19 Mayıs Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

ERROR 05

'Getz Forum - Club' forumunda tufandeniz tarafından 11 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. doganses

doganses Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bende de aynı sorun var fakat bazı önerilerim var:
    1- cd niz diamond ve benzeri kaliteli olsun
    2- nero da yavaş çekim yapın (10x gibi)
    3-ilk anda nazlansa da aracı hareket ettirmeden sabah ilk arabaya girişte takın, ısrar edin çalışır.
    4-araba sarsıldıkça cd okuyucu okumaz ve hata vermeye başlar bu yüzden ilk anda çalışan cd niz yol aldıkça (yol kötü ise) artık cazırdamaya başlar ve sonra error 05-06 falan başlar. bir sonraki sabaha kadarda çalmaz.
    5- cd temiz değilse boşa ısrar etmeyin, çizikse zaten hiç uğraşmayın.
    6- orjinal cd lerde hata vermiyor :)

CÜMLETEN KOLAY GELSİN...
    Düzenleyen : doganses

2. oisguzar

oisguzar Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    35
    Ad Soyad:
    osman işgüzar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Era'nın orjinal teyplerinde hata vermesinin nedeni benim bildigim kadarıyla tabi mp3 lerin cd ve usb'lerde fazla olunca okumuyor sanırsam boyutla alakalı cd olsun yada usb 100/120parçayı geçince hata veriyor bu teyp'in bozuk olması anlamına gelmiyor kapasitesi o kadar fazla şarkı olunca okumuyor deneyin hak vereceksiniz geçen arkadaşta usb vardı birkaç müzik dinliyeyim dedim tesisatta hata verdi kaç şarkı var dedim bunda 1000 in üzerinde dedi aynı şekilde ben taktım içinde 70/80 şarkı vardı hiç takılmadan çaldı ama şimdi öyle sorunum yok allaha şükür pioneer 7250 aldım sorun kalmadı https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

3. Gökhan Meletli

Gökhan Meletli Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    bence hiç uğraşmayın . gidin pionerr cd usb calar alın . en ıyı cozum

4. mcriza

mcriza Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim orjinal teybimde kafası eserse çalıyor. esmezse çalmıyor. ısınınca çalıyor. soğuyunca çalmıyor. trak cdlerini güzel çalıyordu. cd'nin markası çok mu önemli? sizler hangi marka cd'leri kullanıyorsunuz. orjinal trak cdlerini sorunsuz çalıyor. mp3'ü de ısınınca çalıyor. kullandığınız cd markaları hakkında bilgi verebilir misiniz?

5. kozdagkardesler

kozdagkardesler Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benim getzdeki orjinal mp3 çalar mp3 cd lerini okumuyordu tamire götürsem 50-75 (adamların kafalarına göre) arası fiyat çıkacağı belliydi cd yi kendim söktüm temizledim okuyucu lensi bir güzel temizledim taktım 5 aydır hiç bir problem çıkarmadı mp3 çalar elimde bozulsaydı da problem olmazdı 75 tl tamir parası vereceğime 60-150 arası uygun usb ve sd kart girişli cihazlar var gider onlardan alırdım.

6. Fırat Ö.

Fırat Ö. Moderatör

Alınan Beğeniler:
    4,193
    Ad Soyad:
    Fırat Ö.
    Yaşadığınız Şehir:
    32-ISPARTA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    2005 model aracımda cd calar var. nero ile kendi bilgisayarımda olusturdugum cd lerin bazı parcalarında yüksek bir hışırtı yapıyordu. bende sinirlendim çakmaklıga takılan mp3 calarlardan aldım.ancak ses kalitesinde ciddi anlamda bozulma oldu. arkadasta neronun farklı versiyonu vardı onun cektiği cdleri banamısın demiyor calıyor. ikimizde cd yi yavaş yazdırıyoruz ama ben aynı sonucu elde edemiyorum.philips sanırım kaliteli bir cd. şimdi yine listeleri oluşturdum arkadasa verecegim yazdırsın..

sorun yaşayanlar kristal temizleme cd si satılıyormus. ben aradım ıspartada ancak bulamadım.. isterseniz birde onu deneyin olmassa değişik nero versiyonlarıyla cekmeyi deneyin derim..

7. kratos60

kratos60 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ad Soyad:
    adem
    Yaşadığınız Şehir:
    60-TOKAT
    Araç Modeli:
    Getz 1.5 CRDİ (2003-2011)
    aynı sorun bende de var ama bazen çalıyor bazen çalmıyor nedeni anlayamadım.tahminim lenslerin tozlardan temizlenmesi gerektiği yönünde.çünkü aynı parçayı bazen çalıyo bazen çalmıyor.birde ses düğmesine basılı tutunca daha kolay çalıyo

8. jarrah87

jarrah87 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    24
    Ad Soyad:
    Yiğit
    Yaşadığınız Şehir:
    61-TRABZON
    Bu sorunu 1-2 kere yasadim.. hatta ilk aldigimda servisin yonlendirdigi yerden teybin beynini koreden getirttik 90 tl ye... ama olay teyp beyninde fln degil.... genel itibariyle arkadaslar aciklamislar durumu... 10-12 parcayi audio formatinda cekin... cd markasi olarak sony veya philiphs kullanirsaniz cok az sorun yasarsiniz... ben bu sekilde kullaniyorum bir sikintim olmuyor

9. AdemOcakli

AdemOcakli Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    1,466
    Ad Soyad:
    Adem Ocaklı
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Sonata 2.0 CRDİ (2006-2010) NF
    Hepsi hikaye en kesin çözüm okuyucu gözün değişmesidir bende çok sık olurdu eram varken okuyucuyu söktüm aynısından jvc marka aldım onu taktıktan sonra en eski en kötü cdleri bile zorlanmadan okudu.bunu toplam üç era da denedim hepsinde sorunsuz çözüm oldu.

Bu Sayfayı Paylaş