Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,466
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Mükemmel olacak tabi. O kadar para alıyorlar.Aldığı para onun için zaten. Telefonun maliyeti ne ki zaten. Değilse bayağı müşteri kaybeder.

Bütün akıllı telefonlar 3 sene değil 1-2 senede çöp oluyor zaten. Nasıl çöp oluyor. Boyuna yeni özelliklerle yeni model çıkarıyorlar. Eskiler artık yeni uygulamaları kaldırmamaya başlıyor. Yeniler göze hep daha cazip gözüküyor. Bu sebeplerden çöp oluyor. O yüzden çöp olacak bir telefona o kadar para vermek gereksiz. Bir de batarya zaten 2 sene de bitiyor. Ne model ne marka olursa olsun.

Lenovo vibe P1 ile gönderildi.

Son düzenleme: 27 Kasım 2016
    Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  2. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,466
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    İPhone o kadar yılda çöp olmuyor mu o da oluyor. Bir iki model önceki telefonu kullanan bile kalmadı. Eski modellere desteği o da kesiyor. Adamlar bir sene dolmadan yeni model çıkardı. Hemen herkes eski modeli atıp yeniye koştu. İPhonu 4 yıl kullanan olduğunu hiç zannetmiyorum. Bu durum her marka telefon aynı. Bir de ben kaç senedir Android telefon kullanıyorum. Yoğun şekilde her özelliğini kullanıyorum. Hiç bir program hatası almadım. Tabi kendi yüklediğim romlar hariç. Ha telefona root atarsan ve sistem uygulamaları ile uğraşılırsa her model gibi hata alınması normal. Ama orjinaliyle devam edilirse hiç bir sıkıntı yaşanmıyor.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,194
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Günümüzde telefonlara çok iyi bakıyoruz. Açıkta hiç bir yer kalmıyor. Arkaya kapak öne kırılmaz ekran koruyucu. 4 sene önce aldığım samsung s3 dış görünüm olarak 10 üzerinden 9 alır ama çok yavaş ve batarya bitik. Batarya orjinal değişti ama yine aynı. Demem o ki günümüzde telefonlar kırılıp dökülmüyor. Ama yavaşlaması ve batarya zayıflaması kullanılmaz hale getiriyor. Zenfone kullanıyordum. O da sapıtmaya başladı. Telefonlara çok mu özellik ekleniyor? Bence hayır. Bununla yaptıklarımı s3 le de yapıyorum. Bu telefonu kaç sene önce çıkan iphone 4 ün hala hızlı çalıştığını görünce almaya karar verdim.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Duygu ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  4. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    ben Apple ile ios'u ayrı tutuyorum. evet ios'a söyleyecek sözüm yok, çok sade, kullanışlı, düzenli. ama Apple kalite anlamında fiyatının cok altında.
    ilk olarak 5s aldım acma/kapama tuşu bozuk çıktı. sonra 6 aldım, kullanılmış çıktı. hadi buna satanın sucu diyelim.
    sonra 7 çıktı, ben de bir hevesle gittim 7 aldım, ekranı bildigin sarı çıktı, night shift modu açık gibi ekran sarı. gittim teshirdekilerle karşılaştırdım onlar beyaz. dedim bunun ekranı sarı, hemen degiştirelim dediler, yeni kutu verdiler. o da sarı çıktı. dedim bu da sarı, sarı ekran sorun degil, iki farklı tedarikçiden ekran alınıyor, bazıları böyle sarı çıkıyor, yeni cihaz veremeyiz iade alalım dediler, iade ettim.
    sonra n11'dem 11 kasım indirimimden 6s aldım, bunun da ekranının ust tarafı soluk çıktı. sarıdan müzdaribim diye Teknosa'da teşhirdekilerle karşılastırdım, oradaki 6s'den sarı, 7'den beyazdı. yani ekranlar ceşit çeşit.
    işin özü ekran gibi telefonun hayati önemine sahip bir parcasında standardı tutturamamış bir firmada kaliteden bahsetmek güc.
    sadece sarı ekran değil, 7'de 4k video çekerken işlemciye güc bindiğinde ses çıkarıyor, bu sesi telefona kulağınızı dayamadan zor duyuyorsunuz ama videoya yansıyor. bir çok kişi bundan şikayetçi.

Duygu, Asel Kaan Efe ve bykadir bunu beğendi.
  5. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    İPhone 4 alan arkadaşım 6 ay önce iphone 6S e geçti. Eşinde de 4S vardı oda 7-8 ay önce 6S plus aldı.

5 yıl civarı kullandılar telefonlarını.

Asel Kaan Efe ve Fırat Ö. bunu beğendi.
  6. cenker_baba

cenker_baba Guest

Ben 4s i kaynetmeseydim daha iki sene rahat kullanırdim iphone candir

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Tilki, Murat ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,472
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Herkesin teknolojide karşılaştığı sorunlar o ürünün geneli ilgili kötü veya iyi intibalar oluşturuyor. Bende 5C , eşimde 4S , çocuklarımda da 6 lardan var herkes üründen memnun ama , herkes elinde şarj aletiyle dolaşıyor , @Fırat Ö hocam henüz ürünün ilk başlarındasınızdır biraz kullan şarj aletini cebinde taşırsın. Yani bı iPhonelerse tek sorun şarj , yoksa harika pratik kullanımı var.

iPhone 5c cihazımdan tapatalk aracılığıyla gönderildi

Duygu, ahmety17 ve bykadir bunu beğendi.
  8. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,194
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Valla abi oyun falan oynamıyorum. İnternetten haber vs okuyorum. Şu anda şarj 48 saat gidiyor. Olaki 1 gün gitsin ne farkeder ki. Gece tak sabah sök. Olmadı powerbank alınır.

Murat ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  9. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,158
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

ben iphone 5 çıkınca almıştım. yıl 2012.

4 yıl olacak 15 gün sonra. hiçbir sıkıntı hiçbir yavaşlama yok. üstelik apple'ın yazılım desteği devam ediyor. 4 yıl boyunca en iyi şekilde kullandım. sanırım 2 yıl daha rahatlıkla gider. iphone sene dolunca model çıkartıyor. ama herşey çok net oluyor, yeni çıkan model 650 dolara amerikada satılıyor, yeninin bir alt modeli 550 dolara düşüyor. yani 3-5 sene sonra iphonun hangi telefonu kaça satacağı belli oluyor aslında.

iş yerindeki arkadaşlardan androidli telefonu 24 ay kullanabilen hiç kimse olmadı.

ben iphone 5'e 2300 vermiştim, 4 yıldır kullandım. diğer arkadaşlar 4 yılda en az 2 defa telefon değiştirdi. en az veren 1000x2=2000 tl verdi. hiçbir root atmayanın telefonu bile 2 yıl dayanmadı. bazı arkadaşlar note2 falan aldı, zamanında 2200 falan verdiler, o telefonun ömrü de 2yıl sürmedi.

iş maddi avantajsa eğer, iphone diğer markalara göre çok çok daha ucuza geliyor. üstelik müşterisini kazıklamıyor. garanti sistemi de süper.

10. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,466
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Valla ben ilk çıktığında general mobile discovery 1 aldım. Hala tıkır tıkır çalışıyor. Eşim kullanıyor. Bir tek bayaryasını değiştirdim. Bir de o telefonda root, rom işleriyle uğraştım. Pek kaliteli bir marka da değil. Şu an bataryası için lenovo vibe p1 aldım. Hiç mi hiç sıkıntı yaşamadım. Ne yavaşlama var ne de başka bir şey.( Şeytan kulağına kurşun.) Ha sorun yaşayan var mı? Her markada olduğu sıkıntı yaşayan var. Ama ben de herhangi bir sorun çıkarmadı. Yaklaşık bir senedir kullanıyorum. Bu elektronik işi biraz şans işi gibi. Şu an kullandığım telefonun en güzel yanı şarjı eğer oyun oynamazsam 3 günü gördüğüm çok oldu. Eğer yanda olan güç tasarruf tuşunu kullandığımda İnanmazsınız 7 günü gördüm. 7-8saat ekran süresi alıyorum. İşletim sisteminde de herhangi bir sapıtma ve yavaşlama yok ki ben çok oyun oynar, çok programla uğraşırım. Bir tek bu telefonda root, rom falanla uğraşmadım.Bir de Android te uygulama, oyun daha fazla. Ben ne marka olursa olsun telefona asla 1500₺ den fazla para vermem. Aslında o bile fazla. Ben kendi kullanacağım özelliklere ve işlevine bakarım. Öyle zırt pırt telefon değiştiren biri de değilim. Ben bir aldım mı ölene kadar kullanırım. [emoji3]

Tilki ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  11. ahmety17

ahmety17 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    858
    Ad Soyad:
    Ahmet TOPALOGLU
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.3 (2003-2005) LC
    iphonelerin ilk serisinden itibaren hep iphone kullandim cok az bi sure android kullanmaya calistim fakat android ile birbirimize isinamadik ve yine ios a geri donduk bu sektorde magaza yoneticiligi yapip bi dunya android isletim sistemine sahip cihaz markalarinin konferanslarinda da bulundum , herkesin yakindigi tek sorun sarj problemi
    Yani velasil kelam akilli cihaz kullaniyorsaniz isletim sistemi ne olursa olsun malesef ki hepsi deli gibi sarj tuketiyorlar iosa ozgu bisey degil. Sarj gitmesini istemiyorsaniz ufak tefek cihaz uygulamalarini kapatarak bu sorunun ustesinden gelebilirsiniz.
    Ornek: gps , wifi , bluetoth. Kullanilacagi zaman acilsin - acik kalmasin ayrica maillerinizi saat basi guncellemeye acin. Ekran isiginizi otomatige aldiginizda night shift kullanarak aksam 22:00 sabah 07:00 a ayarlayin ki hep gozunuze hemde sarjiniza yarariniz dokunsun. Ayrica uygulamalarinizin guncellemelerini yatarken yapmaya ozen gosterin cihazinizin gereksiz sarj tuketmesini engellemek icin by pass (bekleme) suresini kisa tutun. Aklima gelenler suan bunlar geldikce yardimci olmaya calisirim :)

Hyundai Accent Admire 1.3 klm 2005

12. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,158
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben de iphone almadan önce hep en ucuz telefonları kullanıyordum, sonra samsung aldım, samsungta gördüğüm arızalar, servisin garanti kapsamında sorunu çözememesi, telefonun kafasına göre alarm kurması gibi sıkıntılar yüzünden iphone aldım. 4 yıldır en küçük bir sıkıntım yok.

iş nedeniyle telefondan e-posta alıp gönderme işim çok oluyor. ios'daki e-posta özellikleri androidde hiç yok. yani herhangi bir karşılığı yok. elektroniğin şans işi olması iphone için geçerli değil bence.

bu arada ben iphone kullanmasam general mobile kullanırdım, diğer androidlilere göre fiyatı çok daha makul.

ahmety17 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  13. mhmtrnyy

mhmtrnyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    263
    Ad Soyad:
    m.eren
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    O dediğiniz sistemi bazı araçlarda gördüm hocam. Kumandayla hem araç ısınıyor hem koltuk ısıtması çalışıyor

Getz Vgt Hy Klm

bykadir ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  14. cenker_baba

cenker_baba Guest

yarından itibaren istanbula sulu kar geliyor. kışlıkları takmadıysanız takın allah kazadan ve acemi sürücülerden korusun
    dün otobanda 40 km ile giden 75 yaş civarı bir amcanın kullandığı yeşil renk yumurta kasanın peşinden gittim bir süre sonra sollayıp geçtim dayanamadım

Murat, Tilki, bykadir ve 3 kişi daha bunu beğendi.
  15. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,466
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Uzaktan araç çalıştıran, sonradan takılan çoğu alarmlarda da uzaktan çalıştırma var. Çok maliyetli bir şey de değil. İçeriyi ısıtma olayı basit havalandırmayı sıcağa ayarlayıp fanı 1. Kademede açıp uzaktan çalıştırmak yeterli. Tabi 2-3dk. İçerisi hamam gibi olmaz ama az da olsa ısıtır. Camın buzunu çözer mesela. Bu sene yapamadım. Ama yazın alarmı değiştirmeyi düşünüyorum. O zaman anahtarsız giriş, anahtarsız çalıştırma ve uzaktan çalıştırmalı alarm takacam.

mhmtrnyy, Sabahattin ve Cilo bunu beğendi.
  16. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,567
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Çarşamba günü inşallah konyaya kar gelecek(miş) ... kışlıkları yarın taktırayım bari :)

17. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,466
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Kar geç bile kaldı. Ben yazlıklara devam. :D

18. Cilo

Cilo Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,171
    Ad Soyad:
    Yılmaz ÖZKAN
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Kia
    Arkadaşlar Ceed premium 102500TL olmuş [emoji15]

LG-D802 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

MSC, ahmety17 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  19. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Arkadaşlar Herkese günaydın.Malum kış geldi kar lastiği vaktide geldi.Kış lastiği bakıyorum sanırım internetten alacağım.Aracımın şu an üzerinde 195 60 16 lastikler var.HB de NOKİAN ın 205 55 16 ebatlarında buldum. Fiyatıda gayet makul 205 60 16 kalmamış gerçi çok da fark edeceğini düşünmüyorum.Galiba bu gün bu lastikleri alacağım.
    2016 üretimi olması da ayrı güzel.

http://www.hepsiburada.com/nokian-1...to-kis-lastigi-uretim-yili-2016-p-OTKMT429524
    http://www.hepsiburada.com/nokian-2...to-kis-lastigi-uretim-yili-2016-p-OTKMT429526
    http://www.hepsiburada.com/nokian-205-60-r16-92h-wr-d4-kis-lastigi-uretim-yili-2016-p-OTKMT429517

Duygu, Tilki, ahmety17 ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  20. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Nokian güzel lastiktir. Özellikle kış lastiğinde

ahmety17, Asel Kaan Efe ve Uğur K bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş