Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

erayı kaldırıma sürttüm ne yapayım?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda levent06y tarafından 21 Ocak 2010 tarihinde açılan konu

1. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    arkadaşlar iyiki büyük araç kullanmıyorsunuz, birde minibüs veya kamyon otobüs türü birşey kullansanız sanırım kaldırımlardan sonra binaları direkleride götüreceksiniz.
    3 tane aynanız var sağ aynanızı kaldırımla arka teker/tampon görünecek şekilde ayarlayın
    bilhassa dış aynalarınızı kullanmayı adet haline getirin geri geri gelirken arkanıza dönmeyin aynalardan kaldırıma yanaşmaya çalışın, park yerlerine veya garaja girerken aynalarınızı kullanın dış aynlar çok önemlidir mutlaka kullanmalısınız
    sağa dönüşlerde bilhassa arkanıdan bisikletli ve motosikletli sürücüler varsa dikkat ediniz onların geçmesini bekleyiniz. ve biraz geniş açılı dönünüz.

2. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    kusura bakma ama ben otobüste kullanıyorum..
    kaza bir anlık dalgılınlıkla oldu,
    aşağılayacı şekilde yorum yapmayın lütfen

3. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    maksat aşağılam değil yanlış anlaşılmasın.
    evet dalgınlık olabilir buna katılıyorum ama sizin için değil bu söylediklerim bu işi bilmeyenler için söylüyorum. niceleri var dalgınlıktan ziyade acemi benim sözüm onlaradır. (ah birde acemi olduklarını kabul etseler)

4. MehmetOsmanoğlu

MehmetOsmanoğlu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1

Acemi olmak yadırganacak bişey mi? Hiçbirimiz araba kullanmayı anamızın karnında öğrenmedik... Her usta şoförün bir acemilik hikayesi vardır...

Önemli olan acemi olduğunu anladığımız insanlara trafikte anlayış göstermek ve yardımcı olmaktır diye düşünüyorum...

5. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    aslında taktığım yer kaldırımda değil, binanın garajına çiçekler için duvar yapıldı, biraz yüksek ve çok çıkıntılı yapmışlar..
    yöneticiyi çok sefer uyardım bu duvar olmamış dedim. ama dinletemedim
    gece nöbetinden çıktığım sabah uykusuz garaja girerken nasıl olduysa dalgınlıkla oldu işte..https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley19.gif
    binadakiler bile buraya sürtecek son adam sensin diyorlar ama! ne faydahttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif

kaza bu iyi şoför falan sökmüyor
    nereden geleceği belli olmuyor...

saygılarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley20.gif

6. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    elbette hepimizin hataları oldu, ama bu hataların mümkün olduğunca en aza indirebilmektir.
    elbette trafikte acemiler karşı anlayışlı olalım ama keşke acemi olduklarını kabul edebilseler. nelerle karşılaşıyoruz "hem kel, hem hodul" dedikleri cinsten

ben size kendi arkadaşımdan örnek vereyim, çorumda öğretmenlik yaparken (1978) arkadaşlarının gazı ile hep birlikte ehliyet almışlar. ama bu güne kadar hiç araç kullanmamış. bundan 10 yıl önce kardeşine ait doğan aracı alarak pikniğe gittik tabi aracı bana kullandırdı, gittiğimiz yerde alan müsait olduğundan bana biraz öğretmemi istedi, epeyce öğretmeye çalıştım ama nafile sonunda pes etti ve ogünden beride yine hiç bir araç kullanamıyor. yani cesareti yok.

diğer taraftan ise yine bir öğretmen abimiz benden epeyce yaşlı, ehliyeti var arabası yok emekli olunca bir 124 aldı. ve yine onu bir kaç gün eğittim ve adam gitti eğitici belgesi aldı trafik kursunda direksiyon hocalığı yaptı. (araç kullanırken görseniz, yaw bu adam acemi dersiniz halada öyledir)
    Düzenleyen : engin_er

7. engin_er

engin_er Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    olsun hocam önemli değil, herkesin bir dalgın zamanı olur. etrafımıza şöyle bir bakacak olursak neler var neler. yol kenarına konulmuş içi beton dolu tenekelr, uygunsuz yapılmış yüksek kaldırımlar, duvar çıkıntıları yolun ortaındaki direkler. sağlı sollu parklar, sadece kendisini düşünen sürücüler.

8. BEYZADE

BEYZADE Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    çok geçmiş olsun alt kısımda kalıyorsa bence hiç bozmayın derim yinede tercih sizin...

9. Mustafa Şengil

Mustafa Şengil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    41
    Ad Soyad:
    Mustafa Şengil
    Yaşadığınız Şehir:
    42-KONYA
    Araç Modeli:
    Getz 1.4(2003-2011)
    geçmiş olsun arakadaşlar...

10. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    sağolun arkadaşlar

11. Olcay

Olcay Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    12
    Ad Soyad:
    olcay pas
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Admire 1.6 (2003-2005) LC
    gecmiş olsun

12. sah.savar

sah.savar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Arkadaşım kaskolarda mini hasar hakkınız var ufa çizik ve göçükleri kaskoyu deldirmeden Outo Kıng e yaptırabilirsiniz. ben daha 1 ay önce ufak bi kaza yaptım tampon içeri çöktü ve bazı yerlerinde boyası çizildi gittim Outo Kınge hallettiler kasko delinmeden.Masrafı çok değilse hallederler.Geçmiş olsun

13. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    avuç içi kadar sürtmeyi ve ıkı ufak çiziği kaça yaparlar acaba.. ve bunu kasko oduyor da mı delınmıyor. yoksa bız kendımız mı oduyoruz.. bılgılendırısenız sevınırım..

14. sah.savar

sah.savar Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Kaskonuz varsa hiç bir ücret ödemiyorsunuz Outo Kıng ler kasko ile anlaşmalı siz sadece en yakın Outo Kıng servisini arayıp randevu alıyor ve aracınızı bırakıp, denilen saattede gidip teslim alıyorsunuz. sadece bir imzanız yetiyor onlar kaskodan paralarını alıyorlar ve kaskonuzda delinmiyor.
    Dışardan kaça yaptırırsınız bilmem ama masraflı olacağı kesin.

15. Bor34

Bor34 Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    levent hocam götürdünmü arabayı, ne yaptın?
    ben servise bıraktım kaskodan yapılacak. 3 gün sonra anca alırım. yarın oto tahsis isteyecem.

16. mates

mates Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0

<H3 align=justify>
    aynı sorunu bende şu an yaşıyorum... ve şu bilgiye ulaştım: </H3>
    <H3 align=justify>Mini Onarım (Autoking) Hizmetinin İçeriği Nedir ?</H3>
    <DIV align=justify>
    Poliçe dönemi içerisinde azami 3 kez olmak üzere; kaporta göçük düzeltme (10 cm ye kadar kaporta göçükleri), boya tamiri (30 cm ye kadar kaporta sıyrık ve çizikleri, 20 cm çapa kadar tampon sıyrık ve çizikleri) ve plastik tampon tamiri (10 cm ye kadar göçükler, yırtıklar ve kopuklar) hizmetlerini kapsamaktadır.Bu mini hasar hizmetleri sadece `Garanti Sigorta` servislerinde verilecek olup, poliçenin hasarsızlık durumunu etkilemeyecektir. "

17. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    daha götürmedim aracı.. hava çok soğuk ayazda araçsız kalmak istemedimhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

bugün bilgi almak için gidebilirim size bilgi veririmhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

18. levent06y

levent06y Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    salı günü AUTO KING'e gitttim,kayıt açtırıp hasar tespiti için bir görevli aracı inceledi,20 santimlik bir sürtme olduğunu ve 5 santimlik hasardan 4 hakkım olduğunu bütün hakkımın kullanılacağını söyledi bende kabul ettim...https://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley5.gif
    3 şubat çarşamba günü için randevu aldım.

19. Turgay

Turgay Yönetici

Alınan Beğeniler:
    68
    Ad Soyad:
    Turgay ÖRSBAŞ
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Diğer Modeller
    Ben hayatta gitmem Auto King'e kimseyede tavsiye etmem.

Aracınıza öyle lokal boya falan atmıyorlar. Belki boyayı lokal atyorlardır ama vernik komple. (Bizzat boya ölçen cihazla yaptırdıktan sonra baktım.) Ayrıca işçilikleri bertat boyandıktan sonra aracınızı güneşe çıkartın ve bakın vernik ve işçiliğin kötülüğünü. Son bomba olarak göçük düzeltmeye çalışırken cam çitamı kırmışlardı.

20. MUSTAFA ÖZDEMİR

MUSTAFA ÖZDEMİR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu iyimiş.. karlar bi erisin arayıp randevu alayım ben de.. 15 cm falan bi çizik var..

Bu Sayfayı Paylaş