur. Affet atam bizleri , ruhun şad olsun. [​IMG][​IMG][​IMG]

iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi

Umut28, Roadrunners, Uğur K ve 7 kişi daha bunu beğendi.
  4. cenker_baba

cenker_baba Guest

tüm dünyanın saygı duyduğu birçok ülkede anıt ve heykeli varken kendi vatandaşlarının saygısızlık yapmasını bende kaldıramıyorum abi @Asel & Kaan Efe

Umut28, Tilki, master006 ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  5. shadow50

shadow50 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Özgür Doğan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Aceleniz yoksa beklerim derseniz ben bunu aldım Çin'den. 65 Tl'ye geldi hem de Bluetooth özelliği de var :)
    https://tr.aliexpress.com/item/Auto...32764548902.html?spm=2114.13010608.0.0.mfm8Wg

Tilki ve cenker_baba bunu beğendi.
  6. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    shadow50 bunu beğendi.
  7. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Klima tuşunun ışığı artık hiç yanmıyor, sistem çalışıyor ama klima/havalandırma hangisinde bilemiyorum, baya dikkat etmek gerekiyor, sanırım yine servis yolu gözüktü bana :( anladığım kadarıyla açıp-kapatan tuş bozuldu.

8. shadow50

shadow50 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Özgür Doğan
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende yazdıktan sonra gördüm siz o paylaşımı yapalı 1 ay olmuş :)

Tilki bunu beğendi.
  9. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    tr.motori.com 'a göre :
    Volkswagen, 10 ileri çift kavramalı şanzıman planlarını rafa kaldırdığı gündemdeymiş.

Volkswagen motor şefi Friedrich Eichler, Viyana Motor Sempozyumu'nda Automotive News'e projeyle ilgili olarak, "İki ay önce, prototip iptal edildi. Elbette tüm verileri kaydettim" demiş..

DSG'nin belini doğrultamamışken ... :D

10. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Sanırım alınan ve olası alınacak cezalardan dolayı maliyet azaltmayı amaçlıyorlar.

Tilki bunu beğendi.
  11. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Ahmet Abi 22 Yıldır Sahil kıyısında Kafe Fast food işletmeciliği yapıyorum. Ve bu zamana kadar 2 kere Müşteri kovmak zorunda kaldım. 1. yi kovmak sayılnaz dı ama 2. yi elimden diğer müşteriler aldı.
    2014 Yazında olmuştu.Diğer müşterilerimizin siparişini vermekle uğraşıyorken bir yandan da adisyona siparişleri yazıyordum.Bir müşteri geldi ,Selam verdi o kaça bu kaça sonrasında siparişini verdi bende hemen yanındayım.Elaman siparişi hazırlamaya gider gitmez hemen Arkasında Büfe nin içinde Büyükce bir Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ün çerçeveli fotoğrafı asılı onu görmüş olsa gerek
    Nereye gitsek Karşımıza bu Adam çıkıyor dedi.Kafamı kaldırdım Müşteriye baktım sonrada masalara her halde oturan müşterilerimizden biriyle arasında bir husumet var sandım.
    Hayırdır Beyefendi dedim, Asık suratlı bir şekilde ,Yok bir şey dedi.Ardından Buradan da bir şey alınmaz ki dedi biraz kısık bir sesle.
    Adama iyice kıllandım ama Müşteri Ya sabır dedik.
    Ve en son damla geldi. Babanızın Resmi olsa asmazsınız bu Dinsizin resmini asıyorsunuz bu dükkanda bereket olur mu dedi.
    Kısa bir Şok ve ardından La ne oldu zoruna mı gitti dedim , Ardından Kolundan tuttum ( Orada biraz bip bip bip ) Dışarı çıkartmaya çalıştım.
    Adam benim siparişlerim var ya diye bağırmaya başladı
    Senin gibilere bu dükkanda satış matış yok iptal et bunun siparişlerini dedim.
    Ama halen daha adamın kolunu bırakmıyorum. Beni Tanıyan diğer müşterilerimiz kalktı araya girdi Abi bırak şunu dediler.
    4 , 5 kişi beni bir yere çekiyor bir kişi de onu dışarı çıkarttı.
    Giderken de ,Sizleri şikayet edecem ,Kapattıracam burayı diye bağırmaya başladı
    Masanın üzerinde Beyaz porselen küllük vardı onu kaptım adama sallayacaktım hemen elime daldılar.
    Bize de böyle bir Yobazın teki çatmıştı.Hiç bir bilgisi olmadan,Hiç merak edip te araştırmadan sadece kulaktan dolma bilgilerle bu şahışlar ortalıkda dolaşıyorlar ve bu ülkenin kurucusuna Hakaret ediyorlar.Ve bu benim çok zoruma gidiyor.
    ATA ya dinsiz diyorlar ama ATATÜRK 7 yaşında Hatim etmiş ve 8 yaşında da Hafız olmuştur.
    Google lı + 18 siteleri aramak için değil de gecmişimizi merak edip araştırmak için kullansalar eminim üsteki bu bilgiyi de çok çabuk öğrenirler.

12. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Mustafa Kemal Atatürk bugün islama verdiği değerleri bilen birisiyim. Paşamın Kur'anı Kerimi Elmalı hamdi yazıra tefsir ve tercüme ettirmesi. Bu ülkenin yobazlarını susturmaya yeterde artar bile.... Bu tefsir bilenleri bilir şu an en sahih kaynaklardan biridir. ama şunu da ekleyelim. Atatürk aslında Kuranı kerim bilgisi olmasına rağmen hafız değildir. Atatürk Mevlev-i Bektaşi dergahlarında yetişmiştir. mevlevi değildir ama selanik'te en sahih ve en tasavvufi yani yobaz olmayan tekke buydu. Zira bu tekke şu an İskender Paşa cemaati eski şeyhi Mahmut Esad Coşan efendiye bağlıydı. Zaten karakter benzeşir bu şeyh'de dualarında Devletin bekasını dilinden düşürmez ve devlet işlerine tekamül etmezidi.

13. csH

csH Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    Serhat HACIOĞLU
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Yavuz Sultan Selim köprüsunde her iki yönde de geçiş ücreti alınıyor mu yoksa fsm gibi mi?

HTC Desire 820 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

14. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    her 2 yönde alınıyor.

csH bunu beğendi.
  15. emrex

emrex Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,372
    Ad Soyad:
    emre olgun
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Grandeur (1986-201X)
    Sayfa 1000

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    tapatakta 1000 normalde 500 :D

ahmety17 ve emrex bunu beğendi.
  17. pixgen

pixgen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,224
    Ad Soyad:
    Sedat AK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Microsoftun bana gönderdiği e-posta yı paylaşmakta fayda var. Bahsedilen virüs çok kişinin canını yaktı, yakmaya da devam edecek.

WannaCrypt Saldırıları Hakkında Bilgilendirme

Merhaba,

Bu uyarı size WannaCrypt, WannaCry, WannaCryptor, veya Wcry gibi isimlerle ortaya çıkan zararlı yazılım saldırısıyla ilgili size bilgi vermeyi amaçlar. Lütfen saldırı hakkında bilgilenmelerini, hazırlıklı olmalarını ve kurumunuzu koruma altına almalarını sağlamak amacıyla BT ve Güvenlik ekiplerinizle paylaşın.

12 Mayıs 2017’de dünyanın her yerinden pek çok müşterimizin kullanmakta oldukları kritik sistemler “WannaCrypt” isimli zararlı yazılımdan etkilendi. Microsoft olarak hızla bu saldırıyı inceleyerek müşterilerimizi korumak için mümkün olan tüm önlemleri aldık. Aşağıda her son kullanıcı ve kurumun bu saldırıdan korunmak için yapması gerekenleri paylaşıyoruz. Ayrıca, tüm müşterilerimizi korumak için beklenenin ötesinde bir adım atarak, özel destek politikasına tabi olan Windows XP, Windows 8, and Windows Server 2003 platformları için de bir güvenlik güncellemesi yayınlıyoruz.

Mart 2017’de, bu saldırıların faydalandığı zafiyeti adresleyen bir güvenlik güncellemesi yayınladık. Maalesef bu zararlı yazılımın, söz konusu güvenlik güncellemesini uygulamamış bilgisayarları etkilediği görülüyor. Bu nedenle tüm kullanıcılara, eğer daha önce yüklemedilerse, hemen MS17-010 güncellemesini yüklemelerini tavsiye ediyoruz. Korunmak ve saldırıyı engellemek için adımlar: 1.Windows 10’a geçin ve bilgisayarlarınızı güncel tutarak Windows 10’un en yeni güvenlik özelliklerinden ve proaktif koruma sistemlerinden faydalanın.2.Henüz MS17-010 güvenlik güncellemesini yüklememiş olan bütün müşterilerimizin mümkün olan en kısa sürede güncellemeyi kurumlarında dağıtmalarını tavsiye ediyoruz. Güncellemeyi dağıtma sürecinde, saldırı alanını daraltmak için aşağıdaki iki geçici çözümü de kullanabilirsiniz: •SMBv1 protokolünü bu makalede anlatıldığı ve daha önce tavsiye edildiği şekilde devre dışı bırakın (yeniden başlatma gerektirir).•Yönlendirici veya Güvenlik Duvarı ayarlarınız için bir kural oluşturarak 445 çıkışına gelen SMB trafiğini engellemeyi değerlendirin.3.Windows Defender 1.243.297.0 güncellemesiyle bu saldırının kaynağı olan zararlı yazılımı Ransom:Win32/WannaCrypt olarak tespit ediyor. Kurumunuzda Windows Defender’ı aktive ederek bu saldırıdan korunabilirsiniz.4.Yapay zeka tabanlı yetenekleriyle fidye yazılımları taşıyan tehlikeli epostaları engelleyen Office 365 Advanced Threat Protection servisimizi kullanın.5.Ağınızdaki şüpheli aktiviteleri tespit etmenize olanak sağlayan Windows Defender Advanced Threat Protection servisimizi kullanın. Windows Defender Advanced Threat Protection – Fidye Yazılımlara Yanıt Verme Kılavuzu’nu indirin ve Windows Defender ATP kullanarak fidye yazılımları nasıl tespit edip, inceleyerek durdurabileceğinizi öğrenin.6.Cihazları zararlı yazılımlara karşı kitlemek için Kernel seviyesinde sanallaştırma tabanlı güvenlik katmanı sağlayan Device Guard’ı kullanın ve bilgisayarlarınızda sadece güvenilen uygulamaların çalışmasına izin verin.7.Destek seçenekleriyle ilgili daha detaylı bilgi almak için Kurumlar için Destek sayfamızı ziyaret edin. Konuyla ilgili güncellemeler için Microsoft Türkiye Blog sayfamızı takip edin.

Saygılarımızla, Microsoft gizliliğinize saygı duyar. Çevrimiçi Gizlilik Bildirimizi inceleyin.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Arif M., Halil, Tilki ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  18. Duygu

Duygu Guest

Kardeşler günaydın, hayırlı günler,
    Benim i 20 de bir takım sıkıntılar var.
    Birincisi araba soğuk dereceye getirip klimayı açtığımda soğuk adına hiç bir şey üflemiyor,
    İkincisi bu tüpün göstergesi varya , bu sabah sönüp sönüp yanmaya başladı, dün akşam fullettirmiştim.

19. pixgen

pixgen Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,224
    Ad Soyad:
    Sedat AK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Günaydın duygu.
    İlk soru için klima gazı azalmış olabilir. Pek rastlanan bir şey değil ama klima gazı dolduran yerlere gösterebilirsin. Patlağı çatlağı yoksa 10 dakikalık iş.

2. Olarak da tüpün şamandırası takılı kalmış olabilir. Genelde depo dolduktan sonra pompacı tutar düz olsun diye 3 5 kere daha basar pompanın tetiğine. Bu da şamandıranın takılı kalmasına / zamanla bozulmasına yol açabilir. Depo boşaldığında arabayı dışarıdan sallayınca düzelebilir denemek lazım.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Duygu, Tilki ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  20. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,187
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Gunaydin duygu hanım
    Eşimin getzde usta söylemişti klimayı kışında kullanmak bazen çalıştırmak gerekiyormuş içindeki gazla alakalı olarak sanirim 50 60 tl klima gazı
    Ikincisini beyfendi söylemiş zaten iyi günler

Duygu bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş