Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Excel ile ilgili sorunlarımız

'Excel Forum - Club' forumunda mucarx tarafından 25 Aralık 2007 tarihinde açılan konu

1. mucarx

mucarx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar
    benim aracın arka amortisörleri artık ömrünü doldurmuş.çok yaylanıyo.ustaya götürdüm monreo olmaz dedi hyundai exel e özel amortisör varmış.sordum servis 71 ,bir parçacı 50 dedi.
    bugün bir japon parçacıya gittim monreo verdi ve 42,5 adama monreo olmuyomuş dedim.devamlı bunlardan sattığını söyledi.kafam karıştı yardımcı olur musunuz???

2. mfbalmustafa

mfbalmustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    selam...bende 91 ls var..yeni aldım 25 krştan fazla yakıyo şehir içi ve dışı ortalama...sanırım bir problem var nereye göstermem lazım..istanbul da bildiğiniz bir yer varı bilgisayrlı bir yer bulabilmiş değilim henüz..teşekkür ederim..

3. makulekci

makulekci Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar arabam 94 gls benim sorunumarabamın cekişi çok kötü yokuş yukarı giderken araba 1.vitesle gidiyorsa motor bağırırken 2. vitese gectiğim zaman duracak gibi oluyor çekmiyor geri 1e alıp bağıra bağıra gidiyorum yada ancak devirde kaplumbaga hızı ile gidiyor yada 2ile cıktığım bir yokuştamotor bağırırken3. vitese gectiğindeyine cok yavaslıyor yada düz yolda giderken 5.vitesle 90la falan giderken hız kesip yada fren yapıp 65-70 e falan düşmüşsem bide yolda cok hafif yokuş olsa bile 4 . vitese alsamda araba çekmiyo 3e falan almam gerekiyo arabamı seviyorum ama bu sorun beni gerçekten bıktırdı gittiğim ustalar motorda sorun yok balatalar iyi diyorlar motor yağ falan da yakmıyorama araba çekmiyor lpg de de aynı benzindede aynı bu konuda bilgisi olan varsa lütfen paylaşsın artık canıma yetti

4. mfbalmustafa

mfbalmustafa Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bujileri değiştirdim, filtre değişti..bilgisayar ölçüm vs..ama sonuç şu an için aynı..91 Excel LS 1,5 -25 ykr..yakıyo..herhalde bundan iyisi olmuyo..satarken 180 filan diyorlar ama ne hitmetse aldıktan sonra değişiyo..::::)

5. Misafir

Misafir Guest

Amortisörleri değiştirmeye kesin karar verdiysen yapılacak şey, iyi bir ustaya amortisörü söktürüp çıkanamortisörle beraber parçacıya gitmen.

6. Misafir

Misafir Guest

Yaklaşık 25 / 33 = 7.5L yapar ve bu rakam gayet normal herhangi bir yere göstermenize gerek yok,bir problem olduğunu sanmıyorum, benim dizel bile şehir içi 21ykrş yakıyor

7. Misafir

Misafir Guest

Egzostu kontrol ettirin rampada güç kaybına en büyük sebep tıkalı egzost sistemidir, mübarek düzde gider ama en ufak bi rampada tıkanır kalır.

8. arapoglu03

arapoglu03 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    94 exel gls uzun yolda 165 şehir içi 250 ykr yakıyor neden bu kadar fark var anlamadım neden olabilir acaba bilgilendirirseniz sevinirim

9. talattt

talattt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gifÇok doğru https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif
    Bendeki araç sürekli servise gidiyor, bu sayede ilk günkü gibi kalıyor motor.

10. talattt

talattt Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşlar, bu aralar farlara taktım ben. Hava karardıktan sonra düz beyaz bir duvara 10 - 15m uzaklıkta durup kısaların ve uzunların yüksekliklerini ayarlamaya çalışıyorum ancak kısalar açıkken soldan gelen ışık aşağıyı, sağdan gelen ışık daha yukarıyı aydınlatıyor. Bu şekildeyken uzunları açınca da tam tersi oluyor ve sol fardan gelen uzun far diğerine göre daha yukarda oluyor. Sizce problem nerededir?

11. mucarx

mucarx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aracımın bagaj açılıp kapanmasını sağlayan yay görevini gören iç demirlerden biri kırıldı.bagajı açtım kapanmıyordu ama bi şekilde geçici olarak kapattım.
    bu demirlerden nerde buluruz ve fiyatı nedir ???
    yardım lütfen...

12. Misafir

Misafir Guest

Servislerden temin edebilirsiniz...ben değiştirttim'de.

13. murdogan

murdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    merhaba arkadaşlar diğer bölüme de yazmıştım fakat burada daha çok konu konuşuluyo sanırım.. bende 91 excel var ve malesef bi kaza oldu.araba tamircide bekliyo parçasnı bulamıyorlarmış

ön tampon far kaşı sağ çamurluk ve davlumbaz lazım arkadaşlar var mı bildiğiniz bi yer

14. Misafir

Misafir Guest

Probleminiz için "arada kaynamasın" diye ayrıbaşlık açtım.....https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley1.gif

15. Erim Balaban

Erim Balaban Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    gayet normal senin yakıtın.kafana takmaya gerek yok:)

16. murdogan

murdogan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    teşekkür ederim uçar hocam

17. ilker

ilker Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende monroe kullanıyorum memnunum. aracımda herhangi bir problem yaratmıyor. yalnız bizim araçların özelliği arkaya fazla yükleme yapınca çok hopluyor. amortisörün markası ne olursa olsun.

18. af179

af179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    kablo bağlantılarında sorun olabilir.

19. af179

af179 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    arka amortisör sorunu bende de vardı,bende sanayiye götürdüm 40 dan 2 tane 80 ne yaptılar,ama hyundaiye özel olandan mondeo falan değil,birde arabamın sol tarafından bir ses geliyordu,rot başları falan değişti,ses falan yok,iyi ce araştırın,size bişiy söyliyim bence en iyi usta araç sahipleri,çünkü aracımda merak edip bilmediğim bazı şeyleri sanayide ustaya soruyorum,çalışmıyo,yok şöyle yok böyle diyorlar,ben ise neyin nasıl olduğunu kendim bakarak buluyorum,mesela geçen gün bana usta,arka cam rezistans çalışmıyo komple değişmesi lazım,dedi,bugün ben denedim çalışıyo,aracın çalışıyor olması gerekiyormuş,yani kontağı çevirmek yetmiyo,ee ben ne diyimm :(

Ramazan Bican bunu beğendi.
  20. mucarx

mucarx Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    sanayide soruyorum özellikle aynı araçtan olan özel bir serviste devamlı ayak işlerinde kullanıyolar.amortisörlerde ne yaparsan yap sertleşmiyor diyor.yoksa geçen gün değiştirecektim.

Bu Sayfayı Paylaş