Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,166
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Fırat hocam haklısınız çene yoruyoruz aslında şu anda Ankara da belkide bir kaç ortaklık çoktan kuruldu ama açıklanmıyor diğer yandan piyasalar belirsizlikte sapıtır o da yakında rayına oturur , piyasa düzenini korumak için yoksa seçimleri ertelemek zorunda kalırdık asıl olan seçimlerin huzur içinde yapılmış olması.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Fırat Ö. bunu beğendi.
  2. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Blue 1.6 CRDI (2011 -201X) RB
    Yazdıklarının kelimesi kelimesine katılıyorum benim icin konu kapanmıştır. Ayrıca akp hdp ile koolisyon kurarsa ki inşallah kurmaz vallahide billahide benim can dusmanim olur çevremde sonu ne olursa olsun aleyhine çalışırım açık açık bundan sonrada yüce Allah ım hayırlara vesile kilsin Allah Devletime Milletime zeval vermesin sağlıcakla kalın

MehmetHan, Fırat Ö., Ersin ve 1 kişi daha bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,166
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Sizi çok çok takdir ettim üstad, seçim öncesi yazdıklarınıza göre bir az daha ılımlı buldum sizi , gerçekten bu düşmanı çok Türk Milletinden başka bende bir şey düşünmüyorum.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

4. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Kardeşim akp erken seçim olur hala çözüm süreci diye yirtinirsa birçok akp li Bahçeli'ye rağmen eskiye mhp ye donus yapar ki en büyük hatasidr erdemli davranıp hatasını görmeli mhp ye gidip biz hata yaptık yüce Türk milletinden Özür dilemeli c.baskaninada sen artık tarafsız ol deyip akp mhp hükümet kurmalı yoksa erken seçim çözüm değildir sonuçta gene aynısı olursa ne olacak paso seçim yapalım ozaman olan bu millete yani hepimize olur gidecek başka vatanımız yok

tna07 ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  5. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Ersin bey akp fanatiği asla değilim tek fanatik olduğum fenerbahçe akp çözüm süreci fiyadkodur doğuda seçimlerde bunu gördük Kürtler arkadan hancerledi okadar yardım ve yatırımlara rağmen Suriyelileri aldı doldurdu çok taviz verdi tamam yardım et sınırın oraya Kampı yap orda kalsinlar c.baskani seçimlerde Abdullah Gül gibi tarafsız olmalıydı olmadı ben bunları her daim söyledim söylerim de inşallah her herkes hatasını görürde akp mhp hükümet kurarlar da bu kaos ortamı biter

6. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Abdullah bey size birşey sormak istiyorum izninizle.

Az önce Ahmet abininde dikkatini çekti benimde. Tehlikenin, gerçeklerin farkına varmanız için ( Öyle olduğunu hissediyorum) seçimin bu şekilde geçmesi mi gerekiyordu?

Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  7. abdullah3471

abdullah3471 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    389
    Ad Soyad:
    abdullah demir
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Fırat bey benim gibi bıçak eski mhp li Bahçeli'ye kızgın egerki Bahçeli nin yerine Meral Akşener olsaydı En az yüzde 25 oy alırdı Bahçeli ye kızgınız çünkü 2001 kirizinde ordaydı Rahşan Ecevit biz bu itlerle hükümet kurmayız dedi (araştıra bilirsiniz) hükümet kurdu apo köpeğinin asilmasinin ertelenmesinde olumlu oy kullandı ama buna her kimki hala çözüm sürecinden bahsederse şahsım adına en büyük düşmanımdır. Ve bir nusubet bin Nasihatten iyidir. inşallah benim gibi akp aklını başına alirda mhp nin şartlarını kabul eder ülkemizin menfaatleri için hükümeti kurarlar İçişleri ve MSB gini mhp devredeler biz beceremedik siz yapın diyerek ulkemizde ne kadar terör örgütü varsa kökünü kazıriz inşallah

Asel Kaan Efe, Ersin ve MehmetHan bunu beğendi.
  8. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    buna kesinlikle katılıyorum. kesinlikle.
    ayrıca eğer recep tayyip erdoğan o 4 bakanı divana yollasaydı akp bugün yine oylarını kaybetmezdi. hırsızlıkları gözardı etti. buna binaen kendi de aşırdı. bunu görmek için kör olmaya gerek yok. hdp partisini bir noktada saygıyla karşıladım. aldıkları oyun emanet oldugunun farkındalar ve muhalefet olma konusunda diğerlerine örnek olabilecek kadar da cesaretliler...
    bu yüzden Devlet bahçeli giderse Milliyetçi Hareket Partisinin oylarını çok çok yükselteceği kanaatindeyim.
    DİPÇE: saygıyla karşıladım kısmında kesinlikle yanlış anlaşılma olmasın. Dibine Kadar MİLLİYETÇİ biriyim.

Asel Kaan Efe ve tna07 bunu beğendi.
  9. tna07

tna07 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    37
    Ad Soyad:
    Tunahan YAVUZ
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Opel
    Allah sonumuzu hayr etsin güzel bir başlangıç yapıldı inşallah geriside gelir :)

10. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    siyaset tartışmasını kapatalım gitsin:) çok güzel seçim oldu:)

ardaozdemir bunu beğendi.
  11. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Arkadaşlar şu Devlet babanın yakasını rahat bırakın Rahmetli Türkes varken oy oranı daha azdı. Devlet Bahçeli gerçek bir devlet adamı. Adam bu dava bu yol icin çalışmaktan evlenememiş bile. Dürüst , efendi , saygıli tam bir adam gibi adam .Burada Devlet Bahçeli degil X kişi de olsa sonuç degişmezdi.
    Lütfen her zaman şu kelimeyi kullanıp durmayın .

12. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    son çeyrek çizgiyi az geçince 100 liraya benzin almıştım geçenlerde bugün baktım 290 km gitmişim onunla, ama bu sefer son çeyrek çizginin altına inmiştim, 150 liraya 32 litre benzin aldım ibre sona dayandı son çizgiyi aşıp geçti eve gelene kadar arkamdaki sürekli sağa sola çalkalanan ağırlıktan şikayet ettim:) getzin arkası ağırlaşınca direksiyonu hafifliyor direksiyon an itibariyle hafifledi, neyse 20 gün gider heralde bu benzin burdan hesapla uzun süre benzinliğe uğramayarak vakit kazanırken ağır yakıt yüküyle viraj performansı kaybedeceğim. Benim yol bilgisayarıda akıllanmış artık öyle full depo ile abuk sabuk 522 km 580km gider bu diye falan göstermiyor artık 450 km gösteriyor, 520 nedir ya? mümkün değil, basıyoruz gidiyoruz yeri geliyor trafik sıkışıyor ne 500km siymiş en fazla 400-450 gidecek doğrusu bu işte nedir yani. Geçen işten 18:00 da çıktım 20:20 gibi eve vardım çok yağmur yağdığı gün 5-6 yerde kaza olmuş Gebze de, bu iş böyle olmuyor, birisinin bu kadarcık yağmurda araba sürmeye çalışan insanlara yağmurlu havadaki Michael Schumacher ve Ayrton Senna nın yarıştığı yıllardaki yağmurlu zemin yarışlarını seyrettirmesi lazım aquaplaning nedir nasıl oluşur anlatması lazım lastik havalarına ne aralıkta bakılır anlatması lazım, 3 senede bir eskisin eskimesin kaliteli güzel bir otomobil lastiğinin alınıp takılması gerektiğini çok pahalı olmadığını söylemek lazım, yağmurda arabanın karakteri nasıl değişir yağmurlu zeminde sürat teknesi dümeni gibi araba kullanmayı göstermesi lazım kaygan zeminde sağa sola hafif hafif kayma vakasının abartılmadıkça normal bir şey olduğunu esp ve panik yapmak incecik bir yağmurda sağdan dörtlülerle gitmek gibi şeylere gerek olmadığını göstermek lazım. Su birikintilerine girmeden önce frene basıpta oooooh diskler 400*C sıcaklığı gördü şimdi suya dalalım bu disklerle cosss diye yamultalım diskleri arkamızdan gelenleri de zorla yavaşlatıp buna zorlayalım gibi şeylerden kurtarmak lazım bu insanları:).

O akşam yolda oluşan bu kazalar ve sıkışıklık yüzünden 10km mesafeyi 2,5 saatlik yolculukla eve gelmeme 10 dakika kala hala sıkışık olan karşı şeridinden geçtiğim tenha yol resmen debriyaj yanığı kokuyordu. Yazık günah.

13. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    abi o gün, Darıca'dan Gebze otogara gidecektim ama mümkün mü, istasyon kilit, e5'de kilit dediler, bende Şekerpınar'dan otoyola girip Gebze'den çıkıp otogara gittim, dönüşte de aynı yolu izledim. 40dk sürdü gidiş-geliş. arkadaş 3 saate Gebze'den Darıca'ya gelmiş. :)

14. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    İşte tam burada YHT nin treni geçecek diye yok yere boş yere bozulup yenisi bir türlü yapılmayan beşevler eskihisar tren yolu üst geçidi kilit rol oynardı eğer faal halde olsaydı oradan çok rahat geçiliyordu arabayla, ancak bu çok çalışan belediyeci arkadaşlar ve çok çalışan adamlar varya onlar bu üstgeçidi bir güzel mahvettiler yok ettiler. Gümüşvadi yolundan girerdin Eskihisardan direk otogara çıkıyor o yol. 40dk değil 10 dakikada giderdin, ha bu arada yine bu çok çalışan arkadaşlarının yandaşlarının ıslah edip yaptırmış olduğu Eskihisar lağım deresi ve çevresindeki yeni asfaltlanıp kot farkı ayarlanmış olan Eskihisardan kaleye çıkan yolun kilit kavşağıda sular altında kalmış, bunu da unutmamak lazım, bir 40cm su vardı orada 4-5 metre genişlikteki yoldan otelin arkasından dolaşıyordu insanlar bir nevi ıslak monaco grandprix i varmış benim ikamette:) kaçırdım ben onu, ama senin SUV orada biriken sudan raad:)raad:) geçebilirdi direk otogara giderdi eğer tren yolu üst geçidi açık olsaydı.

Bundan 13 sene evvel ne tren üstgeçidi kapalıydı, ne en ufak yağmurda bahçelerimizi su basıyordu nede Gebze ye gitmek yarım saat alıyordu, 5 dakikada gidiyorduk, nede sahilde kafa çeken sarhoşlardan rahatsız değildik adamlar şimdi dibimizde içiyor, eskiden herşey çok güzeldi:) inşallah bu tarihten sonra da güzel günler gelecek diyorum:)

Gebzede son 4-5 senedir bütün güzel geniş trafik akışına faydalı yollar tek şerite indirildi Gebze de bir sokak bugün sadece kuzey yönüne tek yön ise yarın güney yönüne tek yön olarak değiştiriliyor:) insanlar bunun bir şekilde çaresini bulmuş artık tabelaya bakmıyorlar her iki yönüde kullanıyorlar artık ters girenler haklı görülüp idare edilir hale gelmişler yol veriyorlar ters mers geçip gidiyorlar:)

Yani bazı şeyler hiç yapılmasaydı yollar bu memlekette yollar bu kadar kurcalanmasaydı bu kadar trafik sıkışıklığı olmazdı halk kendisi çare bulabilecek yapıda çünki, Marmara da İstanbulun bütün deniz ulaşım haklarını verdikleri İDO nun iskelesinin yanına Negmar firmasının feribotlarını koyup feribot yolunu cehennem ızdırabına çevirmeleri başka bir husus. Eskihisarda bir tane sağlık ocağı yok bir tane devlet okulu yok ama 4 tane baz istasyonu 8 meyhane 2 feribot iskelesi 2 tane otel var:) para para para ne paraymış bi doymadılar:) geçen sene çıkan kavgada otellerden birisinin sahibinin kafaya sıkıp öldürdüler:( hesapta burası ufak bir balıkçı köyü:)

Geçen yerel seçimde eski muhtar 6 sayfa kağıt bastırmış şunu yaptım bunu yaptım filan fiso. Öbür muhtar adayı hiçbir reklam yapmadı, eski muhtarı emekli edip indirdiler:) reklamsız adayı seçtiler:) biraz düzelme oldu gibi yoksa burası hafriyattan yol çalışmasından geçilmeyecekti. Tarihi eser diye zamanında ev yaptırmadınız be kardeşim ? nedir bu kazma kürek işi yauw:) son 13 senede 4 kere değişti ufacık köyün yolları. İstasyonda yolu düzgün olmayan yerler var.

15. DOMinic

DOMinic Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    omer faruk kayak
    Yaşadığınız Şehir:
    31-HATAY
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.5 CRDI (2006-2012) MC
    Elentra çok dik bi araba yüksek yani. Eteğini toplamış teyze gibi diyebiliriz :) ve araç piyasa aracı değil gibi.blue daha hareketli. Bi sonata olsaydı kesinlikle durma derdim ama elentra itici geliyor nedense. Hiç bsye karar veremezsen gel benim Era emrine amade

HTC Desire 816 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

16. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    abi önceden bu kadar nüfus, bu kadar ev yoktu. su akıp yolunu buluyordu şimdi suyun gidecek yeri yok birikiyor belli yerlerde. trafik zaten araç sayısı almış başını gitmiş, bundan 5 yıl önce bizim sokakta park yeri kalmayacak deselerdi gülerdim şimdi arabayla bir yere gidince dönüşte park yeri olmuyor ki bu daha iyi günlerimiz bir kaç ev daha yapılıyor onlarda doldu mu bittik. o üst geçidi biliyorum ama olsaydı tüm millet oraya gider orasıda tıkanırdı :)
    ben içene razıyım burada tinerci balici dolanıyor.

17. cenker_baba

cenker_baba Guest

arkadaşlar akılsız telefona geri dönüş yapıyorum düşse kırılsa kaybolsa canım yanmaz :) pil derdi yok kılıf derdi yok ekran koruyucu derdi yok gece canı sıkılanlar what sup dan vs den yazamayacaklar artıkın üzgünüm :)

ardaozdemir bunu beğendi.
  18. Tilki

Tilki Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    11,565
    Ad Soyad:
    TALHA BİLGİ
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
  19. cenker_baba

cenker_baba Guest

valla bence daha iyi oldu talha kardeş :)

Tilki bunu beğendi.
  20. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,462
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Hemşerim o na gerek yok. Gmail rehbere aktarıp yedekleme yapıyorsun. Android tel kullandığında kolaylıkla yüklüyorsun. Gmail hesabına netten girip oradan rehberi de görebiliyorsun,düzenleyebiliyorsun. Ben öyle yapıyorum. Resimleri de yandex disk programını yükleyip resimlerimi buraya yedekle diyorsun. Galerindeki resimleri net açık olduğunda yedekleniyor. Yandex diskte kameradan yüklenen resimlerden her yerden görüyorsun. Akıllı telefonun faydalı yönleri işte.

Tilki bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş