Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Fiyatlar arası uçurum nedeni

'İ30 Forum - Club (GD; 2012–2017)' forumunda matarani tarafından 11 Ağustos 2013 tarihinde açılan konu

1. branta

branta Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Kasım 2012 de bana Manuel Style Dizel için 45.000 civarı bir fiyat vermişlerdi sanırım. Liste fiyatı baya abartılıydı yine.

O dönem baya bir marka gezmiştim, Hyundaiğinin yaptığını hiç bir marka yapmadı. Evet pazarlık payı vardır ama semboliktir çoğu markada..

Aracı alan arkadaşa yüklenmiş çoğu üye, fakat Hyundainin bu yaptığı pazarcı zihniyetinden başka bişey değildir, Sıfır bir araçta 5-6 bin tl pazarlık payı olması kimse kusura bakmasın bana abes geliyor. Ben kandırabildiğimi kandırırım gibi bir zihniyet var ortada...

2. Muhendis_06

Muhendis_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    17
    Ad Soyad:
    Hakan IRMAK
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Hanımefendi siz takas ile verdiğiniz araçtan kar ederken satın aldığınız araçtan zarar ederek dengeyi koruyorsunuz. Örnek olarak siz aracı 5 bin tl fazla ödeyerek aldınız ama sattığınız aracı da yüksek sattınız. Birde aradaki zaman farkı fiyat farkını doğurur. Bence içiniz rahat olsun. Keyifli binişler.

3. S-R-D-R

S-R-D-R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    i30 elite otomatik dizel için son fiyat durumu nedir ben 60,500 tl fiyat aldım, 58,000 TL verdim ancak kabul etmediler, fiyat konusunda tavsiye edeceğiniz bir bayii var mı?

4. Murat1

Murat1 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    Murat Tuncer
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Yeni İ10 (2013-201X)
    Sene sonuna doğru elde kalan, bir sonraki sene 1 yaşında olacak araçları daha uyguna verebilirler. Bu sebeple biraz fiyatlarda hareketlenme olabilir, fakat 50-60bin vermeyi göze alıp 2-3bin için bi düşük model arac almak da biraz abes kaçıyo gibi. :)

5. Erhan D.

Erhan D. Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    243
    Ad Soyad:
    Erhan D.
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    İ20 GB 1.2 MPI (2014-2020)
    Araç almak için en iyi zaman aralık ayının 25'inden sonrası.Çeşitli sebeplerden (kota doldurma, model yılı, showroomda yer ihtiyacı vb.) dolayı bayiler araçları zararına bile satıyorlar.

6. Sh@DoW

Sh@DoW Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Ad Soyad:
    Sh@DoW
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    İX35 (2009-201X)
    Erhan Bey'e katılıyorum. Bende aracı 26 Aralık'ta almıştım. Ama bir eklemede yapayım, Ocak ayında da aynı kampanyalar devam ediyor. Hatta Ocak'ta daha da indirime gidebiliyorlar, sebebi de model yılına yapılan yeni düzenleme. Bildiğiniz gibi model yılı üretim yılı oluyor. Bu durumda örneğin 2013 model araçlar Ocakta üretilmeye başlanıp Şubat-Mart aylarında satışa sunuluyor. Yani Ocak'ta elde kalan son 2012'ler satıldığı için daha da uygun oluyor fiyatlar. Ben bu durumu bizzat yaşadım oradan biliyorum. :)

7. S-R-D-R

S-R-D-R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim bilgilendirme için, bende biraz daha bekleyeyim... Ama çok sabırsızlanıyorum, bir an önce alıp gezmek istiyorum artık

8. S-R-D-R

S-R-D-R Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar şeytana uydum bugün, elite otomatik aldım, yarın teslim edecekler, insallah su anki içindeki huzur 2 ay sonrada olur pişmanlık duymam, bu arada aracı 60.500 tl aldım

9. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    abi Allah hayırlı uğurlu etsin kazadan beladan saklasın inşaallah hayırlısı olmuştur... :)

10. Tamer52

Tamer52 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    729
    Ad Soyad:
    Tamer gürsoy
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    VW
    hayırlı olsun

GT-S6500D cihazımla gönderdim