Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. mhmtrnyy

mhmtrnyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    263
    Ad Soyad:
    m.eren
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    Eski ehliyeti tekrar alıyorlar mı oda bizde kalıyor mu hocam. B sınıf ehliyet içinde hemen başvuru yapılabiliyor mu

E.Ü MD (⭐

2. cenker_baba

cenker_baba Guest

abi işlemler bitince toplam maliyetide yazarsan sevinirim kolay gelsin.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,249
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Tabi yeniyi verirken eskiyi alırlar , sınıf 9 dan 17 ye çıkmış şu andaki B dediğimizin yeni adı ne bilmiyorum ama bütün ehliyetler değişiyor benimki B idi.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

4. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,249
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Yazarım tabii.

5. mhmtrnyy

mhmtrnyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    263
    Ad Soyad:
    m.eren
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Maliye veznesi ve banka ayrı ayrı mı ücret ödüyoruz orasını tam anlamadım hocam. Birde işlem bitince bize en kolay ve hızlı yapabileceğimiz şekilde sıralamada bulunabilir misiniz?

E.Ü MD (⭐

6. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,249
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Hocam benim iş ilk oldu , polisin verdiği kılavuz nutta banka diyor ve banka isimleri yazıyor ama maaş bankama gittim ve kendilerine gelen bakanlık genelgesini bulup incelediler ve karar verdiler , polis vakfına 2 tl yi biz alacağız ama 13 tl değerli kağıt bedelini vergi dairesine yatıracaksınız bize bu konuda görev verilmemiş deyince vergi dai. veznesine gittim fuzuli bir sürü iş bir yerden alsalar ne kadar iyi olur , müslümana gavur eziyeti yani.

mhmtrnyy bunu beğendi.
  7. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Tahmin ettiğim gibi arabanın garip hali lastik yuzundenmis. Önler 26-27ye arkalar 29lara düşmüş. Ben Era da lastikçi yolu bilmezdim. Şuan yamasız lastiğim yok. Hatta önlerde çifter yama var. Hankook lastik mi asla... Bridgestoon vardı Eramda Allah biliyo bi kere bile hava bastırmadım. Anlaşılan bu ayki maaş lastiklere gidicek. Haftasonuna kadar maaşım yatarsa c.tesi günü lastik alıcam. Bunları aldığım yere bırakabilirmiyim acaba kaça gider ki? Zaten maaşın yarıya yakını benzine gidiyodu bu ay bide lastik çıktı başıma. Allah'tan evli falan değilim :-D yoksa ay sonunu zor getirirdim...

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Asel Kaan Efe ve birolkeser bunu beğendi.
  8. cenker_baba

cenker_baba Guest

Ben senin yerinde olsam lastiğin ömrü bitene kadar kullanırım zamanı gelince degistiririm arada benzincide bakarsın para kolay kazanilmiyor

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Benim ehliyetim B degistirirsem E alırım bari degsin ama stajyer mi olurum.? Sorsanız direksiyon egitmeniyim ama uzak kaldik çok :D

10. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,249
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Yusuf kardeş siz şimdiki adıyla. B ye sahipsiniz eğer yükseltmek istiyorsanız şimdiki adıyla E yapacaksanız bu yeniden kurs , sınav ve stajiyer ehliyeti ile olacak , birde yeni gelen uygulamada 9 dan 17 ye çıkıyor ehliyet kategorileri ve belli bir ehliyeti almayan diğerlerine başvuramıyor , şu anda bahsettiğimiz konu mecburi bir değişiklik bu belli bir süre içinde mevcutların karşılığı bir ehliyetle değişimi yenilerin ise geçici ehliyet olarak verilmesi şeklinde oluyor.

11. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Anladım üstadım yani ben E almak istesem ben de stajyer olacağım o da işime gelmez. Eğitmenlik sertifikasında belge sınıfi yazmaz eğitmen hangi sınıf ehliyete sahipse o sınıfın kursiyerlerine ders verebiliyor o yüzden düşünmüştüm.

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  12. master006

master006 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,931
    Ad Soyad:
    M
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    PSA
    Okuyan herkese şöyle bir sorum var. Akşam arabayı evin önüne çekmeye gittiğimde park halinde ki araca başka bir araç geri geri gelirken ön tamponun solundan vurdu (hafif içe göçme var), 5 metre filan gidip park edip indi vurduğu araca dönüp bakmadı, not vb. bir şey bırakmadı gitti (aracın plâkasını, markasını, modelini aldım). Ben olayı gördüm tampondaki göçük bana kalmasın diye aracımı yerinden oynatmadım. Dönüp eve geri çıktım. Sizce aracın sahibine dün akşam böyle böyle oldu desem mi? Dersem adam benden şüphelenir mi? Veya ne gibi senaryolar ortaya çıkabilir?

13. mhmtrnyy

mhmtrnyy Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    263
    Ad Soyad:
    m.eren
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Bu durumun herkesin başına gelebileceğini düşünürsek araç sahibini de tanıyorsanız veya merhabanız varsa olan şeyleri izah etmeniz. Keşke olay anında vuran şahsı uyarsaydınız. Kafası dalgın olabilir

E.Ü MD (⭐

14. A.L.P.E.R

A.L.P.E.R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    374
    Ad Soyad:
    Alper ERDOĞAN
    Yaşadığınız Şehir:
    25-ERZURUM
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    @erenuzel41 Önceki araçların impreza ve evo 9 du bunlar araç ötesi özellikler evo nun üzerine otomobil yok diyorum şidddetle. 2 yıl bindim memlektte tektik ki logoyuda sökmüştüm kimse anlayamıyordu dillere hatta radyolara düşmüştüm sanayi esnafı bi bakak diyordu ve çözemiyorladı ne olduğunu 440hp ve 650nm tork vardı üstelik az paraya çok güç ve yol gidiyordum metanol yakıyordum gözden yediler parçalayıp sattımda kurtuldum yoksa arıza vs. olmuyorduki 8 bin devirlered gezen araçtı. Ahh ahh evo dedin derinden vurdun beni :D

15. Hakan G.

Hakan G. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    491
    Ad Soyad:
    Hakan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Abi ofisteki arkadaşlarda senin gibi düşünüyo. Ama Her 2-3 ayda bi kesin lastikçidyim. Aslında yarın bi gün daha kötü bi olay olmasından korkuyorum o zaman keske değiştirseymişim demek istemiyorum. Belli lastikler kesinlikle sıkıntılı. He belki bu markadan memnun olan vardır bisey diyemem ama benim arabamda gitmiyo bence... dedigin gibi para kolay kazanılmıyo. Bende ne yapcağımı şasirdim. Dün yatsaydı maasım o anki gazla alıyodum hemen valla. Babamda değiştirmem tarafı değil.

GT-I9300 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. cenker_baba

cenker_baba Guest

valla nasılsa benzin almaya gidiyorsun orada bakarsın havasına :) büyük risk taşımıyorsa bence o lastiklerin ekmeğini ye sonra güzel bir lastik alırsın nereden baksan 600-700 tl 4 lastik bende yazlık pirelli cinturado p1 var kışlık ise goodyear ug8 var veya ug7 dir unuttum orasını memnunum

Hakan G. bunu beğendi.
  17. cenker_baba

cenker_baba Guest

2013 kasım ayında ug8 574 tl almışım

18. turgay8268

turgay8268 Guest

herkese merhaba arkadaslar ben aracimi satisa cikarttim buldugum bir evi almak istedigim icin uzulerekte olsa mecburum arac 2011 ix20 1.4 90 hp prime modeli full+full modeldir 47 bin km daha ve tum bakimlari sorunsuz yapilmistir ailede itina ile tek kisiden kullanilmis aractir zerre sorunu olmayan temiz otesi bir arac ilgilenen arkadaslar ulassinlar burdan arac istanbulda bahcelievlerde istedigim rakam 43.500 120 130 bin km araclara celik jantsiz olanlara hatta benzinlikere internetten bakin bu rakami hatta fazlasini yazanlar var pazarligim cuzide olsa vardir once uyesi oldugum forundaki ariadaslarimizdan birine gitsin diye buraya yazdim

19. cenker_baba

cenker_baba Guest

ilan linki olsa daha iyi olurdu

20. abdullahyagli

abdullahyagli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    abdullah yağlı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Excel (1985-1994)
    Selam arkadaşlar aranıza yeni katıldım. bende hyundai excel var 94 model.bu aralar kalorifer çok az ısıtmaya başladı. 2 ay öncesine kadar fırın gibi yapıyordu ama şimdi kendine hayrı yok. ne yapabilirim daha önce bu sorunla karşılaşan oldumu acaba.

İyi günler dilerim

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş