Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

fiyatlar uçuyor

'Elantra Forum - Club (MD/UD; 2010–2015)' forumunda TOYY2004 tarafından 25 Kasım 2011 tarihinde açılan konu

1. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    o doğru misal benim arkadaşlarım demir doğramacı maddi durumları çok iyiydi sonra babası ile amcası kavga edince yani iki kardeş işleri ayırıyorlar ikisininde işleri baş aşağı gidiyor vel hasıl battılar epey borca girdiler elde avuçda ne varsa sattılar borçları kapadılar kısaca şimdi babası ile amcası barışdılar yeniden beraber çalışıyorlar işleri ufak ufak topluyorlar o zamanlar arkadaşımda 2005 5.20 vardı işler kötü gidince sattı borçlarını kapayınca elinde bir parada kalmadı her kez ona renault al dedi fiat al dedi tempra falan o gitti nissan maxima aldı çok komik bir paraya ve araba full+ full bir araç yan hava yastıklarından deri sine sunroofuna elelktrikli ısıtmalı koltuklarına kadar her şey var yani adam lüksünden o açıdan fedakarlık etmedi 5.20 den indi gene 5.20 ayarında ama daha eski bir araca bindi..

2. Onur-d

Onur-d Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    36
    Ad Soyad:
    Onur Dursun
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

Düzenleyen : onur-d

3. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Assanın Fiyat Politikası Beni İlgilendirmez Alan Düşünsün.. İsterse 1000 Çeker İsterse 10000 Çeker Mal Adamın Sonuçta İsteyen Alır İsteyen Almaz..
    Fakat Şu Anda Hyundainin Araçlarına Kimse Laf Edemez Çogu Markadan Üstün Araçlar Üretiyor.. Bu Da Aldıgı Ödüllerden Belli.. Hyundaiyi Eradan Getzden İbaret Sanmayın ( Bu Araçlarda Sınıfına Göre Süper Araçlar ) .. Açın World Wide Sitesini Bakın Modellerine..

Hondaymış Falan Hikaye Hadi Hondanın Bana Bir Tane Hyundaiden Üstün Modelini Gösterin 1 Tane Gösterin Ya 1 Tane ?

Genesis R-Spec 5.0
    Equus
    Veloster 1.6 T-GDİ
    Sonata 2.0 T
    Sonata Hybrid
    Yada Avrupanın En İyi Ve En Güvenilir Aracı Seçilen İ40..
    Yada Amerikada Hyundainin Modelleri Kaç Kez Yılın Otomobili Olmuş.. ?

Bu Araçlara Baktınızmı ?

Not : Fiyata Bişey Demiyorum Ama Yok Hyundaiye Verilmezmişde Edilmezmişte O İşleri Geçin.. Artık Adamlar Yapıyor Gümbür Gümbürde Geliyolar..

4. kubidoctor

kubidoctor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Selam;
    Yazışmaları izliyorum ve bir iki not yazma ihtiyacı hissttim.Sanırım ortada bir yanlış anlaşılma veya takım tutma gibi bir durum var.Bakınız;
    Honda genel müdürü,hyundai genel müdürü oldu.(Son 1 yıldan bahsediyorum)
    Hyundai tüm dünyada özellikle türkiyede büyük bir yeniden yapılanmaya gitti ve bununda sonuçlarını almaya başladı.Tüm türkiyedeki bayilerinde çalışanların %50 sini değiştirdi.
    Yani sizlerinde yazılarınızda vurgu yaptığınız orta alt sınıf imajından sıyrılıp üst sınıfa hitap etmeyi planlayarak atılımlar yaptı ve yapmaya devam ediyor.
    Çok yakında hyundai,honda,toyota,kia,opel gibi markalar arasında ayırım kalmayacak.Hyundai artık mitsubishi ye yaptırdığı motorlarını kendi yapıyor.Patenti hyundaide.Böylelikle maliyeti düşürerek,yedek parçayı sınırsız hale getirdi.
    Getz ve accent dan başka hyundai akla gelmezken şimdi,elantra,ix 35-50,genesis gibi kaliteli araçlar üretiyor ve tabikide fiyatları ona göre koyuyor.aynı donanıma sahip elantra ile bmw veya opel arasında büyük fiyat farkı hala sürüyor.Ben 8 yıl opel kullandım,astra nın 2 kasaısınıda sonuna kadar biliyorum.Son 5 yıldırda civic hatchback yeni kasa kullandım.Geçen ay sattım elantra aldım.Çokda araştırdım.Tabiki zevkler tartışılmaz ve değişmez.Ama bir arabadan ne istediğinizle ilgili bir durumdur bu.
    Herkesin kriteri farklıdır.Benim kriterlerime uyan ve fiyatıda en uygun olan araç elantraydı ve onu aldım.
    Civicle ilgili 1-2 şey söyleyeyim.Civicdeki kalkış problemi hiç bir zaman çözülemedi ve çözülemez.aşırı sert süspansüyonu ve kabin içine fazla ses alımı değişmez.İ-shift vites geçişleride hiç bir şekilde düzelmez.
    Bunun dışında servisi ucuzdur,yolda bırakmaz,bastınmı f1 vites kullanarak hertürlü gider,görünüşüde güzeldir.Dedim ya arabadan beklediklerinizle ilgili her şey.
    Elantranın mükemmel h-matic vites geçişi,kabin içi sessizliği,büyük bagajı,deri,kumaş koltukları,orta sert süspansüyonu benim için tatmin edici,ayrıca 1,6 motorun düşük vergiside cabası.
    500 km şehir dışı yaptım 6.6 ort.ile döndüm.
    Soğutmalı torpido olsa iyi olurdu ama yok.Bu arada 49000 tl ya aldım prime plus otom. modelini izmirde.
    Saygılar..

5. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Şu 38 Lik Golfleri Yada 60 lık Passatı Sorun Doğuşa Varmıymış ?
    Eski Patronum 90 Milyar Verdi Passat Aldı..
    Yada Hitlerden Kalma Motorlu 8V Yol Bilgisayarsız 4 Tekeri Olan Sadece Logosu VW Oldugu İÇin Golf Alabilirsiniz TAbi O Fiyata Bulabilirseniz.. Bulursanızda 5 Ay Sonra Alırsınız
    Sis Farı Olmayan Alüminyum Jantlı Passatlarıda Alabilirsiniz

6. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    ben şöyle söyliyim eğer hyundai yeni i30 geldiğinde golfün ve astranın satışlarını tepe taklak edemesse çünkü kalite ve motorunda en ufak bir sorun yok rekabette.. fiyatıda onlara oranla avrupada bile daha makul olucakmış.. almayada yeni i30 golfden 2500 euro ucuza satılıcakmış buna göre türkiyede i30 un satışı bütün diğer segmentlerinde satışını belirliycekdir..

çünkü c segmenti rekabetin satışın en yoğun en fazla olduğu segmenttir ve bir markanın diğer segmentlerindede satışını belirleyen lokomotif bir segmenttir..

passatın en çok satma nedenlerinden biri golfün sağlam ve dayanıklılığıdır.. vatandaşdaki zihiniyet direkman adam golfü böyle yapmışsa passatı allah bilir nasıl yapmışdır deyip alıyor.. yada biri sordumu nasıl golfünden memnunmusun dedinde adam harika çok memnunum dedimi buda passat almayı düşünen biri için yeterli bir neden oluyor..

yani c segmenti çok lokomotif bir segmenttir yeni gelicek i30 iyi satarsa elantrada çok iyi satar yeni gelicek sonatada çok iyi satar..

assan kendini bence bu yeni i30 da göstericek başarılı bir distirübütör olduğunu yada bu işi götüremiyceğini.. dediğim gibi yeni i30 çok iyi bir araç

ne golfden kalite donanımda eksik kalır yanı var ne astradan ne başka bir araçdan.. i30 akıllıca donanımlar ve kampanyalarla satış liderliğini alırsa hyundainin artık premium markalar içinde yerini alıcağının göstergesidir.

7. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    Bende yeni elantra düşünüdüm benimde aracıma komik bir rakam verdiler..Ayrıca Volkswagen nedir ya? Hiçbiri bir Hyundai etmez sorunsuzlukta,mekanikte..Yok efendim TSİ arızası,DSG arızası..Hiçbir Hyundai sizi yolda bırakmaz emin olun..Elantranın fiyatı pahalı geliyor millete ama DEĞİL..Honda civic baz donanım fiyat:42.650 tl,Toyota Corolla 42.700 tl Ayrıca bu araçlar eski kasa olacak 1 kaç yıl sonra ayrıca şu saydığım araçlar bir elantra ETMEZ..

8. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    piyasayı araştırmadan yazmayın arkadaşlar, bütün sıfır araçlar çok yükseldi, bunda çeşitli sebepler var, başta euro ve dolar artışı, ayrıca otomobile oolan yüksek talep
    yaklaşık 2 sene önce 35-40 bin olan c sınıfı araçlar şimdi 55-60 bin, tabii şimdilik https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

9. Cyhn54

Cyhn54 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Ad Soyad:
    Ceyhun
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Elantra (2001-2006 ) XD-XD2
    50 bin tl hyundaiye verilir..Toyota nedir,Honda nedir,Volkswagen nedir?..Hadi toyota ile vw eledim..Honda ile Hyundai..Civic ve elantra yada Accord ile sonata..Elantra ve Sonatada rakiplerinden üstün olduğu için 50.00 tl verilir..
    Düzenleyen : Cyhn54

10. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    o nedir bunedir demekle olmuyor arkadaşlar iş satışa geldimi o küçümsediğiniz markalar her alanda hyundaiyi yiyip atıyor c segmentinde golfün satışını yada passatın jettanın satışını geçebilen hyundai varmı..

toyota corollanın satışını geçebilicek bir hyundai varmı..

honda da civicin satışını geçebilicek hyundai varmı..

yani marka küçümsemekle olmuyor.. benim yiğenimdede 2008 model accord var benzini su gibi içiyor ve işçilik olsun kalite olsun vasat ötesi ne elantra ne sonatanın kalitede işçilikde donanımda tırnağı bile edemez.. ama gel görki elantra ile sonatanın satış rakamlarını toplasak bir accord etmez eminim..

yani burda satış stratejisi çok mühim sadece kaliteli araç üretmekle olmuyor.. satamadıkdan sonra araç üretmişsin neye yarar..hyundai kaliteli araç üretiyor bunu ben sen burdkai üç beş kişi biliyorda ne oluyor .. kime ne faydası var..

Düzenleyen : panzer

11. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Sorması ayıp benim Sonata segmentinde hangi araca kafa tutamayacak ? Çok merak ettim.

12. emre01

emre01 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    ben elantra alirken baz donanim olarak toyota corolla honda civic ve elantra ayni fiyatti en yeni kasa en uzun garanti en ucuz servis ve en guzel dis gorunus elantrada iken neden gidip honda veya toyota almam gerekiyor acaba ayrica testleri takip ederseniz suan da elantra bu araclardan ustun durumda tek sorun kafalardaki marka imaji yeni modellerin hepsi cok iyi bence ucuz marka imaji 3 5 yil icinde silinecektir hyundai in

13. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    50 bin tl ye asıl golf alınmaz,her ay servisemi gidecem başıma bela olur...volkswagene elini veren kolunu alamaz. her ay bir yerinde kronik ses problemi...

Alırım kral gibi sapasağlam hyundaıye binerim.
    Düzenleyen : mmt.88

14. barazi27

barazi27 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Fiyat Politikasında Hyundainin ürettiği otomobillerin de eskisi gibi olmadığını düşünerek tartmak lazım. Koreli değil Avrupalı gibi duruyor artık araçları ve donanımları. Tamam fiyatlar çok arttı opsiyonlar da az ama alırken düşündüğüm alternatiflerin hepsini bir şekilde geçti. Bakın Ford fiyatlarına Citroen 2012 fiyatlarına biraz daha ciddi piyasa analiziyle yine de Hyundailerin mantıklı olduğunu göreceksiniz.

15. TOYY2004

TOYY2004 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kalite ve konforuna kimse bişe diyemez zaten ama 2 ay önce 48.000 tl iken şimdi 2012 diye 55.500 e fırlaması ve elinizi çabuk tutun dahada artacak demeleri şaşırttı beni sadece..BİRDE BENİM ARACA 14.000 TL demeleri :=))))
    Oyüzdende bu sıkıntımı siz değerli arkadaşlarla paylaşmak için açtım konuyu.

16. ahmetaykac

ahmetaykac Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Hyundai en iyisini yapıyor fiyat politikası konusunda..
    Eskiden uygun fiyatlarla araç satarken herkes küçümsedi,hyundai alma diyorlardı..
    Şimdi Hyundai kaliteli araçlar üretmeye başladı,normal olarak fiyatlarını yükseltmeye başladı..
    Baktığınız zaman wolkswagen polo mesela,donanımlı bir polo alayım deseniz 35.000 tl,ama aynı segmentteki i20 31.000 tl ki polo dan birçok fazla özelliği mevcut..
    Opel corsa da aynı..
    Honda civic le Elantrayı kıyaslayın derim,iki aracı da test edin,fiyat mukayese edin..Elantra plus çok daha üstün çıkar..(bence)

Kısacası Hyundai eski hyundai değil,şu bir iki aya yeni i30 da gelsin de bazıları araba görsün..50.000 tl ye bence mükemmel bir araç..

Ama boşverin siz gidin 60 - 70 bin tl yi bomboş jettalara verin

17. ftamirci

ftamirci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    45
    Ad Soyad:
    Faruk Tamirci
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Elantra 1.6 CVVT (2011-201X) MD
    senin 2004 elantraya 14000 tl ye alırlar, satarkende enaz 20000tl isterler. https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifyani araç alırken elinizdeki elantrayı piyasa değerinden satıp öyle yeni sini almak herzaman mantıklı ve karlıdır. diğer türlü acenta veya galericilerle takasa girersen, adamlar insanı kaz gibi yoluyor. hem alırken, hem satarken.

18. mmt.88

mmt.88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    bence hyundaı elantrada benzinli motor kullanıp daha yüksek fiyata satmak istedi fakat dizel olmadığı için almayan tonlarca insan var bu konuda yanlış yaptı hyundaı.Dizel elantra hiç bir yerde olmasa bile dizel motorun en çok tercih edildiği türkiyede olması gerekirdi.

1.6 crdi blue motoru takılsaydı çok satardı belki ilerde yerli üretime geçme ihtimali olursa bu yanlışı düzeltebilirler.blueninde yerli üretime geçmesini isterim.
    Düzenleyen : mmt.88

19. Nightfish

Nightfish Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Elantra'nın en büyük eksiği dizel motor bence. Tabi o da tamamen satış politikası, dizel motor bu yıl sonuna kadar gelecekmiş. 2012 sonuna kadar yani. Eğer dizel ve benzinli motoru aynı anda getirseydi kimse benzinli araç almazdı.

20. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    vw gurubuda getirdimi dizel benzinli bütün versiyonlarını getiriyor her kez kesesine göre olanını alıyor neticede dizel elantrada gelse bu beniznli fiyatlarında olmıycağı kesin arada nerden baksan bir 5-10 oynar..

Bu Sayfayı Paylaş