Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

fiba sigorta

'Kasko, Sigorta, Muayene ve Devir İşlemleri' forumunda Ulaş KURT tarafından 20 Aralık 2009 tarihinde açılan konu

1. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende fiba dan yaptırmıştım 0 km aldığımda 595 tl ye..

2. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Kişisel fikirlere saygım sonsuzdur ama arkadasım söyle diyor o yuzden tukakadır.., iftira niteliğindeki kişisel fikirlere bırakın saygıyı, kaale bile almam. Fakat, siz burda insanlara yalnıs bir fikir edinecekleri şekilde, buyuk bir firmayı bilip bilmeden kötüleyip daha sonra kendi fikrim saygı gösterin derseniz, olmaz. Hem iftira atıyorsunuz hemde kişisel fikirdir diyorsunuz! Fiba sigorta acentam yok ama Turkiyede Finansla ilgili her konuda Hüsnü Özyeğin i tek geçerim.

Bununla birlikte bankaların yaptıkları kaskoları tercih etmiyorum demissin ama her sigorta firmasının bir hamili olan banka var. Hangi firma ile calısırsanız calısın o bir banka güvencesi ile bu hizmeti veriyor. Yani buda demek koluyor ki sizin yukarıda söylediginiz sözle suanda tezat bi durum var. hem sigorta yaptırdınız hemde bankadan dolayı hiç bir sigorta firmasını tercih edememeniz gerekmekte.

Son olarakta, Fiba da daima riskler hesaplanırken piyasadan farklı hesaplanır.( temel kurallar dısıdna) Misal finansbank sokaktan gecene sarı cizmeli aga diye bir kredi veriyordu bir dönem. ya da bir dönem en cok kredi kartı dagıtan firmaydi. Bugunde fiba sigorta cok uygun fiyata sigorta hizmeti satmakta. bunların yapılmasına olanak saglayan güvenceleri ise geliştirilen bir elektornik programdır. adamların risk hesaplamaları yapılırken diğer firmaların katmadıkları baska kriterleri de hesaplamaya katarak riski düsürerek müşterinin de daha ucuz fiyata hizmet almalarını saglıyorlar.

Nese, bu kadar seyi buraya yazmamın tek sebebi bilip bilmeden, kulaktan dolma, kaynagı saglam olmayan bilgilerin insanlar tarafından yalnıs anlasılmasına musade etmemektir. son olarak, Fiba Sigortanın arkasında Fiba holding vardır ve onunda arkasında Hüsnü Özyegin. (onun arkasında kimler var bilmiyorum https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif )

3. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Yanlis anlama var. Arkadas acenteden yapilan kaskoyu tercih ederim demek istiyor. Bu konuda da cok hakli zira banka subelerinden kasko yaparsaniz bir kaza durumunda muhatap bulamazsiniz, musteri temsilcisi bircok baska isle ugrasiyor. Ama acentelerin tek isi bu, sigorta sirketine ve ekspere baski yapabiliyor, isi hizlandirabiliyorlar.

Fibakonusunda ise kesinlikle onyargiya gerek yok. Benim kaskom SBN Sigorta'dan ve police yaptirali henuz bir ay bile gecmemisken esimbir kaza yapti, SBN Sigorta sorunsuzca odemeyi yapti. Bence bu rekabet ortaminda butun sirketler iyidir ve odeme yaparlar, siz ucuz police bulmaya bakin...

4. Ulaş KURT

Ulaş KURT Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    fiba ya 450 ye yaptırıyorum

5. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,941
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  6. Canhan83

Canhan83 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben 2006 model Getz crdi ye haziran 2009 da güneş sigortadan 800 TL yaptırdım yüksek geldi aslında ama sorduklarım arasında en düşük güneş sigortaydı tanıdık olmasa 890 TL güneş sigortanın açılış fiyatıydı.
    Düzenleyen : Canhan83

7. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    ihtiyatlı biri olduğunuz anlaşılıyor ama kaza durumunda zorunlu trafik sigortası da devreye giriyor, tamamen sizin şuçlu olduğunuz durumda kaskonuz karşı tarafın hasarını ödüyor ayrıca zorunlu trafik sigortanız da hasar ödüyor yetmezse. sonuç olarak prim arttırmaya gerek kalmıyor. ayrıca pert durumlarında prim arttırımları sigorta müfettişleri tarafından yanlış anlaşılıyor. bu da hiç hoş değil.

benim sigortam 2 senedir fiba, gayet memnunum. hiç sorun olmadı. şimdiye kadar 4 farklı firmadan kasko yaptırdım, en iyisi HDI sigortaydı.

Bu Sayfayı Paylaş