Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

EXCEL SUBAP AYARI?

'Excel Forum - Club' forumunda aybasan tarafından 30 Eylül 2009 tarihinde açılan konu

1. hakan06

hakan06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu site kullanımdamı acaba ???

2. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
    Site kullanımda ancak sorunuzu daha anlaşılır ve açıkca yazarsanız daha kolay cevap verilebilir.

3. can96

can96 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    vardı 2 sefer buji kablosu ve bujiler değişti şimdi tekleme yok ama hala 200den fazla yakıyor

4. hakan06

hakan06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    serdar bey sorunum1 ay önce excel 94 gls aldım araba 285000 km de 1 araba dizel gibi çalışıyor sübap ayarı yapılmasımı gerek 2 baskı balatayı yeni degiştirdim ama araba giderken debriyaj titriyor nedendir acaba birde motor numarası benim sadece 017504 harf felan yok bu iyi bir şeymı sübap ayarı olurmu simdiden teşekürler

5. excel_izmir

excel_izmir Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    mrb bende 94 excel sahibiniyim gaz yemiyor rölantide dalgalanma ayni problemler kafadan şüpelendim ama sizin yazınızı görene kadar şimdi izmirde iyi usta arıyorum tşk.

6. mydoktor

mydoktor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    93 Excelim var sizlere yardımcı olabileceğimi tahmin ediyorm.Sübap ayarı her 10 bin km de yapılması gerekir soğuk motorda emme 015 eksoz 025 cente dir fabrika ayarı.Motor rölantisinde sorun varsa ilk bakılacak yer karbüratörün hava alıp almadığıdır.Benim başıma gelmişti üstteki hava filtresinin takıldığı parçanın altında karbüratörü motorabağlayan 4 tane vida var bunları tork anahtarı ile eşit şekilde sıktırman lazım büyük ihtimal oradan hava alıyordur.

7. iskiliptv

iskiliptv Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Aynı sorun bendede var gaz ayarlarında sandım ustaya götürdüm. ama sorun olmadğını söyledi. bujilerdede sorun çıkmadı. Önceden yoktu. Şimdi baskı balatayı değiştiriyorum. Ama yakıt konusunda tek tavsiyemkarbüratörüiyi bir ustaya temizletin. En az yüzde 30 tasarruf edeceksiniz. Ankara da usta konusuna gelince o konuda malesef sıkıntı var. Kendi servisine gitmen bence en iyisi. Özel servisler çok ilgisiz ve fiyatlarından servislerden bir farkı yok. Daha yeni cumartasi günü 3 saat saşmak ve başkent sanayide gezdim. Kaç yere uğradım herkez farklı bir şey söylüyor. Bir iki ufak sorunumu bile yaptıramadım.<div id="isChromeWebToolbarDiv" style="display:none">

8. HATAYLI

HATAYLI Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    özel servisler ancak yapılacak iş belli ve basit olduğunda avantajlıdır. Sorunun nedeni belli değil ve karmaşıksa bence yetkili servise gitmek en iyi çözüm. Zira arızanın nedenini bulana kadar epey masraf edebilirsiniz benim gibi.

9. kirkor

kirkor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba
    bende de 93 excel gls var yaklaşık 10 senedir kullanıyorum ilk aldığım zaman istanbulda çok iyi bir karbiratörcü ustaya götürdüm eski amerikanları v.s bakan sağlam bir usta hem karbüratör temizlendi komle sökülüp hem ayar yapıldı . ve ek olarak BOSCH 4 tırnak buji yakıldı numarası WR 78 4 TIRNAK PERFONMANS bujisi . araba çok iyi hızlı oldu ve yakıt da çalıması da eksoz dan çıkan çiğ benzinde azaldı .

Şimdi sibop ayarının yanında motordan çok bu düzensiz çalışma için tavsiyem İyi bir karbüratörcüye götürünüz ve bu yukardaki numarsını verdiğim bujiyi taktırın çok rahat edeceksiniz bende lpg yok benzinli olarak kullanıyorum. Lpg içinde yeni bugiler var yüksek ısıya dayanıklı ve aralığı daha kısa olan bir bakınız.

saygılar

Bu Sayfayı Paylaş