Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Eski sonatalar neden bu kadar ucuz?

'Sonata Forum - Club' forumunda TuracENGIN tarafından 26 Aralık 2011 tarihinde açılan konu

1. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,969
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz
  2. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    motorun kimin olduğu önemli değilki ben bilhassa dikkat edin hyundainin ürettiği motor diye yazmadım universal kullandığı motorlar diye yazdım
    sizin motorunuzuda
    hyundai coupe sinde santa fe de kia grubunda optima larda magentislerde
    carnival modellerinde v.b kullanıyor.. eminim kamyonet grubunda ticari
    grupdada kullanıyor olabilir güçlü motor çünkü.
    önemli olanda bu zaten..

3. panzer

panzer Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    vwde yapıyor tsi diye bir motor bunu seat audi skoda onlarca modelinde kullanıyor her araca özel motor üretmiyor..adamlar yapdıkları motorları universal tüm kendilerine ait markalarda ve modellerde kullanıyorlar..

hyundaide mitsubishi destekli yada desteksiz fark etmez motor üretiyor bunu kendi araçlarına ve kendi altındaki markalara kia olsun genesis olsun uyguluyor.

bence aynı şey önemli olan universal olabilmek böylece pek çok markanın parçası modelin parçası pek çoğuna uyumlu olur buda araç alım satımında büyük faktördür ama bilhassa aracın prim yapmasında büyük etken olur..

parçası bolcana olan bir aracımı insanlar almak ister yada parçası zor bulunan bir parçayımı mesela benim aracın konusu açılıyor milletin ilk dediği şey abi güzelde parça diyorlar bende parçası zebil gibi bir sürü hyundai ve kialarda bu motor var onda sıkıntı yok deyince milletin aklına yatıyor içine siniyor haa güzelmiş diyorlar.. belkide akıllarının bir köşelerine bu bilgiyi atıyorlar ilerde araba ararken bakarız bizde o zaman hyundaiye kia ya diye..

Bu Sayfayı Paylaş