Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. turgay8268

turgay8268 Guest

cenker kardesim ilan vermedim henuz evin sahibi ile yeni anlastim o yuzden ben satmayi zaten dusunmuyodum aniden olan bisey yoksa aracla alakasiz satis konusu o yuzden henuz hicbiyerde ilani yok ;) ama tlfn verebilirim yada resim vsvs whatsapta atabilirim sana

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

Ben sizin için daha iyi olur diye demiştim inşallah istediğiniz zamanda istediğiniz fiyata satabilirsiniz

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. mhmtrnyy

mhmtrnyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    263
    Ad Soyad:
    m.eren
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Hayırlı akşamlar dostlar. Araç fiyatları konusunda ne düşünüyorsunuz. Aldıgım araba zarar ettirir mi diye arada aynı yaş km olanlara bakıyorum ama fiyat aralığı o kadar fazla ki anlaşılır gibi değil. Ha yazılanlara araç sahibinin sözlerine baksan alt fiyat limit ile üst limit yazanlar aynı şeyleri söylemiş.

E.Ü MD (⭐

4. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,103
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Arabayı bir yatırım aracı olarak görüyorsanız hangi arabayı alırsanız alin her zaman zarar edersiniz. Araba bir yatırım aracı olarak değil bir eşya ya da sahip olunan bir cihaz gibi görülmelidir. Örneğin bir telefon aldığınızda bir süre sonra yarı fiyata satmak zarar olarak değerlendirilmez kimse tarafından. Arabalar için de benzer yaklaşımda olmak psikolojik olarak rahatlatır bireyleri.
    Bunların dışında en az zararı kastediyorsaniz aldığınız araç aldığınız durumunu koruyorsa (birkaç marka hariç) çok büyük bir zararınız olmayacaktır. Ama bir kaza gecirmisseniz, bakımlarını aksatmissaniz, hor kullanmissaniz bir miktar daha fazla değer kaybı olacaktır.
    Tüm bunların ışığında aracınız ı acaba değer kaybeder mi, çok zararım olur mu düşüncesinden sıyrılarak kullanmanızı ve sadece keyfini surmenizi öneririm. Hayat boyle daha güzel olacaktir

Hakan G. ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  5. mhmtrnyy

mhmtrnyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    263
    Ad Soyad:
    m.eren
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    @ysuatsenyurt hocam düşüncenize katılmıyor degilim ama bu dediğiniz durum tamam aradığım aracı buldum dedikten sonraki olay. şuan atlama tahtası olarak imkanlar dahilinde alınan araç için sizi ve başkasını bilmem de ben ne olursa olsun diyemiyorum maalesef. İlla gönül kar etmek istiyor ama benim zarar etmesem yeter düşüncesindeyim.

6. ysuatsenyurt

ysuatsenyurt Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    6,103
    Ad Soyad:
    Yusuf Suat
    Yaşadığınız Şehir:
    55-SAMSUN
    Araç Modeli:
    PSA
    Kar edebilmek için aracı piyasa fiyatından uygun alip en kotu piyasa fiyatına satmalisiniz. Yani kar etmek günümüzde oldukça zor. Bir arabayı aldığınız fiyata satabiliyorsaniz bunu kar olarak görmelisiniz bence. Kimse zarar etmek istemez elbette ama bunu birinci sıraya almamak gerekir demek istiyorum. İnşallah istediğiniz gibi bir araç bulursunuz

7. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Herkese iyi geceler...:)

8. scream3057

scream3057 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    207
    Ad Soyad:
    Selim Yetim
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Yanlış anlaşılmasın ama tam da bu yüzden işte ikinci el piyasası bu kadar anlamsız yüksek. Herkes aracı en düşüğüne alıp yine aynı aracı en yükseğe satma peşinde. Ardından da yalanın bini bir para :) 42500 tl ye era satılan bir piyasadan bahsediyoruz dikkatinizi rica ediyorum.

Asel Kaan Efe ve Hakan G. bunu beğendi.
  9. turgay8268

turgay8268 Guest

screm kardesim sen saniyom yanlis okumussun ben orda dedimki istedigim fiyata eralar var demedim istedigim fiyata bu aracin benzinlileri var benzinliye bu rakami istiyolar diyom sahibindende arstirirsan gorursun ayrica km bakmanida tavsiye ederim ve illaki kimse zararina aracini satmak istemez sen kendi aracinin degeri 30 ken 20 ye verirmisin kaldiki uyguna alip kar etmek diyon sen uyguna aldigimi ne biliyosun mesela kaca aldigimi piyasadaki rakamlara bir bakalim yorumlari ona gore yapalim

10. turgay8268

turgay8268 Guest

en dusugune dediginiz sey ilanlarin icinde ayni araca diyarbakirdan biri 36 bin yazmis ama aracta 28 bin hasar var yabi pert kayitli biseyi yorumlarken bazi seylere bakalim benim aracim boyasiz hatasiz garantisi devam eden bi arac sen belki kotu manada piyasa yuksek demiyon ama her malin degeri vardir bu aractan kullandinmi yda edindinmi bilmiyom ama bu vesait i30 dan daha pahaliydi satisa ciktiginda ayrica bircok ve modeli olan en ful i30 dan daha donanimli

11. turgay8268

turgay8268 Guest

ayrica araci kar amaci olarak gormekten bahsedilmis ben araci kaar etmek yada baska bi sebeble almadim zaten galerici degilim ve sunuda bildiriyim benim ilk aracim :) alalida bir hafta oldu belirttigim gibi daha ailemle kasti birkez olsun binemedim ben almadan once bir miktar nakitimiz vardi ve birde ev isi vardi ev sahibi ile anlasamadigimiz icin bizde bari aracimiz olsun diyerek aldik daha sonra arac aldigimi bilmeyen evin sahibide dun peki madem evi cok istediniz diye arayip ok deyince bende dun aksam severek begenerek aldigim araci satisa cikardim zaten piyasa fiyatlari belli bn ilanlarda 43 44 48 hatta 51 yazanlar gigi kar etmek degil amacim evi almak icin piyasa fiyati neyse ortalama onu soyledim azda pazarligi mutlakaki vardir ama ole ucuza alim kar yuksee satiyim diye bisey yok bole dusunen arkadas varda sorarim kendisine cok durunu acil sıkısık olan biri 2010 model bi erayi 15.18 bin arasi satsa kendisi bu paraya ertesi gun satma durumubda kaldiginda bu aldigi rakama verirmi???

12. scream3057

scream3057 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    207
    Ad Soyad:
    Selim Yetim
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yanlış anlaşıldım sanırım, isteyen istediği fiyata alır-satar. Sonuçta mal sizin, para sizin :) ben genel olarak piyasadaki durumu özetledim aslında ;) neyse size kolay gelsin. Almak da satmak da zor bu memlekette.

13. turgay8268

turgay8268 Guest

yok kardesim yanlis anlamadim elbette mal bizim senin art niyetli bisey dediginide dusunmedim zaten :) ama hani bilimsinki yeterince acikladigim ibi ole alalim satalim kar edelim derdimiz yok bahsettigim gibi tamamen ev amacla bir hafta once ok deseydi almicaktim zaten ben kismetten otesi yoktur derler buraya yazma sebebim daha ilanda vermedim hic olmazsa dusunen ariadas varsada daha iyi sorup cevap alabilir bazi saticilara bisey sorulmuyo bilirsiniz adama osu varmi burasi cizikmi diyon kufur ediyomussun gibi ters cevaplar aliyonuz

14. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
  15. A.L.P.E.R

A.L.P.E.R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Alper ERDOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Lastiğin önemine bir örnek video

16. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    arkadaşlar 2006 mod. 85.000 de crdi starex aldık fiyatı 21.000 sizce uygunmu

17. SaMeTT

SaMeTT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    336
    Ad Soyad:
    samet açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Çok güzel bir araç almışsınız. Hayırlı olsun. Fiyat olarak da gayet makul.

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut28 bunu beğendi.
  18. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    Hayırlı olsun Aracınız bu araçlar resmen bedavaya satılıyor :)

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

SaMeTT ve Umut28 bunu beğendi.
  19. Umut28

Umut28 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,373
    Ad Soyad:
    umut sonmez usta
    Yaşadığınız Şehir:
    28-GİRESUN
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yardımcı olduğunuz için sağolun

20. SaMeTT

SaMeTT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    336
    Ad Soyad:
    samet açıkgöz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Piyasada saçma sapan bir algı var straxde. Yok çok yakar vs diye. Külliyen yalan.

GT-I9082 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Umut28 ve Murat bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş