Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Era'ya Çelik Jant Taktıran Var Mı ?

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda defacto tarafından 21 Eylül 2007 tarihinde açılan konu

1. hyundaı_era_06

hyundaı_era_06 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    aynaların büyük olması benim hoşuma gidiyor.görüş alanı olarak çok daha güzel.aracın görünümünüde etkilemiyor güzel.direksiyonu tekrar değiştir nasıl olsa garantili cebinden paramı çıkacak?

2. ghost era

ghost era Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eranın ne kadar küçük sorunları olsada genel anlamda güzel bi araç ben eski bi fiat kullanıcısıyken era dan sebep hyundai ye geçtim performans olarak çok daha iyi bi araç konfor olarak harika parçası fiatla aynı neredeyse tartışmaya gerek yok meyve veren ağacı taşlarlar madem era bu kadar kötü neden çoğu taksici erayı tercih ediyor...
    Düzenleyen : ghost era

3. eyüp_sultanlı

eyüp_sultanlı Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hoş bulduk turgay bende islambeyde oturuyorum zaten https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gifhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley4.gif zaten belli ettin kendini karşılamanla bide videoların oldugu bölüme benm video mu koymuşlar izleyince şaşırdım şimdi
    hyundai era adlı kardşm yanlış anlaşılma olmuş ben piyasada ne arabalar var mesela benmkisi yazarken onun devamı vardı cıkmamış ben orda benmkiside bişi degil dedim ben kendimi aracımı hiç bi yerde övmem iyinin iyisi vardır çünki

4. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    doğrudur bende övmem zaten ama genel olarak eraları överim çünkü övülmeye değer bir araç.

5. eyüp_sultanlı

Alınan Beğeniler:
    0
  6. bt4mart

bt4mart Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    benmkindende direksiyondan ses geliodu sanayiye gittim ses direksion kutusundan yolda birakmaz sadece ses gelir,yapilmasida 200-500lira civari dediler..cok sorun olmazmis eyup sultanli

7. eyüp_sultanlı

Alınan Beğeniler:
    0
    anlamdım ki abi ben bunları herkezinkinden ses gelio degiştiriyolar 2 ncsinde gene gelio ben bikere degiştirttim araba 1 gün orda kaldı ona cok sinirlendim boş anımda olmuyoo bunları şikayet etmek lazımm

8. turkolog55

turkolog55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam jantların çok hoş 16" bir problem yaratıyor mu ne gibi avantajları var bende lastik ve jant alacağım bugünlerde kafam marshall lastiklere yattı (hyundai_06_06 dan özendim) ama jant başka düşünebilirim seninkiler de hoşmuş nerden nasıl ne kadara taktırdın fiyatın içinde lastikler var mı ???ayrıntılı bir bilgi verirsen sevinirim....

9. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    turkolog marshallar çok ama çok güzel bir lastik.korea malıdır.tavsiye ederim bende kumho kullanmıştım baya bi oda korea malıydı bunlarıda öylesine almıştım ama gerçekten kumho lassa good year kalitesinde lastik çıktı....fiyatıda ucuz 25,000 km dir biniyorum daha leke yok.

10. turkolog55

turkolog55 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    hocam sahibi yazmamış ama sen söle 16" jant nası olur bu arabaya senin jantın aynısının 16 sı varmı???? arka dolup çöktüğü zaman teker sürter mi??? bu lkonularda acemiyim biraz ve ank.da nereden aldın sen int. adresi var mı????

11. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    turkolog

benim jantın aynısının 16 sıda var 18 ide hatta 20 side var yani.

15 jant iyi oluyo araca ideal 195/55/15 te sorun yok.fakat 195/45/16 da takılabilir.

ama 195 değilde 205 olsun dersen sürtme yapar. 195 te o sorun yok ben devamlı yüklü kullandığım için biliyorum.

internet adresi var fakat faaliyette değil daha http://www.gurlas.com.tr/

benim lastik ve jantları biliyorsun.arabaya çok yakıştı.siyahada benim jantlar çok iyi gidiyo geçen gördüm takmışlar çok ii durmuş tavsiye ederim yani.....

yani kısaca 195/55/15 veya 195/45/16 takabbilirsin sorun yaşamazsın.15" 16" benim jantlar(mam w1) tak derim diğerleri eraya bence yakışmıyor.5 kol ve modeli çok güzel.internette lastikcenter veya lastik sitelerinden resimlerine bakabilirsin.

12. velidevrim

velidevrim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Era 06 kardeşim ben sana daha önce sormuştum neden bukadar ucuz diyte ben burada araştırdım arkadaşa sordum mam bbs bunlar çok iyi jantlardır öyle 4 tanesi 550 ytl falan imkansız diyor sen bana aldığın yerin adresini ve telefonunun gönder şimdiki fiyatları ile bende konuşayım ben burada en ucuz jantı ki oda 14 yani 15-16 değil 150-200 aralığında bulabiliyorum sen bana telefon aders verde bende konuşayım

13. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    tamam bi bakayım 1-2 gün içinde telefonunu veririm.muğla/bodrum ile ankara/merkezdeki fiyatların birbirine eşit olması zaten imkansızdır.

benim jantlar MAM W1 YANİ MAM BBS değil.gerçi farketmiyor sadece görüntü olarak değişik.

orda en ucuz ve 14" jant 150-200 aralığında burda 75-125 aralığında bulunur.

14. azman

azman Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    136
    Ad Soyad:
    Ersin Deniz
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Yumurta 1.5 (1994-2000) X3
  15. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    aynı işte mam w1 ama bu 14" ve 4 tanesine 500 ytl yazmışlar orda bile.15" 550 ytl ankarada....nasıl olurda 550 ytl olması imkansızdır?

dediğim gibi velidevrim tlf nosunu vereyim.ankaraya gelme niyetin olduğunda gidip 15" mam w1 taktır görüntüsü değişsin.

http://www.lastikcenter.com/index.asp?ds=9&urun_id=99

linktede 15" 4 tanesi 560 ytl.

belki ankarada 500 ytl ye bile düşmüştür doların düşmesi nedeniyle.

16. velidevrim

velidevrim Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    tamam kardeş sen ver numarayıda ben de görüşeyim kötü bir şey demedimki banada yardımcı olacaksın dolayısıyla ben bir jant buldum yarın takıp resimlerinide size yollayacağım ama lastik dahil sıfırı 3,000 ytl 17 jant 205 40 sen ver numarayı arayayım görüşeyim ben bakayım olmazmı

17. hyundaı_era_06

Alınan Beğeniler:
    9
    0-312 3846060 veya 0-312 3841010 GÜRLAS LASTİK.

MAM W1 15"4X100 İLE MARSHAL MATRAC TX 195/55/15 85V FİYATLARINI SOR.AMA BURAYA GELİP TAKTIRMAN TLF'DAKİ ALCAĞIN FİYATTAN DAHADA DÜŞÜK OLACAKTIR.

İYİ AKŞAMLAR

18. pusat

pusat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Merhaba arkadaşlar siteye nasıl ekleyebiliriz resim. Benim cantları göstereyim. uğraştım ama ekleyemedim

19. Misafir

Misafir Guest

foruma tıkla orda msjlara resım nasıl eklenırdıe bı acıklama var onları tam yapınca oluyo bende oyle ogrenmıstım

20. cevizkabugu

cevizkabugu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    2
    benim araç stil model alaşım jantları zaten orijinal..

Bu Sayfayı Paylaş