Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Eraya Brc

'LPG Sistemleri' forumunda kemkem tarafından 19 Mayıs 2011 tarihinde açılan konu

1. agazi

agazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    çok teşekkur ederim verdiğiniz bilgiler için, işletmek için de baya para gidiyormuş.bu beni baya yıpratcak bu ay kasko ve trafik sigortasıda var.

2. kemkem

kemkem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    muayne ve yaprak asıl para zaten..diğerleri bişey deil.. benimde ocak ayı vergim vardı onuda yatırdım ... lpg pahalıya geldi biraz:) ama pişman değilim :)

3. Bedri Baki

Bedri Baki Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ben de perşembe günü Batman Turgay Otogaz'da BRC taktırdım. Manifoldu delmeden güzel bir şekilde montaj yapıldı. 1500 TL/12 taksit yapıldı. Diğer ücretler ise ;

Sızdırmazlık : 25 TL
    Ekzoz: -----
    Ek-1Belgesi: 15 TL
    Muayene : 136 TL
    Ruhsat : ?

Ruhsatı henüz değiştirmediğim içinücreti bilmiyorum. Ama diğer tüm işlemler hazır. Ayrıca ekzoz muayenesi de istemediler.Bir de trafiktehangi belgeleri istiyorlar ?

4. kemkem

kemkem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    kardş eksozu bende boşa yaptırdım farkındayım ama biri yaptırman lazım dedi ondan boşa para verdik... ruhsatada bi hafta önce 110 tl verdim çift yaprak deişti... trafik elindeki bütün belgeleri istiyo... hatta fotokopilerini çekip git.. bi iki tanesinin istiyolar çünkü boşa uğraşma... hepsini alıyo ruhsatı veriyo... normalde 3-4 gün sora alıyomuşsun geri ama tanıdık varsa 5 dakka :)

5. kemkem

kemkem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    bu arada hayılı olsun kardeşim... benden sana tavsiye hava filtren kirliyse hemen deiştir... şaşırtıcı derece etkiliyo gazda

6. aybasan

aybasan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Ad Soyad:
    Aydın Aydın
    Yaşadığınız Şehir:
    35-İZMİR
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    2010 era team aracımı alırken garantisi bozulmasın diye lpg taktırarak aldım brc kit..şuan yaklaşık 16 ay ve 20.000 km oldu arıza lambası ile ilgili hiçbir sorun yaşamadım.Gaza çok kısa sürede geçiyor ve geçerken neredeyse hiç hissedilmiyor gaza geçtiği belli belirsiz bir sarsıntı oluyor okadarç.sorun yaşamadanda bu sistem kurulabildiğine göre bu durumda bütün montajlardan aynı sorunsuzluğu beklemek sanırım herkesin hakkıdır

7. kemkem

kemkem Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    aynen aybasan arkadaşım brc cidden çok kaliteli ve gaza geçerken hiç belli olmuyo nerdeyse :) bu arada bnm check lambası sorunum şimdilik kalktı ortadan... o ara deneme amaçlı evin yanındaki po dan yakıt almıştım.. ondan şüpeleniorum şu anda :)

8. Bedri Baki

Bedri Baki Yasaklı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    LPG takıldıktan sonra ertesi gün arabayı 15.000 bakımına götürdüm, hepsi değişti.

9. agazi

agazi Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    dün bende brc lendim arkadaşalar. aydın kaykal kardeşler oto gaz da taktırdım. murat ustaya teşekkur ediyorum ilgi ve işçiliği beni gayet mennun etti. dün depoyu fulledim bakalım ne yakacak sabırsızlıkla bekliyorum..

10. MSC

MSC Site Yetkilisi Yönetici

Alınan Beğeniler:
    16,972
    Ad Soyad:
    Serdar
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Mercedes-Benz

Bu Sayfayı Paylaş