Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,462
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    129tl yi gönderecen.Belki evine kutuda salatalık yollardı. :D Eğer saf biri olduğunu anlasalar belki paranın tamamını tahsil etme yoluna giderlerdi.Millet üç kağıtçı olmuş.Belki kart nosu isteyecek ve kartı boşalta da bilirlerdi.Hangi medya kuruluşuymuş bari. :)

2. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,166
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam arayın dedikleri no eğer 0850 ile başlıyorsa ve buna rağmen aradıysan yine de kazıklanmış sayılırsın çünkü özel servis nosu ve 118 li nolarda 2sn de bir kontör atar , inş değildir.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

cenker_baba bunu beğendi.
  3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,166
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Hocam arayın dedikleri no eğer 0850 ile başlıyorsa ve buna rağmen aradıysan yine de kazıklanmış sayılırsın çünkü özel servis nosu ve 118 li nolarda 2sn de bir kontör atar , inş değildir.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

4. cenker_baba

cenker_baba Guest

kadir kardeş medya kuruluşunu adını o bile bilmiyor
    bende buraya bilerek yazmadım belki o isimde namuslu bir firma vardır diye
    yok afrodizyak etkili vs sayıyor adam al senin olsun diyorum istemiyor :) allah saf vatandaşlarımıza akıl fikir versin böylelerinden allah korusun

bykadir bunu beğendi.
  5. cenker_baba

cenker_baba Guest

ahmet abi kendi numaramdan aramadım + 0850 değildi 0212 ile başlıyordu olta atmışlar balık bekliyorlar yazık yahu millete

Asel Kaan Efe ve bykadir bunu beğendi.
  6. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,462
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Evet.Her mesaj atan noya dönmemek lazım.Belki bu o şekil değildir ama bazı nolar kontör ya da dk. çekmeseler bile aradığında servisimize üye oldunuz dediğinde karşı taraf her ay sizden servis üyeliği adı altında ücret kesebiliyor.

Asel Kaan Efe ve cenker_baba bunu beğendi.
  7. cenker_baba

cenker_baba Guest

evet daha önce konusu geçmişti @tilkikral bana sakın telefonda küfürlü konuşma vs demişti o günden beri telefonu kapatınca yardırıyorum hem adam adresimi bile yazmadı daha :)

Tilki ve bykadir bunu beğendi.
  8. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,462
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Küfür olayında adamlar asalak zaten.Tutar ses kaydı yapar ve hakaret davası açma hakkı doğar ve tazminat ödettirmeye çalışır.En iyisi senin yaptığın gibi dalga geçmek. :D

Asel Kaan Efe ve cenker_baba bunu beğendi.
  9. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    beni de bir kaç yıl önce daha bu dolandırıcılık işi meşhur olmadan aramışlardı, polis olduğunu hangi bankada hesaplarınız olduğunu filan sordular önce anlamadım, banka ismini söyledim sonra kredi kartı sordu var dedim, numarasını filan isteyince jeton düştü, yok telefonda vermem birazdan geçerken karakola uğrar gelir ifade veririm dedim ama hala dolandırıcılık olduğu aklıma gelmiş değil. dönüşte karakola uğradım dedim böyle böyle aradılar beni arıyormuşsunuz hesabımı filan, memurun dediği "seni arıyor olsak telefonla aramayız gelir alırız sıkıntı yapma" oldu bende çıktım gittim.

bu arada fikir bekliyorum :)

cenker_baba ve bykadir bunu beğendi.
  10. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    50 daha ekle sıfırını al bmw 3 serisi alacaksan, arkadan itişli 170 beygir benzinli motor düzlüğü gördüğü zaman önden çekişli herhangi bir sport otomobilden performanslı gidiyor:) nasıl gidiyor anlamış değilim? hafifte değil? sürtünmüyor sanki yere değmeden gidiyor, kullanmadım ama dikkatle inceledim yolda çevrede hareket halinde çok inceledim bunlar 2014 yada 2015 model sıfırı alınıp 20 sene binilecek performansı ile konforu ile görünüşü ile ideal arabalar mekanik teknolojiyi uygun fiyata verebilen en ideal otomobil hangisi dersen şu anki güncel sıfır bmw 3 serisi derim ben, kapalı garajın yoksa hiç alma:) İkinci el bmw ye bulaşmak bana çok ters geliyor clio era yada linea değil ki bu:) heryer beyaz bmw dolu renk opsiyon parası vermemek için şahsen beyazı bu arabayı fakir gösteriyor o sebeple ama beyazı opsiyon ücretli olsa yada diğer renkler ücretsiz olsa beyaz renk dolu gösterirdi. Bakımı için servise gitmemek te olmaz. İkinci elde ucuz olan bmw ler gençlerin hırpaladığı arabalardan oluşuyor sağlam olan ikinci el bmw ler ise zaten sıfır parasına yakın.

1 serisi hep tırt geliyor bana bmw 1 serisi yerine bir i30 yada bir corolla daha güzel

11. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    abi zaten 85.000tl den ekleye ekleye buralara çıktık :) büyük konuşmayayım ama beyaz almam, füme, lacivert, kırmızı, siyah, bal köpüğü filan olur. 320i ED modelinde bmw'nin sitesinde araç oluştururken renk farkı istemiyor, 320d ile arasında baya fiyat farkı var, yıllık mtv farkından 320i'de 6.000km filan bedavaya geliyor bizde zaten yılda 15.000km civarı yapıyoruz biraz eksik biraz fazla aradaki farkı mtv kapatır. çok güzel arabalar, görüntü, konfor idrive zaten ayrı bir olay bence. bende diyorum biz bir arabaya en az 7 yıl biniyoruz bunu alsak 10yıl eskimez bizde. :) 0-100 7.6sn müthiş bir şey, basmazsan ekonomik basarsan performans, kavrama derdi de yok. sıfır alacak olsam makyajlılarını beklerim. kafam allak bullak :)

12. Murat

Murat Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,911
    Ad Soyad:
    Murat
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Santa Fe (2001-2012)
    @Yusuf Allâh kolaylık versin zor seçim :)

D2533 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

13. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3

temelli ne vereceklerini şaşırdı geçende bi kanalları geziyorum bi kanal denk geldi 2kg bal filan yok hediye kartı ev altın araba klima kasko iş imkanı tost makinası diye saydıda saydı anlamadım gitti rtük bunlara nasıl bişey demiyor anlamadım bende yarım saat filan o saçma kanala hipnoz oldum baya baya izlemişim :D bi arada babama mesaj gelmiş soyadı tek harfle yanlış yazmışlar anladım sazan arıyorlar kendilerine aldırış etmedim bende :D

bykadir ve cenker_baba bunu beğendi.
  14. mustafaaa_orhan

mustafaaa_orhan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    Mustafa Orhan İLHAN
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    merhabalar cümleteennn

15. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
  16. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    bazen kargo geliyor bakıyorum araca içinde bal kolileri var, dedim baya alan varmış, kargocu haberlerde o kadar söylüyorlar almayın diye yine de alıyor millet, yurt dışında bir seminerde bizim bal üreticileri birliği mi, derneği mi onun başkanına söylemişler, "dünyada balı, bir arılar bir de Türkler yapıyor" diye. :)
    Rtük olayına gelince ben bir ara dedim bunlar ne kazanıyor ki dakikalarca reklam yapabiliyor diye bizim bir arkadaş söyledi yerel radyoların frekanslarına giriyorlarmış, onlar bilmeden kendi reklamlarını yayımlıyorlarmış bilmiyorum ne kadar doğrudur ama tv'de de yapabilirler belki bunu.

bykadir bunu beğendi.
  17. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    @Yusuf abi bu aralar bmw x5 3.0 d modellerine taktım fena halde.... 2005 model falan... bir baksana onlara çok ta pahalı değiller

18. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    böyle bir şey mi.? çok eski bunlar da ama sıkıntı çıkarır bize, birde şehir içinde çok kasar çok yakar :) ama kuzende 2008 var 160.000km de arabanın arka havalandırma kanalının oradaki düğme sayısı bizim arabanın orta konsolundakinden daha fazla :)

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...ojistik-ten-2006-3.0-dizel-x5-209863274/detay

http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...n-2005-bmw-x5-cam-tavan-xenon-213096989/detay

19. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    şehir içi 11 lt şehir dışı 8 9 lt bence hiç de çok değil. kullanıcı yorumları çok konforlu ve dengeli bir araba olduğu yönünde. bence 3.0 motor ve 200+ hp alınan bir araba için çok iyi yakıt tüketimi. temizini bulup bakımları yapılırsa araba on numara bence... ama bu iki örnek te hoşuma gitmedi nedense..
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasi...005-x5-3.o-da-hatasiz-boyasiz-215329275/detay bu daha iyi olabilir ya da
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-arazi-suv-pick-up-bmw-boylesi-yokkk-215120768/detay bu gibi.. iyi araştırmak gerek...

20. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,304
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    birkaç aya kadar lastikleri mi yenilesem yoksa kaymaya başlayan lastiklerimle seneye yaza kadar idare mi etsem karar aşamasındayım:) yaz geldi asfalt tozlu sabah işe giderken virajlarda motorlu sürat teknesi kullanıyormuş gibi dönmeye başladı benimki:) rampa yukarı çıkarkende patinajlı çıkıyoruz hayırlısı 3 sene oldu galiba 4mm diş derinliği ile lastiklere veda edebilirim:)

Lastik havalarını indirip bir daha deneyeyim ben şunları hava sıcak heralde yol bitene kadar 36-37psi oluyor belki ondan kayıyor, iyisi mi soğuk halde 30psi falan yapayım ben onları 33 yazın fazla mı geliyor acaba halbuki iyi oluyordu tekrar şişirene kadar 2 ay geçiyordu.

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş