Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

euroka 4 lpg hakkında

'LPG Sistemleri' forumunda centub tarafından 26 Mayıs 2010 tarihinde açılan konu

1. erdem26

erdem26 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    öyle dandik duyulmadık markalarla uğraşana kadar atiker en iyisi hem yerli hem sorunsuz.bütün tanıdıklarım atiker kullanıyor tık diyen duymadm

2. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam yardımlarınız içibn çok teşekür ederim gokeri kardeşim aynen sen,in dediğini yapmaya karar verdim bende zaten malesef şırnak bu konuda inanlımaz kötü ne işçilik var nede ustalık ve paranla rezil olmak diye 1 deyim vardır ya işte burda yaşanan bu malesef bende ensonunda mardin kızıltepede atiker marka taktırmaya karar verdim...burdaki o sevgili ustaya uysam eureka4 takıcaktık hemde pahalıya takçaktık......

3. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet erdem katılıyorum ama abi burdaki atiker yetkili servisyle ben kavga ettim o yüzden ona gitmiyeceğim adamda işçilik sıfır ötesi bir sorun vardı eski arabamda onun için götürmüştüm o sorunu çözeyim derken arabnın lpg sinde başka bir yerine zarar verdi kırdı bir yerini onuda yapayım derken başka 1 trarafınıda bozdu o sebepten ben sırf o markaya yönelmiştim ama şimdi atikerde karar kıldım ama mardine gitçem tavsiyeleriniz için hepinize teşekür ediyorummm

4. zuniga

zuniga Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    KME ve bahsettiginiz markadan uzak durmanizi oneririm. En basta iyi usta/iyi montaj, sonra da yaygin servis...

5. centub

centub Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    evet hocam çok saolun bende en son atikerde karar kıldım ama bölgem şırnak ustayıda ve işçliğinide bilmiyorum bnakalım hayırlısı inşallah iyi sonuç alırız....

Bu Sayfayı Paylaş