Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,107
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Ben de ilk gittiğim bir şehirde aracı park ettim ve ailece merkezdeki bir kurumda çalışan hemşehriyi ziyarete gittik sonra kiralık ev aramaya ( kızım için ) sonra şehir mekezine geri geldik ama o sokağı bulamadık , ahaliye dedim siz şurada oturun ben arayayım ve bulunca sizi alırım , bir de birbirimizi kaybetmeyelim , sonuçta buldum ama neler çektiğimi bir ben bilirim , şimdi o şehirde o mahalle ve sokaklardan geçerken o günkü durumumuza güleriz.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Cilo bunu beğendi.
  2. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Akşam akşam durduk yere başımıza bela aldık.
    Dün gezmeye Amasra ya gitmiştik.Evimdeki masa üstü pc de sorun vardı gitmişken pc yi de Bartın daki arkadaşıma bırakayım dedim.
    Neyse oradan Amasra ya geçtik bayağı Fotoğraflar çektim.Raw formatında çektiğim için bu Fotoğrafları bir pc de işlemem lazım.İki program kullanıyordum Pikasa 3 ve Adobe ps eski sürümünü.
    Emanet laptop aldım picasa 3 yükledim sonrasında ps yüklemek istedim.Her zaman tüm programları indirdiğim gezginler yerine taminndir den indirmeye kalkıştım tabi program inmedi pc dondu yeniden başlat yaptım ve Süpriz sağ alt Köse'de mavi üçgen şeklinde bir logo ve hemen küçük ekranlı tamamen Çince yazılı bir program.Hiç bir şekilde silmeme izin vermiyor.Setup dosyalarını bile erişime izin vermiyor.
    Ya format yada çok iyi Çince bilip bir programı var onunla kaldırmak başka çaresi yok.
    Virüsümüzün adı TENCENT diye bir virüs zararsız gibi görünüyor,RAM temizleme işi yapacak gibi gösteriyor kendini ama özellikle internet tarayıcısını tamamen esir alıyor.
    Bu pc benim olsaydı hiç dert etmezdim,yada sıradan birinin evinde kullandığı sıradan bir pc olsaydı hiç dert değildi.
    Ama durum maalesef çok daha vahim.Bir çok kişinin emeği olan,vakit harcanmış Bilgiler ve dosyalar olan bir pc bu.İnşAllah sisteme tamamen zarar vermeden o dosyaların yedeklerini alabiliriz.
    Boşuna dememişler,Emanet malın canı .........
    Yıllardır evimdeki işyerimdeki pc lere çeşitli programlar yükledim hiç bir şey olmadı tam bir saatte bu emanet pc ye virüs bulaştırmayı başardım.
    Bir daha emanet bir şeymi Vallahide,Billahide Tövbe.

Sent from my iPhone using Tapatalk

3. Furkan58

Furkan58 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    622
    Ad Soyad:
    Furkan BAKIREL
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Virus değil çok kuvvetli bir antivirüs aslında ama çince ve maalesef ki kaldirilamiyor...Bu işi bilenler zar zor kaldırıyor çünkü sistemi tamamen ele geçiriyor. Bilgisayar da kendi kendine program yüklemeye başladıysa işiniz çok zor...

4. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,922
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Abi Önce MalwareBytes yükle bununla tarattırıp bitince temizle. Sonra bu linktekilerini dene program ekle kaldırdan çince birşey sileceksen direk program ekle kaldırdan silme revo uninstaller pro diye bir program var onu yükleyip si (programın iliğine kadar siliyor), revo'yu bulamazsan bana mesaj at Türkçe full halini sana bulurum.

http://www.fgokhan.com/tencent-guanjia-virus-kaldirma/
    https://www.technopat.net/sosyal/konu/coezueldue-cince-virues.191587/

Tekrar söylüyorum, direk program ekle kaldırdan silme orası üstün körü temizliyor.

cenker_baba ve Uğur K bunu beğendi.
  5. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Format atsanız virüs gidermi acaba?

Uğur K bunu beğendi.
  6. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Kardeş dile benden ne dilersen.Allah senden razı olsun.Dediğini yaptım.İlk linkteki konuyu okudum uyguladım oldu daha sonrasında senin dediğin programı yükledim taratıp sildim Şu anda bir sıkıntı görünmüyor.
    Format derdinden kurtuldum.

master006 bunu beğendi.
  7. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    İşte benim asıl sıkıntım bu pc nin format atılmadan bu beladan kurtulmasıydı.Çok şükür atlattık

8. ardaozdemir

ardaozdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,583
    Ad Soyad:
    Arda ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bizde sıkıntı olmuyor ehliyet olmadığı için trafiğe çıkmam ha koltuğa oturuncada zaten aynıyız babamla bizde o yönden bi sıkıntı olmuyor

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    İyi o zaman sevindim geçmiş olsun abi

Uğur K bunu beğendi.
  10. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Format attırmaya giderken dizüstü neyse de masa üstü biraz sıkıntılı oluyor.Bizim milletimiz herkesi kendi gibi gördüğü için pc ye virüsün sadece o şekilde bulaştığını sanıyor.Benim kolumun altında masa üstü pc yi görseler hemen yarım ağız sırıtmalı vay sapık virüs bulaştırmış pc ye diye düşünür ama adamlara anlatamazsınki PHotoShop programı yüklerken virüs bulaştı diye.İki sene önce masa üstü pc nin işlemcisi sıkıntı yarattı tamirciye götürünceye kadar elimde Bilgisayarı görenler pis pis sırıtıyorlardı.

Sent from my iPhone using Tapatalk

11. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

12. joy_ride

joy_ride Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,470
    Ad Soyad:
    Murat GÜRBÜZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Son şarjdan sonra

Sent from my iPhone 6 using Tapatalk

ardaozdemir bunu beğendi.
  13. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    herkese iyi günler dilerim... :)

cenker_baba bunu beğendi.
  14. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Geçen senenin ortasında benden ikinci el araba tavsiyesi istediklerinde hyundai accent era alınabilir dediğimde aldıkları araba ile bizim laboratuvar sorumlusu arkadaşın eşi bu sabah servis aracına arkadan çarpmış, 110 beygirlik full paket era ile önünde yolcu bindiren servis aracına yaklaşık 40km hızda vurmuş, hatta eranın önü servisin altına girmiş, kaput U harfi gibi yukarı eğilmiş, radyatör kırılmış içe yatmış, iki ön far komple kırık, akü bile patlamış, hidrolik direksiyon pompası, silecek su kabı, ön tampon, sis farları, ön tamponun demiri, ön bağlantılar, panjur, çamurluklar ve bunlara bağlı pekçok parça komple kullanılamaz halde. Bana ne kadar masrafı olur bunun? dediler birde usta önermemi istediler dedim sadece kaporta işi olsa hallederdik ama sen mekanik aksama da girmişsin haliyle sağlıklı olması için anca yetkili servis paklar bu arabayı en az 15 günlük işi var, dedim dışarıda yaptırsanız yan sanayi parçalar ile ucuz kaportacı bulursanız en az 3000-4000 lira masrafı var, servis şöförü kazadan sonra 2500 lira ver bana trafik sigortasına karıştırmadan hasarımı halledeyim seni de üzmeyeyim demiş... kasko da yok, dedim ki verseydiniz parayı, vermemişler... iyi dedim bir sonraki sigorta poliçesini 3000 lira olarak ödersiniz, 28000 liraya almışlardı o arabayı şimdi ciddi biçimde değer kaybı olacak belki 26000 e zor gider.

Fotoğrafları bulursam yarın eklerim, takip mesafesini korumaya özen gösterin. Çevremde bir sürü kaza var şu aralar tırstım akşam işten eve 30-40 km hızla kenardan kenardan geldim.

Tilki, Asel Kaan Efe, Yusuf ve 2 kişi daha bunu beğendi.
  15. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Yaz geliyor artık özellikle akşamları trafiğe çıkılmaz millete bir haller oluyor gaza geliyor. Dün tali yoldan ana yola çıkmak için bekliyorum trafik var araya atlasam ortada kalacağım, arkamdaki bekleyemedi beni solumdan yola atladı bir tane i20'nin sağ arka çamurluğuna yandan vurdu, trafik durdu ben de geçtim :)

Settar_Han, Cilo ve Hakan G. bunu beğendi.
  16. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Benim Zenfone 2 100 saatten fazla bekleme yapabiliyor, şahsen bir iphone 6 dan çok daha fazlasını yapmasını beklerdim, bu aşağıdaki grafik benim zenfone 2 nin grafiği, mavi çizginin ani azaldığı yerler yoğun kullandığım bölümler:) android 5.0 yüklü bu cihazın kafadan 6 gün gideri var:)
    Screenshot_2016-03-18-18-42-55.jpg

17. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    Abi nasıl bir yer orası? :) bilgisayar benim değilmi? hava aldırmaya çıktım belki? istediğimi yaparım hem nedir ki yani? :) sizinkisi gerçekten çok ilginç bir durum değişik bir bakış açısı şu mesajınızla bilmediğim bir şeyi daha öğrendim. Kolunun altında PC kasası taşıyan insana basit suçlardan işlemiş kişi olarak bakmak nedir yauw:D

Settar_Han, Uğur K ve SaMeTT bunu beğendi.
  18. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    vurduktan sonra keşke bekleseydim keşke azıcık insan olmayı öğrenseydim kurallara saygılı olsaydım demiştir, çok istemiştir ctrl-z yaparak hayatı geri almayı, buna ilaveten çarptığı aracın içinden eli sopalı yada ruhsatsız tabancalı iki kişi inmedi diye de haline şükretmesi gerekirdi.

Ben çözümü çoktan buldum, çok zaruri olmadıkça kalabalık trafiğe arabayla girmiyorum. Yoğun trafik hem otomobilin sağlığına hem sürücünün ruh sağlığına hemde yakıt ekonomisine zarar vermekten başka birşey değil, arabayı çok uzağa park edip yürümek doğru olanı aslında. Şu an ben bu kelimeleri yazarken evin aşağısındaki yoldan patinaj sesleri geliyor.

Settar_Han bunu beğendi.
  19. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Ona bir şey olmadıki, doğan ya da şahindi yavaşça vurdu, tamponu sert plastik belki az biraz ayarı kaçmıştir zaten araba öyle temiz değildi olan yine i20 sürücüsüne oldu, çamurluk içe göçmüştür, çizik de vardır muhtemelen. Hem suçlu hem güçlu çıkmıştir kesin. Diyorumya abi yaz geldi artık çook duyarsın patinaj sesi. Bizim hurada gece gelip daire çiziyorlardı belediye yolu böldü de kurtulduk.

erenuzel41 bunu beğendi.
  20. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Sadece buraya has bir düşünce olduğunu sanmıyorum.Bence tüm illerimizde bu şekilde düşünen insanlarımız vardır.
    Aslında istatistik yapılırsa çoğu pc lere de virüs hep sizin dediğiniz basit suçlardan biri sebebiyle format attırıyorlar yani adı çıkmış bir kere kolunuzun altında koca masa üstü pc ile dolaşınca ve üzerinize çevrilen imalı gözleri görünce hani rahatsız olunmuyor değil.
    Özellikle bizim burası gibi küçük ve herkesin bir birini tanıdığını bir şehir olunca.
    Bende Bartın'a Arkadaşımın dükkanına bıraktım.

erenuzel41 bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş