Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Forumumuzun İlk ELANTRASI

'Otomobilinizi Tanıtın' forumunda Hasan Tarık tarafından 16 Haziran 2011 tarihinde açılan konu

1. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    merhaba arkadaşlar bilgi amaçlı yazayım dedim aracım şuan 1225 km civarı oldu 25 içindeki km desem 1200 km yaptım 405 tl yakıt ile paylaşmak istedim genel sürüşüm sakin ve ekonomi amaçlı ama son zamanlarda aracı zorladığım zamanlarda sık sık oldu şehir içi değerlerim şimdilik böyle 8 lt gibi yakmış sanırım ortalama da yol bilgisayarı -ortalama tüketimi - 7 lt olarak gösteriyor uzun süredir.... depo fulleyerek ölçüm yaptım ölçüm tam tamına net ve doğru ben şimdilik memnunum araçtan özellikle devirli kullanımda kaçışları vs keyif veriyor şimdilik bir problemim yok oldukça memnunum...

2. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    emre arkadaşım ben de nihayet aldım arab ayı ancak araçla ilgili bazı sıkıntılarım var. öncelikle arabada alar yok yanılmıyorsam. açma tuşuna bastığımda dörtlü flaşörlerin iki kez yanacağı kapatma tuşunda ise birkez yanacağı söylenmişti servis tarafından. ancak kapama tuşunda hiçbir şekilde falaşör yanıp sönmüyor kapattığımı bile anlayamıyor tekrar kontrol ediyorum. ikincisi araba düşük devirlerde vehafif yokuşlarda pek iyi gibi gelmedi seninde yazdığın gibi yüksek devirlerde çok iyi ama. sende de aynı sorunlar var mı? paylaşırsan sevinirim.

3. enginee82

enginee82 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı olsun Allah kazasız belasız kullandırsın inşallah...

4. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız kullanınhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gifarabada alarm var fakat era daki ile aynı yani kornaya bağlı düt düt korna çalıyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gifkumandayla kapayın aracı daha sonra anahtarı kapıya sokarak açın kapıyı çalacaktır kapamak içinde kumandayla kapıyı açıp kapamak gerekiyor. kapamaya basınca 1 defa dörtlü yanar açmaya basınca 2 defa... araç kapalıyken bassanız bile kapamaya yine 1 defa yakar dörtlüyü bu olmuyorsa ufak bir problem var sanırım.... düşük devirlerde aracın canlı gelmemesinin nedeni lpg taktırmadığınızı var sayıyorum aracın aklına bakmak oluyorhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifeco mode açık olduğunda araba 1.5 devirde sür istiyor 2 bin devir olunca bile bir üst vitesi gösteriyor ,gözde yakıt göstergesinde ise eğer aracın az yakması için 3bin devir 2.5 devirde gidilmiyor ben ilk zamanlar denemek için uydum göstergeye fakat bayadır kapalı yakıt göstergesinde de bırakmıyorum ekranı hatta trip e bile almıyorum çünkü dikkat dağıtıyor kaç km oldu kaç lt yaktı diye ....1200 km ye tam 405 yaktı ölçümümü yaptım artık daha rahat kullanabilirim demek ki benim kafamda koyduğum yakıt sınırını geçmeyecek araba...... 2.5 devirde seyrederseniz araç çok çok rahat ivmeleniyor ve yokuş vs dinlemiyor ideali bu ....3 bin devirde seyrederken daha keyifli sürüş yapabiliyorsunuz gaza tepkileri anında olmaya başlıyor 3.5 4 bin de normal seyir halinde bende mümkün değil kullanmam ama trafik içerisinde yada denemek amaçlı kullanmayı bir deneyin o zaman hissettiriyor performansını. aldatan yönü dediğim gibi 1.5 2 bin devir de kullanmak halbuki 2.5 devirde normal seyir bile etkiliyor diyebilirim... birde bence sizde aynısını istiyorsunuz bana da oldu çünkühttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifmotor sesi duymayınca hiç sollamalarda ani ataklarda filan motor sesi duymadan performans göstersin istiyorsunuz fakat standart araçlarda böyle bir şey yok bildiğim kadarıyla 2 bin devirde 1.5 devirde 2. 3. viteste hoplasın. vitesleri 2.5 de değilde 4 e kadar çıkarıp atın birde ilk kullanırken bende 2.5 dedimi atıyordum 4 bin olsun atın her 3.5 4 dedimi atın o zaman araç kendini buluyor.. 1. ve 2. viteste kesiciye sokana kadar zorlarsanız aracı yine sizi şaşırtacaktır.. dediğim gibi aracın aklına bakmayın eco yu kapatın (eco mode un üstüne gelip uzun süre resete basıyorsunuz okla kapalı konuma getiriyosunuz böyleydi sanırım) yoksa 1,5 da 2 binde araç kullanılmaz heleki trafikte çok çok hantal kalır. benim ilk aracım 1.4 era ikincisi 1.6 eraydı performansı 2 araca göre ciddi anlamda iyi diyebilirim ama başka araç kullanan arkadaşlar da yorum yaparsa bende tam bir karşılaştırma yapmış olurumhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

5. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    alarm için hemen servise gidiyorum o zaman. performans içinse söylediklerinize aynen katılıyorum ve beni aydınlattığınız için teşekkür ederim.

6. speeder33

speeder33 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı uğurlu olsun...

7. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Araç Benzinli 1.6 Motora Sahip Düşük Devirlerde Ve Yokuşlarda Öyle Uçup Kaçmasını Beklemek Lazım.. Sonuçta Atmosferik Bir Motor..

Yeni ARaç Alan Herkese Yeniden Hayırlı Olsun https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

8. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    alarm sorunum çözüldü kaputtaki siviç basmadığı için araç dörtlü flaşör yakmadan kapanıyormuş bu da kapılardan bagaj yada kaputtan biri açık anlamına geliyormuş. benimde kaput kapalı olduğu halde siviçi basmıyormuş kaput yumuşatıcı plastiklersıkıldı ve sorunum çözüldü. :) yalnız alarm darbe durumunda çalmıyor kapı açılınca çalıyor. ve korna çalıyor alarm sesi olarak biraz komik ama idare eder.:)

9. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    teşekkürler daha iyisi sizin olsun inşallah.

10. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    sağolun daha iyisi sizin olsun inşallah

11. hayta38

hayta38 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    İsmail HAYTA
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    hayırlı olsun...

12. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    klasik hyundai alarmı eralar da da aynıydıhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifneyse problem yokmuş aracınızda çok sevindim tekrar tekrar hayırlı olsunhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

13. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    teşekkürler daha iyisi sizin olsun benimki de forumun ikinci elantrası oldu galiba umarım bu üç dört beş olur burda paylaşırız.

14. murtezasahin

murtezasahin Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    13
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    çok teşekkür ederim resimlerini çekme fırsatını ilk yakaladığımda paylaşacağım. sizde sağlık ve esenlikle kullanın elantranızı.

15. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  16. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  17. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  18. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
  19. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    son yakıt ölçüm değerlerim araç 1700 küsürlerde şuan 560 tl yakıt yaktı 1700 küsür km için...... son 450 km de ise 153 tl lik yakıt aldım şehir içi değerler normal kullanım benzin ltsi en son tam 4.50 den aldım bp den :S ölçümü milimi milimine yaptım yol bilgisayarı 7.3 gösteriyor....... 97 oktan alıyorum.....

20. hakaan0102

hakaan0102 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hayırlı uğurlu olsun kazasız belasız......

Bu Sayfayı Paylaş