Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
  2. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    paralarını hak etmiyor böyle iş yapanlar

3. koray2907

koray2907 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,013
    Ad Soyad:
    Koray
    Yaşadığınız Şehir:
    7-ANTALYA
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
  4. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    dün gece gece bir aksiyon yaşadık çevre yolunda o yüzden midir bilmem bugün çok enerjiğim herkese hayırlı günler dilerim... :)

5. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    vizelerin bir gün daha yaklaştığı bir günden herkese selam olsun. hastalanacağım diye korkuyorum düşünmekten.:(

6. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Kardeşim düşünme bu kadar. Sen çalış, sınavlara kesinlikle uykusuz girme yeter. Benimde cumartesi günü başlıyor. Dünden beri ev arkadaşımla uğraşıyorum. Rahatsızlandı kötü hastalıklardan şüpheleniliyor. Ailesi geldi araba kiraladım hastane hastane geziyoruz....

7. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    düşünmek yerine masanın başına geç mehmet han sonra rahatlarsın çalıştıkça... :)

8. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Şu anda kafayı yiyorum.Evet yanlış okumadınız resmen kafayı yemek üzereyim.İki yıl önce Turkcel in esnaf 1400 tarifesini kullanmaya başladım.Geçen yıl eksik evrak diye hattımı 5 gün kapattılar.Defalarca aramama rağmen tam 5 gün resmen dünya ile iletişimim kopmuştu.Sonuçta esnafsınız ve sizi arayanlar size ulaşamıyor.
    Bundan 1,5 ay önce resmen rahatlık battı diyelim Turkcel in kampanyalarından faydalanalım dedik gittim 24 ay taahütle cep telefonu aldım.Mevcut tarifemden alamıyacağım için beni kurumsaldan bireysele çevirdiler.Buraya kadar bir sıkıntı yok.
    3 Hafta önce telefonum tekrar eksik evrak diye yeniden tüm aramalara kapatıldı.Turkcell bayisine gittiğimde her hangi bir adınıza kayıtlı fatura bildirisi yapın açılır dediler.Yaptık ertesi gün açıldı.
    Bu gün beni arayanlar ulaşabiliyor ama ben arama yapamıyorum.Bir mesaj geldi ( 5809 sayılı elektronik Haberleşme Kanunnu ve ilgili mevzuat ile Bilgi Teknolojileri ve iletişim kurulu kararı uyarınca abonelik evrağınızın EKSİK olduğu için hattınız 5 Kasımda aramalara kapatılacaktır ) diye bir mesaj daha aldım.
    Ama asıl bomba ( 11.11.2014 de iptal edilmemesi için kimliğinizle Turkcell iletişim merkezlerine başvurmanızı rica ederiz ) diye hemen ardından bir mesaj daha geldi.Yani 1998 senesinden beri kullandığım bu numara 11.11.2014 de tamamen iptal edilecek ve ben hiçbir şey yapamıyorum.Ne hattımı taşıyabiliyorum nede farklı bir başka yol bulabiliyorum.
    Müşteri hizmetlerini aradığımda karşımdaki bayanın dediği aynen şu ^^ Evet eksik evrak görünüyor ama ne hakkında onu bilmiyoruz ^^. Gel de kafayı yeme.
    Hattımı eksik evrak bahanesiyle kapatıyorsunuz ama hangi evrak eksik onu bilmiyorsunuz. Şakamısınız siz dedim onlara.
    İşleminizi gerçekleştiren bayiye gidin ve bizi onların yanındayken arayın biz o arkadaşları yönlerdirecez dediler.
    Akşam gittim,Bayideki bayan müşteri hizmetlerini aradı derdimi anlattı.Telefondaki Türkcell elemanı bayideki bayana başka bir numara veriyor.
    Bayideki bayan verilen numarayı aradığında o numarada yanlış.Bayanda şaşırıyor karşısındakilerin bu kadar acemi mi diyeyim yada başka bir şeymi neyse.
    Biraz daha kurcaladıktan sonra bayideki bayan eksik evrağın ne olduğunu tespit ediyor.
    Kurumsal dan bireysele geçiş sözleşmesinin bir kopyası ellerine ulaşmamışmış.Bayan diyor ki gönderdim ve hatta defalarca aradım ki müşterimizin hattı açılsın diye.Tekrar sözleşmeyi mail olarak gönderdi tekrar imzalar filan.Bakalım yarın açılması lazım.Yoksa Pazartesi savcılığın yolu bana görünecek.
    Bari diyorum hattımı taşımamda bana bir kolaylık yapın neyse borcum çıkartın diyorum onuda kabul etmiyorlar.Neymiş sistem bu durumda nakil işlemini gerçekleştirmezmiş.
    Avm den çıktım otopartan arabamı aldım sinirim yatışsın diye bir sigara yaktım sol camı açmaya çalıştım açılmıyor.Diğer üç camı da açmaya çalışıyorum yok onlarda açılmıyor.Size ne oldu şimdi ya diye sinirlenirken sol taraftan hızlı gelen şahıs sinyal vermeden biden benim yoluma daldı son anda kaldırıma çıkarak kurtardım.Arabamdan indim ve bu gün o ana kadar yaşadığım tüm stresleri iki dakikada o ..... şahıs sayesinde biraz olsun üzerimden attım.:RpS_thumbup:
    Biraz uzun olduğunun da farkındayım beni mazur görün biraz içimi boşaltayım dedim.Okuyan tüm arkadaşlarıma sonsuz Teşekkürler..

9. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

10. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    geçmiş olsun abi allah acil şifalar versin.

çalışmaya çalışıyorum da fizik matematik yine karşıma çıktı ve yine zorlayacak gibi beni. inşallah sıkıntısız geçerimde rahatlarım biraz.

abi kaç gündür masa başında uyukluyorum bi tuhaf oldum. odada, sınıfta, nerdeyse kimse çalışmıyor benden başka derslerine. bende çalıştığımdan bir şey anlamıyorum. zaten yazın myp ile yatay geçiş düşünüyorum öyle olursa birinci sınıftan tekrar başlayacağım sivasta. ama hoca burda derslerini ne kadar çok geçersen orda almazsın o dersleri dedi. bilmiyorum napcaz :/ iki yıllık bölümde sınıfta kalırsam ben naparım :/

11. Ogun

Ogun Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,572
    Ad Soyad:
    Ogün YILMAZ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    Günaydın

12. cenker_baba

cenker_baba Guest

günaydın arkadaşlar

13. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    günaydın birazdan yine lanet olası dişçiye gidecem ne çektim be şu dişlerden :D

14. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Ahh Ahh Ferhatım bende sırf o diş vııızzzzz yok gırrrrlarını duymamak için iki dişim kırık olmasına rağmen gidemiyom... :)

15. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    öyle deme duyarsa üzülür... :) (not: bunu söyleyen diş hekimi)

16. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    vay kardeşim haberim yoktu diş hekimi olduğundan helal olsun vallaha senin yazdıklarını okuyordum protezleri bitirdik falan yazmıştın ama diş hekimi okudugunu anlamadım başka birşey zannetmiştim mesleğe başlayınca artık i30 ix35 i çekersin üst kat komşum dişçi kliniği var paraya para demiyor :)

ayrıca lanet olası dememe bakma lafın gelişi öyle çıkmış ağzımdan çok canımı yaktı benim ilkinde birde o dişçiye gittiğim için değiştiremiyorum devlet hastanesi olduğu için 6 ay mı ne geçmesi gerekiyormuş o yüzden :D

En son bir moderatör tarafından düzenlenmiş: 6 Kasım 2014
  17. getz34

getz34 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    ferhat keskin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Opel
    abi kanal tedavisi oldum geçen sene 3 ay önce kırıldı tekrar yaptırdım dün tekrar kırıldı bugün yine yaptırdım
    başka bi dişe daha yaptırmıştım kanal tedavisini
    ilk olduğumda ölecem zannettim hekim acemiydi yeni mezundu genç bir kız ağzım iyi uyuşmamış bende ilk defa olduğum için bilmiyordum hayatımda yaşamadığım acıları yaşattı bana o iğnelerle sinirleri alırken
    sonra başka hekime gittim diğer dişim için kadın bir uyuşturdu ağzım çenem 2 günde zor kendine geldi ağzımı yamulmuş hissediyordum ve hiç acı duymadım ikincisinde

18. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Yahu bu diş hekimleri yokmu....... bu diş hekimleri.... :RpS_mad:

Not: AHMED POLAT kardeşim bu mesajda hariç tutulmuştur... :)

19. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    mezun olduktan sonra ilk zamanlar az kazanıyorlar tabi açlıktan ölmüyorlar yinede ancak çok kazanmakta kolay olmuyor tabi ahlaki kuralları kaybetmemek gerek inşaallah hekim olduktan sonra bu kuralları hep uygularım.

aynen kardeşim devlette eğer tedavi görmüşsen araştırma hastanelerinde 6 aydan önce tedaviler ücretli oluyor ama bölümden bölümede değişiyor protezde 4 yıl dolguda 3 ay diş taşı temizliğinde 6 ay gibi. valla kardeşim diş meselesi gerçekten zor dişçinin dişi ağrımamışsa bilemez o ağrıyı o yüzden anestesiyi biz kliniğe geçmeden birbirimize yapıyoruz herkesin ağzı burnu yamuluyor. :D

20. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,186
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Sonunda insanlık , kendi teknolojisinin esiri olcak, kafalar her şeyi hazır algılamaya alıştığından sorgulamayı unutacak ve esiri olduğumuz teknoloji bizi tüketecek , toplum hoş görüsüz, kaba saba ve parayı üstünlük olarak gören bencil insanlar çoğalacak sonuç mu? Teknoloji insanlığı bitirecek.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş