Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Fabrika Lastiklerinin Ömrü Hk.

'Getz Forum - Club' forumunda efemera464 tarafından 24 Nisan 2009 tarihinde açılan konu

1. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim matrixi aldığımızda pirelli p6 vardı hala o var..araç 16800lerde..fabrika çıkışıda pirellimi bunların yoksa benden önce kullananmı taktırmıştır???
    bide o yanak yırtılması olayı başıma geldi..düşük hızlarda gidildiğinde sorun olmuyor fakat yüksek hızda gidildiğinde çok büyük bir tehdit!!!

2. Mustafa

Mustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    Hyundai Parça Garantisi:

Yedek parça olarak satın alınan parçalarda;

Otomobil için ''2yıl yada 60.000 Km.(Hangisi önce biterse)'',
    Kamyonet,kapalı kasa kamyonet, minibüs için ise ''2 yıl yada 100.000
    Km.(Hangisi önce biterse)''dir.

Tekerlek lastikleri garanti süresi; 2 yıl veya 1.6 mm. diş derinliği (hangisi önce biterse), Akü garanti süresi ise 2 yıldır.

Bu olayı araştıran varmı acaba ? Doğruluğu varmı, millet yarıklardan, çatlaklardan bahsediyor.Nede servise göstermiyorsunuz..?

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW
    servise göstersen ne olucakki..kullanıcı hatası diycekler..

4. efemera464

efemera464 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Şimdi yaşadığımız şehire göremi lastik alıcaz, hem Kışın normal lastikler burda gitmez doğal olarak bende kar lastiği kullanıyorum kışın..

5. mordal

mordal Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bu kumho lastikler gürültüyü içeriye çok veriyor sanırım. gürültüyü içeri almayan tavsiye edeceğiniz lastikler hangileridir.

6. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    lastiklere hyundai bakmaz ki. aracımıza taktığımız lastiklerin markasının garantisi altındadır. bir bayiye lastiği teslim edersiniz exper gelir bakar. kullanıcı hatası, yanağı kaldırıma sürtmüşsünüz yırtılmış der, veya çok bozuk yolda kullanılmış yüzeyde küçük delikler var der. geçer gider.

olur mu öyle şey. yazıcı kartuşu mu alıyoruz yarım dolu. insan hayatı bu. siz sadece şuna dikkat edin araba alırken. lastik bayat mı değil mi. üretim tarihine bakın. ne zaman lastik alırsanız alın üretimi sizin aldığınız tarihten 6 aydan eski olmasın..bayat lastik yanaklarından erken çatlar ve yüksek hızda dağılır, takla attırabilir. bir kere otobanda giderken gözümün önünde bir arabanın lastği komple çıktı. jant hala takılı idi. araç kendi etrafında dönerek önce sağ sona sol bariyerlere çarpıp durdu. Allah tan adam içerden rahatça çıktı. birde lastiğinizin hava sibobunu 1-2 yılda bir değiştirin. o da çürüyebilir. lastikçiler 6 ay diyor ama para için olsa gerek

7. mdmrx

mdmrx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    goodyear exellence ama 14 jant tan başlıyor. sitesinde ebatlar var

8. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    Kumhonun performans lastikleri en sessiz lastiklerden birisidir.Amaseninki 4 mevsimlikse doğrudur...

9. zeropoint

zeropoint Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    geçen bizim toros a 2 adet ön lastik aldım. satıcı garanti belgesi vermek istedi almadım. neden mi, sonuçta birşey olduğunda suçlu hep siz olursunuz.

10. Coşkun Özcan

Coşkun Özcan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    67
    Ad Soyad:
    COŞKUN ÖZCAN
    Yaşadığınız Şehir:
    81- DÜZCE
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif

https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

11. TLGYLDZ

TLGYLDZ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    valla bende dusunuyorum bıran evvel değiştırmeyı ama nasıp ne zaman olacak bılmıyorum

12. GRAFTT

GRAFTT Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    761
    Ad Soyad:
    Erkan
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Hocam diyelimki sıfır araç aldık, lastiklerin üretim tarihine baktık ve lastikler bayat yana 8-12 ay önce üretilmiş lastikler, bu durumda derdi kime anlatıcağız ki ? Bayiinin diyecek olduğu tek şey lastikler x yıl xx km garantili birşey olursa değiştiririz....

Benim aracım 2006 yılının 10. ayında çıkmış. Bende aracımı 2. el olarak 2008 Kasım ayında aldığımda 51 bin km deydi. Garanti süresi dolmadığı halde lastikler pert haldeydi. ki bunu lastikleri araç üzerindne söküldüğünde dikkatli bakmamla gördüm...

Bu Sayfayı Paylaş