Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,166
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Polis amcaların çevirip başka önemli bir eksik bulamazlarsa takarlar kafayı ve cezai müeyyide uygular derim ikincisi Tüvturk zaten plakadaki durumu tesbit ediyor da ağır mı hafif mi bir kusur yazıyor.

iPhone 5C cihazımdan tapatalk kullanılarak gönderildi.

Tamer52 bunu beğendi.
  2. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    Yorumlariniz icin teşekkür ederim bende sıkıntıya girmemek için söktüm polisle papaz olmaya gerek yok

3. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,166
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    En iyisini yapmışsınız buralarda da görüyorum ve genelinde polisin durdurmadığı kişiler yaptırmışlar bunu yani adamın kısmi dokunulmazlığı var gibi bir şey diyebiliriz.

ardaozdemir ve Tamer52 bunu beğendi.
  4. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    Bende en son boyle bisey yaptim kirmiziklar sonradan yapıldı

ardaozdemir bunu beğendi.
  5. ardaozdemir

ardaozdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,583
    Ad Soyad:
    Arda ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Plakanin etrafinda beyaz folyo mu var?

Note 4 cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

6. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    Boya var abi

7. ardaozdemir

ardaozdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,583
    Ad Soyad:
    Arda ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Boyada ton farki belli oluyo keske aseton ile cikarsaydin etraftaki siyah cizgiyi oyle daha iyi duruyo bilgin olsun. :)

8. exuberant43

exuberant43 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    541
    Ad Soyad:
    Coşkun ALTAY
    Yaşadığınız Şehir:
    18-ÇANKIRI
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    internette dolaşırken ne buldum arkadaslar eraya nasıl olur sizce

canhakan bunu beğendi.
  9. ardaozdemir

ardaozdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,583
    Ad Soyad:
    Arda ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Guzel olur cok guzel olur cok cok guzel olur :D gercekten tatli duruyo erada :)

10. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    Selülozik tinerlede denedim çıkmadı ki plakanin boyasi komple çıkmaya başladı bende boyadim ilerde yeni plaka alırım belki yada app

11. ardaozdemir

ardaozdemir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,583
    Ad Soyad:
    Arda ÖZDEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Bende denedim tinerle cikaramadim ortayi komple bantlamistim ben yazilar silinmesin diye aseton cikariyo tiner ile bende cikaramamistim. Selulozik daha etkili sanirim aseton dan o beyazida cikariyo.

12. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,166
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Hocam plakalarımızda gördüğümüz beyaz yüzey boya değil , boş aliminyum yüzeyi plastikle kaplıyorlar sonra üzerine plaka basılıyor , bu plaka yüzeyine tiner temas edince alttaki beyaz plastik yüzey eriyip sakız gibi yuvarlanıyor bence hiç tiner dokundurmayacaktınız yada tiner yerine küçük bir pamuk parçasını asetonla ıslatıp yavaş yavaş silecektiniz.

13. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
  14. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Başka bir sayfadan alıntılıyorum.

Daha önce anlatmıştım. Hasar dosyasını açık bırakıp sattıktan sonra Pert kaydı yada hasar kaydı yazılıyor.

Bilgilerinize.
    Alıntı
    Firmanın kaskodaki elemanlarlada ortaklaşa iş yaptıklarını gösteriyor bir arkadaşın şikayeti :

[​IMG] Alıntı
    "Final Otomotiv'den şubat ayında bir araç aldım . Araç arkadan az hasarlı idi. Servis kayıtlarında ve 5664 'e attığım mesajda araca ait herhangi bir hasar kaydına rastlanmadı. 4 ay sonra arabayı satmak istediğim zaman araçta 18.800 ağır hasar yani pert çıktı. Firma konu ile ilgili bir şey bilmediğini söyledi.
    Yaptığım araştırmada Firmanın Eureko Sigorta ile anlaşmalı olarak çalıştığı , araç satılana kadar #hasar dosyası nın açık bırakıldığını öğrendim. Böylece siz sorgulama yaptığınız zaman hasar kaydı çıkmıyor. Araç satıldıktan sonra hasar şişirilerek araç perte çıkartılıyor ve böylece siz az hasarlı araç aldığınızı düşünürken pert araç alıyorsunuz. Ben savcılığa suç duyurusunda bulundum. Eureko Sigorta yanılttı."

[​IMG] Alıntı
    Beyler, hacılar, amcalar, dedeler, nedir bu Final otomotiv gerçeği mesela ben bütün ilanlarındaki fotoşop'u farkettim adamlar profosyonel program kullanıyorlar bazı çizik vuruk yerleri anında göz boyaması yapıyorlar helal olsun, benbile yapamıyom o fotoşopları bi an gerçek zannettim neyse hani nerde fotoşop diyecekseniz bütün ilanlarda var ama bazıları kalkmış alın örnek;' ilan olmadığı için sildişm'mesela 11. Resimde sol kapının öndeki kesim yeri yok ve orası git gide bembeyaz beyaz renge döndmüş yağlı boya gibi olmuş ön, demekki orda bişey var bunu anlamak biraz photoshop bilgisi ister diger ilanlarına baktım hepsinde biyerde mutlaka var geçende bi ASX'in ön teneke janta jelik jant fotoşoplamışlar. Neyse daha ne fail'leri var sizde paylaşın öğrenelim

[​IMG] Alıntı
    Geçen gün bir tane audi Q5 almaya İstanbul'a gittim, bana araç 20.000 km'de, sadece ön çamurluk boyanacak dediler. 1.000 tl kapora verdim Erzurum Hasangaladan uçağa atladım İstanbul'a gittim. Aracı gördüğümde zaten şok oldum. Araç her yeri oynanmış, araçta bana denilen sadece 5.000 tl hasar kaydı var başka birşey yok dediler, meğerse 13 adet hasar kaydı varmış, hem de aracın 2.pertiymiş. Ben yandım başkaları yanmasın, kaporamı da alamadım. Ben daha başka birşey demiyorum
    .

[​IMG] Alıntı
    Arkadaslar, dilerimki allahim bunlardan hesap sorar, yillardir biriktirdigim para gitti, mahkemeligiz. Allah sonumuzu hayir etsin, aman tavsiye etmiyorum, ben yandim siz yanmayin.

[​IMG] Alıntı
    Ben de 1000 tl kaparo verip Ankara'dan uçağa atlayıp aynı gün arabayı teslim alacağımı zannettim fakat araba hem pert hem de trafikten çekiliymiş. Arabayı almaktan vazgeçip 1000 tl'mi de iade etmelerini istediğimde ise kaba davranışlarla beni dışarı attılar. Şikayet dilekçemi savcılığa verdim.

[​IMG] Alıntı
    kendilerinin stili şöyledir. araçları genelde ağır hasarlı olup, hasarının %80 i kendileri tarafından yaptırılıp, az hasar ile müşteriye çıtır hasarlıymış gibi satılıyor. unutmayın...! tramer kayıtları bürokrasi yüzünden sisteme geç giriliyor, sistemde alırken göremediğiniz hasar ile 1 yıl sonra karşılaşıp .... gibi kalıyorsunuz ortada.

[​IMG] Alıntı

Final otomotivden arac alinmaz diye bas bas bagirdik burda. Ne 2bin lirasi ya 1 serisinin orjinal fari borusanda 800tl kardesim. Burdan anla o araca ne kadar masraf gerektigini ayrica goz var nizam var her tarafi kaymis aracin. Final otomotiv pert araclari az bucuk goruntu olarak toplayip hasari az gosterip arabadan anlamayan adama iteliyor.

[​IMG] Alıntı
    ]merhaba...
    sırf sizin için bu foruma üye oldum final otomotiv denen firma tamamen sahtekar bir yerdir %40,%50 hasarlı araçları çıkmacılardan parçalar alarak toplarlar sonunda
    iki bin lira civarında hasar görüntüsü verirler ve piyasanın baya altında satarlar kar etmek için alan arkadaşların elinde kalır olaya şöyle bakarsak neden firma kendi yaptırıp'da satmıyor ? sonuçta babasının oğlu değiliz dimi ? kendi yaptırıp çok daha kar edebilir. paranız boşuna gitmesin diye bu mesajı yazıyorum keyif sizin istediğiniz
    yaparsınız.

[​IMG] Alıntı
    Buradaki arkadaşlar boşuna "FİNAL OTOMOTİV'e BULAŞMAYIN" demiyor. Kendilerinin son derece sahtekar olduğunu yavaş yavaş çoğu kişi anladı.

Forumda kendileriyle alakalı bir çok konu açıldı. Hatta şöyle bir ilan da açılmış ve fotoğraftaki oynama dikkatli bir arkadaş tarafından farkedilmişti:

Üstteki fotoğrafta ön jantın yerdeki sudaki yansımasında aracın stepnesi olduğu görülüyor.
    Yani fotoğraf üzerinde oynanmış!! İnsanları kandırma peşinde oldukları açıkça ortaya çıkmış.

Aşağıdaki konuda da yine Final Otomotiv'deki bir aracı gidip kendisi inceleyen bir arkadaşın açmış olduğu ve gözlemlerini bize aktardığı bir konu var. BU KONUYA DİKKAT ETMENİZİ RİCA EDİYORUM:
    resim kaldırışdığı için silinmiş

[​IMG] Alıntı
    quote:

Orijinalden alıntı: brkprlk35

En önemli olan bu fotoğraf yani kanıt. Aylar öncesinde de alsak mı acaba diye sorular çıktığında bir arkadaş bulmuştu bu açığı. Resmen arka lastiği photoshop ile ön lastiğe yapıştırmışlar biraz çevirerek. Olacak iş değil.

Afedersiniz düdüklemeye adam arıyor sahtekar herifler. Umarım bu ve bunun gibi galeriler vs. kapanır,gelirlerinden olurlar.

İnsanların ahını almaktan bile korkmayan çekinmeyen varlıklar bunlar. Ben bu Final Otomotiv'e aracımı yıkatmaya dahi bırakmam. Kendileri İstanbul Ömür Plaza içerisinde. Diğer bu yazımı okuyan arkadaşların da araçlarını yıkamaya bile bırakmamalarını rica ediyorum
    .

[​IMG] Alıntı
    final otomotiv ile ilgili bugun würthten aradılar benı 6 aydır mahkemeleri varmıs boyle bir bayılık anlasması bıle yokmus würth ün adını ısım hakkı almadan kullanıyorlarmış bakırköy adliyesinde mahkemeleri devam ediyormus onlar da sakın yanasmayın diyor arkadaslar kesınlıkle yanasmayın ne kadar durust ve güvenılır oldukları ortada ilanlara dıkkat edın photoshop ile güzel gösterıp göz boyuyorlar..sakın ınanmayın cok karlı ise bırakın kendıleri yaptırıp satsın bu işte sahtekarlık cok...

[​IMG] Alıntı
    biz yaşadık kardeşim 2012 80 bine anlaştk araç komple hasarlı cıktı sakın kimse gidip almasın. inanmasın böyle şeylere.

Emre bunu beğendi.
  15. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Abi daha önce benzer bi konu forumda da konuşulmuştu diye hatırlıyorum. Ben şahsen pek güvenemiyorum bu tip ilanlara. Tabi hasar kaydına ekspertiz raporuna göre hareketedilebilinir.

16. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Bir şey daha öğrenmiş oldum, Allah razı olsun. millet cin olmuş arkadaş, kimin aklına gelir hasar dosyası kapanmamış aracı satmak. çok pis tuzak kurmuşlar millet çok kolay aldanır, bir anlık boşluğa bakar, allayıp pullayıp aceleye getirir hemen satarlar. yazık günah az para değil, millet onca yıl çalışıp biriktiriyor sonra böyle karaktersizin biri kaç yıllık emeği çalıp gidiyor.
    sahibinden.com neden yayımlıyor diyecem ama onlarda karaktersiz. emlakta çalışırken ilan koyuyoruz, adam mesaj atıyor, arıyor detayları öğreniyor sonra bir bakmışız bizim arsa soran adamın ilanında, şikayet ediyorsun hiçbir şey yapmıyorlar. biz Kocaeli'ndeyiz Konya'daki bir emlakçının telefon numarası bizim numara, adamlar bizi arıyor, biz orada değiliz diyoruz anlamıyorlar, Allah bilir bizim adımıza kimleri dolandırdılar orada, bekliyordum ne zaman bizi gelip götürecekler diye. sahibinden.com bu konulara çok duyarsız o güvenli ticaret filanda hiç güvenmeyin bence.

bykadir ve canhakan bunu beğendi.
  17. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Abi öyle de deme bizim de bir e-ticaret sitemiz var

18. bykadir

bykadir Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,462
    Ad Soyad:
    Kadir Durak
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Sonata (1995-1998) Y3
    Arkadaşlar yarın bir akrabamla araba bakmaya gidecez. O araç alacakmış. 13-15000 arası doblo alacakmış. Arabaya bakarken nelerine bakınca aracın durumu anlaşılıyor. Bu konuda önerebileceğiniz püf noktaları ve önerileriniz var mı.?

19. Sadettin

Sadettin Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1,300
    Ad Soyad:
    Sadettin E.
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Fiat
    Final otomotiv gerçeğinide öğrenmiş olduk bende hep merak ediyordum bu araçları neden yaptırıp satmıyor diye.

20. canhakan

canhakan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    485
    Ad Soyad:
    Can Hakan TEMİZ
    Yaşadığınız Şehir:
    16-BURSA
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Çok detaylı bi konu anlatmakla değilde tecrübeli olmak gerekiyor ama düşününce muhtemelen 1,9 jtd doblo alır diye düşünüyorum.

En mantıklısı bi expertiz merkezine götürün.

bykadir bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş