Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Fiat Stiloyu nasıl bilirsiniz

'Diğer Markalar' forumunda micheal tarafından 19 Kasım 2012 tarihinde açılan konu

1. apolatera

apolatera Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    704
    Ad Soyad:
    AHMED POLAT
    Yaşadığınız Şehir:
    44-MALATYA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    ..... daha neler a3 mü!!!!!!! :)

2. ozgurs

ozgurs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    özgür sacal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    konuya en yakın insan sanırım benim. bundan önceki araçlarım sırasıyla 2001 clio hb, 2004 megane 2 sedan, 2004 stilo, yine 2004 stilo... şu anda da 2011 ix20.

şu kadar söylemek istiyorum a3 ünü satıp stilo alan çok tanıdığım var. link paylaşmak yasak değilse size site ismi vereyim, girin stiloyu orada araştırın. şu an kullandığım ix20 bile (7 yaş var aralarında) konfor, yol tutuş, kullanım keyfi bakımından stiloyla yarışamaz.
    ilk stilom boştu, ikincisi dolu. stilo fiat değil alfa romeo bandında üretilmiş, döneminin en sağlam, konforlu ve tipli arabasıdır. fiatın tek yanlışı pazarlama stratejisi oldu, bu da stilonun tutulmamasının yegane sebebidir.
    bunun dışında ben aracımı 1 günde sattım, ilana koyduğum an telefonlar gelmeye başladı. hastası çoktur. yeterki diğer araçlarda olduğu gibi fiyatı abartmayın ve aracınız temiz olsun.
    ben 3 aydır ilanda olan a3 lerde gördüm bu arada...
    getzle kıyaslayan arkadaşa da diyecek sözüm yok. stilo getzin yanında yer uçağıdır...

3. ahmet4646

ahmet4646 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    38
    Ad Soyad:
    Ahmet Gençay
    Yaşadığınız Şehir:
    46-KAHRAMANMARAŞ
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    +10000000000000000

Stilo donanım,konfor,kalite anlamında 2013 model araçların çoğuna fark atar binip aracı inceledikten sonra yorum yapın bencede....

ozgurs bunu beğendi.
  4. Ersin

Ersin Yönetici

Alınan Beğeniler:
    3,715
    Ad Soyad:
    Ersin C.
    Yaşadığınız Şehir:
    52-ORDU
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Yok , benim yerimede bir daha binin...

HTC Wildfire S A510e cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

5. Halil

Halil Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,155
    Ad Soyad:
    Halil İbrahim K.
    Yaşadığınız Şehir:
    26-ESKİŞEHİR
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    italyan arabaları çok ilginç, dünyanın süper spor markalarının en iyileri de italyan, bizim yolda adam yerine koymadığımız linea da italyan. hatta hepsi tek holding bünyesinde.

düşününce alfa romeo muhteşem tasarıma sahip, ancak 5 yaşını geçtikten sonra tam bir sanayi azmanı. fiatın bazı modelleri çok sağlam(eski bravo), bazılarına binilmeyecek kadar kötü(albea).

stilo üzerinde uğraşılmış bir araç, donanım olarak da uygun, buna rağmen piyasası olmadığı için uygun fiyata alınabiliyor.

stilo elantra-i30 sınıfında, getzden daha iyi olmaması zaten saçma olurdu.

ozgurs bunu beğendi.
  6. gogo17

gogo17 Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,669
    Ad Soyad:
    İlkay
    Yaşadığınız Şehir:
    17-ÇANAKKALE
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.3 (1994-2000) X3
    Piyasası fazla yok,donanımlı,konforlu parçası pahalı alınırsada 3kapılısı çok güzeldir ama stilodan anlayan usta bulmak biraz zordur sanayilerde :D

7. ozgurs

ozgurs Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    4
    Ad Soyad:
    özgür sacal
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    İX20 (2011-201X)
    Stilo zamanında ilk çıktığında 33bin gibi rakamlara alınabiliyordu. bu donanımı ve kalitesine göre normaldi. Ama aynı yıllarda araştıracak olursanız 33-34 bine boş trendline golf alınabiliyordu. Herzamanki yurdum insanı mantığı ile boş olsun marka olsun yaklaşımından dolayı stilo çok satamamış, bu sebeple de tutulamamıştır.
    Şu anda 17-18 bin civarına alınabilecek temiz bir stilo çoğu 2003-2004 model arabadan daha donanımlı, konforludur. Kaldıkı 2004 dolu bir golf almaya kalkarsanız 23-24bini gözden çıkarmanız gerekir. kıyaslama yaparken 17-18bine alınacak araçlara bakmak daha doğru olur kanısındayım. 2000 model megane1 yada civic alacağıma bugün olsa yine stilo alırım...

getz le kıyaslamak bence de doğru değil ki zaten ben kıyaslandığı için saçma buldum.
    ayrıca stilo 2001 yılında ilk çıktığında mevcut dış hatları bugünkü hatlarla aynıydı. o zamanlar bu hatlara sahip başka araç yoktu. daha sonraki yıllarda (2003-2004) çıkan diğer araç modellerinde zaman zaman stilo hatlarını anımsatan çizgiler yer almaktadır. kısaca kendi devrinin ilkidir diyebiliriz. yurtdışında 2013 modeli (makyajlı stilo- blackmotion diye aratabilirsiniz) halen satılmaktadır. fiat grubu türkiye şartları için pahalı araç getirip yine pazar bulamamaktan çekiniyorlar.

stilo almayı düşünen arkadaşıma şunu söylemek isterim, sonuç olarak 6-7 yaşında araç alacaksanız özellikle temizini, bakımlısını, diri duran yorulmamışını bulmaya çalışın. bildiğim kronik hatası devir takılma problemi, o da yaşı ilerleyen bütün elektrikli gaz pedalı olanlarda mevcut. onun dışında cam tavanlı (sky) bakıyorsanız düzgün çalıştığını kontrol etmekte fayda var.
    yedek parça olarak da emin olun yedek parçası pahalı diyenler neyle kıyasladıklarını bilmiyorlar. avrupa çoğu araçtan daha ucuzdur parçası, sonuçta fiat. örnek vermek gerekirse yetkili serviste bütün kayışlar, rulmanlar, devirdaim pompası, triger baskı balata vs değiştirirseniz max. vereceğiniz para işçilik dahil 500ü geçmez (ben 450 vermiştim)

Bu Sayfayı Paylaş