Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumun Sohbet Sayfası (eski)

'Sohbet' forumunda Ersin tarafından 15 Ağustos 2014 tarihinde açılan konu

Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.
  1. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Şu an gayet iyi yüzen birinin yazısını okudum o da aynı durumdan muzdarip, su üzerinde hareketsiz kalamıyormuş, çok derin nefes alıp tutması gerekiyormuş. Derin bir havuzda diğerlerinin dibe çok zor dalabildiği yerde bu gayet rahat ulaşabiliyormuş bu suyun kaldırmadığından sebep. Kaldırmayınca kaldırmıyor demekki.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

smtsmt227 bunu beğendi.
  2. Unicorn

Unicorn Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,960
    Ad Soyad:
    Alpaslan
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ben o kadar dikkat etmem nefese normal nefes alırım ama her türlü kaldırıyor korkma ağzıma yüzüme su gelecek burnuma kaçacak diye korkma havuzda öğrenmek daha zor kaldırma kuvveti azdır.
    bide su üzerinde nefes aldın ama haraketsiz kaldın su kaldırır ama başın su içinde olur bu yüzden kendini bırak su üstüne ama ellerinle ve ayaklarınla yavaştan destek vermelisin. öğrenirsin kolay bilmeyene zor geliyor.

Yusuf bunu beğendi.
  3. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    Tatlı suyun kaldırması tuzlu suya göre daha azdır.Yüzmek son derece keyiflidir.Zevkini çıkartmaya bakın.Zaten bir çok şeyi bizim söylememizle değil pratikle öğrenebilirsin.Tıpkı bisiklete binmek gibi.Ne kadar da sana teorik bilgiler verilirse verilsin o denge olayı pratikle sağlayabilirsin.
    Ben bu yüzmeyi klasik yollarla öğrendim.Sonuçta karadenizliyiz yüzmeyi bilmiyorum demek buralarda biraz komik kaçıyor.
    8 veya 10 yaşların da iken Abim Derenin aktığı geniş bir gölet e benzer bir yer vardı yaşıtlarımıza da aynı metodu uyguladılar.
    Kollardan bacaklardan tut Hoop suya bata çıka öğreniyorsun.
    Daha sonra orta okul zamanların da her gün akşama kadar denizden çıkmadığımızdan iyice yüzmeyi öğrendim.
    Son üç yıl boyunca Plaja mesafem 20 metre olmasına rağmen sadece bir kere denize girdim.
    Sol ayak bileğimdeki kırık ve çapraz bağın yırtılması sonrasın da bir kaç kulaç atınca ayağım kasılmaya ve ağrı yapmaya başlıyor bu da beni Denizden soğuttu.
    Kardeş , Sen kim ne derse desin dinleme nasıl olsa bol tekrarla suyun üzerinde nasıl durulur , Nasıl kulaç atılır kendi kendine öğrenirsin.
    Sadece gözünde büyütme ve zevkini çıkartmaya bak.

Asel Kaan Efe, smtsmt227 ve Yusuf bunu beğendi.
  4. cenker_baba

cenker_baba Guest

abi bu yorumundan sonra sildim kendi yorumumu.

5. Uğur K

Uğur K Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    1,046
    Ad Soyad:
    Uğur Karagüzel
    Yaşadığınız Şehir:
    67-ZONGULDAK
    Araç Modeli:
    Fiat
    :D:D Senin bu yaz yolun düşerse bu taraflara ve bir de iyi bir Deniz havasına denk gelirsen sana bir Deniz keyfi yaptıralım.

6. cenker_baba

cenker_baba Guest

gelmeye niyetim vardı ama abi yorumundan sonra sanmıyorum açıkcası saygılarımla.

7. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,193
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Bende boydan kurtarıyorum @Yusuf helal olsun sana cesaretine...
    Benim üniversitede bir havuz maceram varki az daha tahtalıköy geldi gitti...

Asel Kaan Efe ve Yusuf bunu beğendi.
  8. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,193
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Bugün tv de ntv ekibi bir yaya geçidi bulmuş adımını attığı an trafik durmuyor bir iki üç derken pes ettiler yayını kestiler

santafe2004, sipartacus ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  9. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,193
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Biraz önce babamla inşaattan dönüyoruz yeni bir ışık koydular güzergâhımıza, sola dönüş kırmızı yanıyor bekliyoruz tabi uyanıklar geçiyor yanımızdan gidip ileriye girip orada bekliyorlar,bir polis arabası geldi açtı camı niye bekliyorsun dedi...heralde şaka yapıyorsun sende böyle dersen bu memleket bitmiş dedim ve yine dedi bekleme geç diye bu sefer indim arabadan bak kırmızı yanıyor deyince bastı gitti...

10. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Aslında gövdemi az cok kaldırabiliyorum ama bacaklarım engel oluyor. Ellerimizi kenardan ayırmamıza izin vermedi hoca. Dediğim gibi kulağima agzıma gelecek gibi bir endişem olmadı kafamı su altında nefesim bitene kadar tutabildim.

Bir kaç gün 2-3 saat ugraşsam olur gibi geliyor abi, biraz alışmam lazım, havuza gitmem bile aslında benim için çok büyük bir olay. Sadece bir saat kaldık, yüzme bilmedigimizden hoca kendi olmadan girmemize izin vermiyor.
    Havuz da eve 400mt uzaklıktaki lisenin havuzu, zamanında Garanti bankası yaptırmıştı okulu, spor salonu, havuzu vs hepsi var. Havuz, muhtemelen işletme maliyetlerinden dolayı atıl vaziyette duruyordu, belediye havuz kısmını devir alıp ücretsiz halka açtı.

Abi şahsen ben de kendime şaşırmıyor değilim, ben en fazla 2 metredir sanıyordum ama 3 metreymiş. Artık hocaya mı güvendim bilemedim ama tedirgin olmadan girdim, bir kaç gün daha gitsem karar vereceğim yapıp yapamayacağıma. Şu an ilk denemem hakkında insanlık için küçük kendim için büyük bir adım atmış oldum diyebilirim.

Unicorn ve Roadrunners bunu beğendi.
  11. onurforces

onurforces Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,431
    Ad Soyad:
    onur forces
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Unicorn, Asel Kaan Efe ve smtsmt227 bunu beğendi.
  12. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    İ20 PB 1.2 MPI (2008-2014)
    Söyledikleri çok mantıklı , bir zaamanlar benim Astramı da karbon temizliği için bağladılar cihaza , boşta verdiler gazı ,araba bağıra bağıra bir hal oldu ve ondan sonra da hiç çalışmadı , adama dedim sizi daha önceden hatırladım ,siz ne işyapıyordunuz ? Dedi ben lastik tamircisiydim ,otopratiğe girdim ve bu karbon temizliğini yapıyorum arabalara , patronu çağırdım arabayı eski haline getir yoksa polis çağırırım , bu kez telefon açtı sanaiye bir usta geldi , usta egr valfinin tamamen tıkalı olduğunu ve bunun temizliğinin iyi sonuç vermeyeceğini değişmesi gerekir deyince adamda renk attı , sonra sanayideki opelparçacıyı aradı 235 tl ye ( yıl 2012 ) egr alındı gelen usta taktı ve araba çalıştırıldı , beş kuruş ödemeden çıktım ve bir daha oraya girmedim. Bu gün geçerken aklıma o olay geldi , tam orann denginde kırmızı ışık var durmuşum , iyicene baktımki Otopratik levhası sökülmüş ,adı pratik oto olmuş.. Diyeceğim , arabana müdahale edecek adam önce usta olmalı , ensemizde tıraş öğrenen çok.

santafe2004 ve Unicorn bunu beğendi.
  13. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,193
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Fener maçını benim küçük ile babamda izlemeye gittik dönüşte illa yürüyelim dedi,daha ilk yaya geçidinde eziliyorduk...
    Elimde ufacık çocuk yesil yanıyor 1 araba 2 araba 3 araba 4. Arabada artık elimi kaldırıp geçerken 4.araba ilerde durdu arabadan indi baktı baktı gitti...Yeminlen başım belaya girecek
    Ülke öyle bir noktadaki herkes barut olmuş şişiyor şişiyor bakalım nereye kadar.......

ardaozdemir ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  14. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    Kardeşim geçmiş olsun , ben bu yaya geçitlerinden oldum olası korkarım , dün biri de o biçim geçti o kadar yayanın arasından , niye yavaşlayıp/durmuyorsun diyene adam , arkadan gelen bana vurur yavaşlarsam diyor.

Tapatalk kullanarak iPhone 6 S aracılığıyla gönderildi

Roadrunners bunu beğendi.
  15. Unicorn

Unicorn Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,960
    Ad Soyad:
    Alpaslan
    Yaşadığınız Şehir:
    58-SİVAS
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    burda bahsedilen arkadaşımın 2006 model otomatik focusunu satarken biraz başımıza geldi expertiz motor testini yaptı sonra stop etti havaya kaldırdı altına baktı indirdi kontağı çevirdi çalışmadı araç ne yaptı ne ettiyse çalışmadı bizim arkadaş delirdi ne yaptınız aracıma diye ustalar baktı bulamadı sonra servisi aradı servis dediki o arabada P ye değilde boşa alıp stop edersen araç kendini kitler güvenlik önlemiymiş araç servisde cihaza bağlanarak halloldu.
    araç durduğu yerde çok hava çekemez çok yükleniyorlar araca o yüzden kesinlikle hava üfleyen yer olmalı.
    gerçekten araçlardan anlayan nerde ne yapması gerektiğini bilen biri olması çok önemli experde.

@Roadrunners
    aman hocam dikkatli olun ülkedeki insanlarda iş güç para olmazsa huzurda olmuyor tam tersi gerginlik , hırsızlık, suç, dolandırma herşey oluyor.

Roadrunners ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  16. sipartacus

sipartacus Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    8,418
    Ad Soyad:
    sipartacus
    Yaşadığınız Şehir:
    2-ADIYAMAN
    Araç Modeli:
    Bayon 1.0 TGDI BC3 CUV (2021-202x)
    Normalde fan var ama motor testi yapılırken çalıştıran eksper daha görmedim.

onurforces ve Roadrunners bunu beğendi.
  17. ai_torcuk

ai_torcuk Moderatör

Alınan Beğeniler:
    10,293
    Ad Soyad:
    ali izzet torçuk
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Arkadan vurur olayını yumurta kasa aracımda yaşadım ben. Allahtan cok hızlı vurmadı. Gerçi sonradan tamponun boyaları attı.

Roadrunners ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  18. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    Çok şükür bizim burada yayaya yol verince niye verdin diyen çıkmadı. Ben genelde özellikle çocuklara ve çocuklu kişilere, yaşlılara yol veriyorum. Eğer arkamda başka araç yoksa bekleyen de yukarıdaki kriterlere uymuyorsa durmuyorum, arkamdan gelen kimse yok benden sonra rahatça geçer diye.
    Bazıları da var yol veriyorsun tin tin yürüyor kulağında telefon, bizim arkadaş böyleleri için şu an telefonda hükümeti kuruyor diyor.
    Geçen yaya geçidinde durdum sağdan ve soldan karşıya geçen iki adam tanıdık çıktı yolun ortasında durup el sıkıştılar hal hatır muhabbet. Dedim biri iki çay söylese şunlara.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Çaloğlu ve Asel Kaan Efe bunu beğendi.
  19. Asel Kaan Efe

Asel Kaan Efe Moderatör

Alınan Beğeniler:
    23,120
    Ad Soyad:
    Ahmet DEMİR
    Yaşadığınız Şehir:
    33-MERSİN
    Araç Modeli:
    @Roadrunners , maçta kötü sonuç olunca sinir katsayında yüksekmiştir , Fener de eski moduna geçti, bir çıkış yakalamıştı ne güzel.

Roadrunners bunu beğendi.
  20. Roadrunners

Roadrunners Moderatör

Alınan Beğeniler:
    17,193
    Ad Soyad:
    Hakan...
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Büyük hedeflerimiz var abi ilk 10 a girebilmek

YasinD., erkan42, onurforces ve 1 kişi daha bunu beğendi.
Konu Durumu:
Yanıtlara kapalı.

Bu Sayfayı Paylaş