Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Ford Focus, Toyota Corolla, Vw Jetta

'Sohbet' forumunda Misafir tarafından 1 Mart 2010 tarihinde açılan konu

1. sfzb67

sfzb67 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    20
    Ad Soyad:
    Serkan BOZKAYA
    Yaşadığınız Şehir:
    3-AFYONKARAHİSAR
    Jetta güzel bi seçim olurdu https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

2. M.Aksoy

M.Aksoy Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    33
    Ad Soyad:
    Mevlüt Aksoy
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Tucson (2015–20XX) TL
    Eranın dizelini kullanmadım ama Focus dizel süper.

3. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    jetta derim kesinlikle....sağlamlık konfor ikinci el değer kaybı vs gibi konularda ...

4. Umr

Umr Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    396
    Ad Soyad:
    Veccii
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    Bi araç alacak olsam Seat Leon Çupra serisinden alırdım.Şıklarda yoksa ww Jetta diyorum. :)))

5. Misafir

Misafir Guest

Dizel Olucak Ağabeyler :)) İş için kullanılcak. 2010 Jettalarıda Fena Yapmışlar İçerisini. Cumartesi Doğuş Otodayım Arabayıda Kontrol Ettiricem Yol Bilgisayarı Hata Verip Duruyor Vitesle İlgili Problem Var Heraldehttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley12.gif
    Düzenleyen : Berkayy

6. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Berkay bizdeki jetta primeline yani baz donanım yine şirket aracı ve bugüne kadar "ahh şu özellikte olsaydı dedirtmedi"..jettadaki yol tutuşuna aşinasın..focusta da son derece başarılı bir yol tutuş vardır..yani sizi üzmez..bizim şirkette corolla dizel kullananlar var ve babamdan duyduğum kadarıyla memnun değiller..özellikle jettayla karşılaştırınca...sunduğun seçenekler içinde şirket için kullanımı da göz önünde bulundurursak ben focus derdim...

7. Misafir

Misafir Guest

Evet focus mantıklı aslında fiyat yönündende eradan üst sınıf araç sonuçta. Corollanın Bu Kasası hakkında hiç bilgim yok 2005 model vardı en son Bizdeçok konforlu arabaydı yenileride öylemidir bilmiyorum birde corollada yan aynalar falan boyasız yani 42 milyarı haketmiyor bence.

8. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    dizel corollada daha iyi bir motor olsa yan aynaları boyasız olsa da düşünülebilir..fakat madem araç şirket kullanımı için düşünülüyor birçok şirketin kiraladığı araç olan focus iyi bir seçim olacaktır

9. Çağlar Baykan

Çağlar Baykan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    70
    Ad Soyad:
    Çağlar
    Yaşadığınız Şehir:
    59-TEKİRDAĞ
    ford focus dizel kullandım en full modeliydi içi falan cok güzelde eranın dizeli gibi seri deil kalkısı toparlaması era gibi deil hantal kalıo. ama iş için kullanılcaksa focus tercih edilebilir ama ben jettadan yana oyumu kullanıorum...

10. Misafir

Misafir Guest

iş için kullanılcak ama sadece tek kişi tarafından yani sıfır alınacağı için hor kullanmıycaz sadece türkiye yollarına dayanıklı olması gerekiyo. Era bu konuda sınıfta kaldı Sesler duymaya başladım sanki..

11. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    1.6 CRDi 115PS MODE alın derim. (115HP 260nm torque)

Bu 3 aracın hepsinden daha güçlü ve fiyatı da uygun.
    40.300 ama indirim yaparlar gerekirse ben yardımcı bile olurum buradaki bayiiden.

İlle 3'ünden birini almak istiyorsanız Jetta'yı alın.

12. ksswat

ksswat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Corolla dizel i test etme imkanım oldu, araç dışardan o kadar büyük olmasına rağmen iç hacim olarak ERA dan hiç bir farkı yok, ayrıca 90 beygir o araca yetmiyor, şahsi görüşüm, yakıt olarak ise oldukça ekonomik olduğunu forumlardan okudum, ama
    toyota nın bu ABD deki olaylarından sonra satışlarında baya bi düşüş olmuş sanırım, en son bayideki satış temsilcisi "siz ne kadar verirsiniz" e kadar getirdi olayı.sıkı bir pazarlıkla 40 binin altına kesinlikle inerler bence

13. Burak K.

Burak K. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    28
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Ben de kullandım Corolla 1.4 90 Hp olanı kesinlikle katılıyorum. Yetmiyor yetmediği gibi araç zorlanıyor. Bu sınıftaki araçlara 90 Hp koymak mantıksız i30'un da 90 Hp dizel olanında 240 nm tork olmasa o da gitmez. Corolla'nın torku da oldukça düşük.

14. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Muhtemelen bu kararı baban verecek.Ama en doğru kararı verecektir

15. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,973
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Motor oalrak 1.4 D4D tatminkar değil, iç hacim dıştan göründüğü gibi jetta'dan küçük olduğu kesin. Arkadaşla almaya gittiğimizde arka kapıları kapatmak için kolu kendimize doğru çektiğimizde kapı iç aksamının komple esnediğini gördük. 2007 modelde bu tip bir şey yoktu ama 2009 'da malzeme kalitesi düşmüş. Arkadaşada D4D Auris aldık. Onunda tek kötü yanı F1 vites olduğu için yokuşlarda araç kayıyor, bunun haricinde yakıtından çok memnun.

16. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bu üç araçtan fiyatını tek hakeden bence focustur sınıfında en iyi yol tutan araçlardan biri ve yanlış hatırlamıyorsam biyerde okumuştum jettanın yeni dizel motoru sorun çıkarmış vw nin dizeline temkinli bakan biri olarak direk focus derim.

17. Misafir

Misafir Guest

Bakalım %70 Focus Herşeyi İle Önde Gözüküyor. Tek Sorun 90 hp Yetebilecekmi ?

18. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Bence bakim maliyetlerini de hesaba katmak gerekir. Malum Dogus'un fiyat politikasi yuzunden VW araclarin bakimlari cok masrafli. VW ve Toyota'nin dizel motorlarinin basarisi tartisilir ancak Ford hem motor acisindanhem de araclarinin genel ozellikleri olarak gayet basarilidir.

19. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bunlar liste fiyatları tabi. Toyota'da 38 bin TL civarına Comfort donanımlı Corolla alabileceğinize eminim. Kaldıki o kadar paraya boş donanımsız bir araç almaktansa başka araçlara bakın derim. Jetta'yı ise asla tavsiye etmiyorum. Fayda ve maliyet oranı çok dü,şük bir araç. Manuel klima, deri olmayan direksiyon simidi vs. Ama tabi siz kendiniz bilirsiniz en iyisini...

20. Misafir

Misafir Guest

Jettanın en kötü Modeli Bile araba yani bizde en fullü var sunroof dahil düşük donanımlısınada bindim güzel ama servisi pahalı.Aracı focus olarak karar verdik son bir değişiklik olmassa..

Bu Sayfayı Paylaş