Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Flaş...Benzine bir ayda 3. zam

'Sohbet' forumunda tufandeniz tarafından 28 Aralık 2010 tarihinde açılan konu

1. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Zamanı geldi mi :) arkadaslara haber verdiniz mi :) haydi bakalım hooopp :)

Galaxy ace den gönderildi

2. aliii0752

aliii0752 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    534
    Ad Soyad:
    Ali İNCE
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Arabalar her zaman vazgeçilmezim olmuştur ama bu zamlarla öğrenci iken arabaya binemeyecegiz anlaşıldı. Ben araba yerine sağlam bi bisiklet alayım. Vergi yok, yakıt yok, bakım masrafı ( arabaya göre yok denecek kadar az) yok, park sorunu yok. Spor var, sağlıklı yaşam var bu liste uzar da uzar. Ben bisiklet almaya gidiyorum karar verdim :)

HTC Desire 500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

3. rpurcek

rpurcek Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    5,932
    Ad Soyad:
    Rıza
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    3 kuruş indir 2 hafta sonra hooop 5 kuruş zam.

4. erenuzel41

erenuzel41 Moderatör

Alınan Beğeniler:
    6,303
    Ad Soyad:
    Eren Uzel
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    Honda
    global anlamda bakmak lazım az yakan yada çok yakan araba yoktur işte, pahalı benzin vardır. Eğer kendi paranızla aldığınız arabaya kendi paranızla aldığınız yakıtla biniyorsanız ve az yakan çok yakan değil benzinin fiyatı ülkemizde çok yüksek diyorsanız hepinizi gönülden seviyor ve saygılarımı sunuyorum emekli olursam bir kaç aylığına yurt dışına çıkıp yurt dışı tatilim boyunca gittiğim yerde bulabileceğim en yüksek motor hacimli en yüksek beygir güçlü otomobili sürücü koltuğundan hiç inmeden günlerce deli gibi gazlayarak sürmek istiyorum

bu nedir yauw ?? zam zam tamam anlarız da piyasayı mahvettiler millet lpg takıyor sonra kapalı otoparklara almıyorlar etmiyorlar bulunduğum yer kalabalık bir şehir ve burada bunu sorun ederim beni anlayanlar çıkacak benim arabamda lpg yok arkadaşımda var arasıra unutup ona yer bulamazsan kapalı otoparka girsene dediğimde hep benimle dalga geçmesinden bıktım

az yakıyor bilmemne yeni teknoloji diye millete yeni model sıfır 1000cc lik 1200cc lik 70-75beygirlik arabaların kakalanmasından bıktım.

gençliğimi yaşayamıyorum 90 lardaki motor seslerini ufak bütçeyle ulaşılan seri otomobilleri özledim hiçbiri kalmadı benzin fiyatı yüzünden

mazot mazot avrupa herkes mazotlu ıvır zıvır dediler mazot oldu benzinle aynı para 1 e takmadan rampada yürümez multijet linea kötü kötü çok kötü

kim dur diyecek?

un şeker buğday bisküvi fiyatı on senedir aynı kalacak diye ben yavaş arabaya binmeyi asla kabullenemiyorum bunun sorumlularının kulaklarını kaputun üstüne güçlü bir arkadaş vasıtasıyla yapıştırıp kornaya dakikalarca basmak istiyorum.

5. MehmetHan

MehmetHan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    719
    Ad Soyad:
    Mehmet HAN
    Yaşadığınız Şehir:
    38-KAYSERİ
    Araç Modeli:
    Yeni İ30 1.6 CRDİ (2012-201X) GD
    Hepimiz ve herkes böyle itiraz ediyorda bu konuda birşeylerin yapılması gerek. Ciddi manada. Oturup sayfalarca tartışılması ve somuca ulaşılması gerek. Yetkili mercilerden benzin dizel yakitlari dünya ortalamasina indirene kadar baskı uygulamak gerek. Benim arabam çok yakmiyor. Benzin pahalı. 100 tl ye 20 litre aliyor. 20 litre benzinle 240 km kadar gidebiliyor. Benzin 5 lira oluncaa... normal bir durumla karşı karşıya kalmışız gibi tepkisizlik olmuyor. Olmuyor. Olmuyor.

Galaxy ace den gönderildi

6. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC

nemruta bisikletle gitmiştik malatyadan toplam 262 km yapmıştık biskletleri ve sürmeyi çok seviyorum... ancak türkiyede de yol yok arkadaş... :)

7. cenker_baba

cenker_baba Guest

8. MERT_MT

MERT_MT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    MERT TUNALI
    artık arabayla gezmek ciddi anlamda lüks oldu.mecbur kalmadıkca binmemek lazım.eee kardeşim niye aldık bu arabaları ozaman kapıda yatırıp devlete vergi ödemek içinmi :D

Bu Sayfayı Paylaş