Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era'ya Yeni Donanım Paketi...

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda zinarturgut tarafından 3 Ekim 2008 tarihinde açılan konu

1. Onur Dilek

Onur Dilek Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Bence mantıklı sonuçta ulaşım modelidir bunlar zaten era kendisi ile giriş segmentinde bu yüzden era yı hayal edenler çok zengin tabaka değil modeli iyi olmuş bence...ama bana kalsa team dede arka elektrikli camlar olmasaydı veyabi donanımdan kısılsaydıda şu plastikler birazdaha kaliteli olsaydı derimherşey donanımda bitmiyor...
    Düzenleyen : tuscaan

2. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ya ben sıfır araba alacağım en basiti direksiyon ayarı olmayacak ve o arabaya 6binden fazla verecem millet güler be bana bunlar akıllarını kaçırmışlar.
    Fiyatı 10bin ytlden fazla olursa eminim satamazlar bunu

3. Yusuf

Yusuf Moderatör

Alınan Beğeniler:
    9,150
    Ad Soyad:
    yusuf
    Yaşadığınız Şehir:
    41-KOCAELİ
    Araç Modeli:
    VW

bireysel olarak satamazlar belki ama şirketlere yok satarlar..

4. stylance

stylance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    arkadaşlar bence cok mantıklı bir model üretilmiş

era zaten genel bakılırsa arabadan cokşey beklemeyenlerin tercihi yani zaten cok fazla özellik bekleyen adam era almıyor ve arabaya ayırdıgı para cok yüksek olmayanlar için ideal bir araç bence

start gibi şirketlere yönelik bir model

5. ali70

ali70 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Birde fiyatını öğrenebilsek.Bendeaçıkcası milletin 3-4 senelik ikinci el elantrasını almaktansa sıfır era alırım daha iyi diye düşünmeye başladım.

6. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    ne yani şimdi bir direksiyon ayarı 8 bin ytl mi?https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

bakın göreceksiniz,çıktıktan sonra bide reklam yaparlarsa piyasadaki bundan sonraki eraların %80'iSTART Lolacak...nasıl satmaz?logan fiyatına era,git 500 lirayada pıoneer teybini ve hoparlörlerini taktır,fıstık gibi ikinci el fiyatına sıfır km araba...

7. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    öylemi?

ilginçhttps://www.hyundaiclubtr.com/forum/https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

8. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    bende onu diyorumya senin gibi mantıklı düşünen bi ton insan var....ne işim var aynı paraya alacağım,elin eskisine bineceğim.varsın düşük donanımlı olsun ama sıfır olsunsonuçta motor aynı araba aynı...

9. macellan72

macellan72 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Eğer 20.000 YTL nin altında bir fiyata satılırsa şirketler peynir ekmek gibi alır.

10. style plus

style plus Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bence dediğiniz gibi olmaz araba bomboş klima opsiyonel olsa belkitutar derdim ama bence hiç tutmayacak

11. CROSSHAIR

CROSSHAIR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    ya arkadaşlar bunu neden bu kadar problem ediyorsunuz ki siz anlayamadım.

seçeneğimiz fazla olsa fena mı olur.senin bu donanım paketi hoşuna gitmiyorsa bütcen yetiyorsa team alırsın , daha fazlasını alabiliyorsan style vs.. donanım paketlerini alabilirsin ..

ve yani bu tip donanım paketlerini genel olarak filo satışları için yani şirketlere satıyorlar. şirket sahibine ne klimasının olup olmamasından . o sadece yakıtına , sağlamlığına , fiyatına, servis ücretlerine bakar .

o yüzden bence gayet mantıklı bi seçenek..

12. darkblue

darkblue Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    5
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    era start L modelinin fiyatı belli mi arkadaşlar yoksa daha belirlenmedi mi . hyundai.com.tr adresinde start modeli var 21 küsür . start L ne kadar acaba

13. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ondan sonra bizde servislerde kafayı yiyecez... Yani çok satmak değil ardında durmak önemli... Hayır arkadaşım satmasın. İşini adam gibi yapsın.

14. stylance

stylance Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bizim insanımız böyle hocam

seçeneğin artışı sevinilmesi gereken birşeydir he şuanki era kullanıcılarıda bir bakıma haklı

atıyorum şuan era dizel sıfır km 26bin ytl dicek adam sen select sahibisin aracın bir yasında ama sıfır 26bin die satarken fiyatını ona göre degerlendirecekler alırken verilen selact style farkı satarken alınamıyor ne yazıkki

15. CROSSHAIR

CROSSHAIR Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam haklısın ama o kadar da değil. bakıyorlar işte yolbilgisayarı var yok dijital kliması var ... onlara dikkat ediyor 2. el alırken ama ama yinede sen sıfır alırkenki ödediğin farkı karşılamıyor tabiki ...

ama zaten ben arabayı o donanım paketleriyle alıyorsam rahat etmek için alıyorum ve kullanırken de o konforun tadını çıkarıyorum o yüzden pek fazla düşünmüyorum artık onları yani satarken zarar edermiyim diye düşünürsek kafayı yeriz boşversene düşünme gitsin . kafamı yorupta canımı sıktığıma değermi .

bence değmez kesinlikle....

16. burkks

burkks Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    abi en basit örnegi dedim ben yaa diğerlerini saymıyorum bile.
    Bu dewirde direksiyon ayarı olmayan araba görmedim ben şahsen varsada bilmem.Benm 97 model aracımda bile varhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif

17. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9

ama sen 97 de aracını alırken gls donanımını almışsın.fakat o yıllarda ls donanımınıda alan çok kişi vardı.şu andada
    gls=style
    ls=start L
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif
    Düzenleyen : hyundaı_era_06

18. zinarturgut

zinarturgut Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ya hocam hyundai araç satsın eywallah fakat bu paketle beraber aracın 2.el değerinin ne olacağını düşününen var mı? Hyundai satınca sanki biz kazanıyoruz. Sanki çok iyi hizmet veriyorlar ya bize...

19. Misafir

Misafir Guest

şirketler bakmadan alacak fiyat 20bin ytl nin altında olursa olması gereken de o zaten kanımca

Bu Sayfayı Paylaş