Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

Eranın sağlamlığı

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda starcan tarafından 28 Temmuz 2010 tarihinde açılan konu

1. starcan

starcan Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Arkadaşlar hepinize teşekkür ederim. Bu mesajı yazmamdaki amaç forumdaki siz değerli üyeleri bilgilendirmektir.Aracımız ne olursa olsun trafik kurallarına uyalım,az önce yoldan geldim malumunuz yurdun her tarafında yol yapım çalışmaları var duble yollarda bakım çalışmaları yapılıyor.Her türlü ikaz levhalarına rağmen1 saatlıkseyahat sırasında en az 10 aracın hatalı araç kullandığını gözlemledim. Özellikle yurt dışındangelen araçlar son sürat yol alıyorlar hatalı sollama yapıyorlar. Birde buna uykusuzluk eklenince gerisini siz düşünün. Araçlar zatentıkabasa dolu içinde aileler var amasürücüleri çok vurdum duymazlar. Rampada kamyonun arkasında beklemeye sabırları yok.Arkadaşlar trafik sabır işidir unutmayalım acele giden ecele gider lütfen aşırı hız yapmaktan kaçınalım birbirimize anlayış gösterelim bu yollar hepimizin olası bir hatanın telafisiolmayabilir. Selamlar.

2. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    eee adamların altında 3.0cc 4.0cc motor araçlar olunca bekleyemiyorlarhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley36.gif...

3. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
  4. Levent

Levent Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    26
    Ad Soyad:
    levent ünal
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    Gurbetçiler konusunda çok haklı.Katılıyorum.Malum sitede geçen gün denk geldi.Altlarında son model araba ile yol alıyorlar yaptılkarı hızı çekmişler.Yaptıkları hızları yazmıyorum buraya.Sonuç ekteki linkte.Çok yazık

Düzenleyen : Levent

5. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    allah rahmet eylesin ... çok etkilendim ... hakikatten 7 kişilik aile yok olmuş ... kimbilir ne kadar neşelilerdi tatile vatana geldikleri içinhttps://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley22.gif

6. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Gelememişlerki adamlar özelmini yaşadıkları vatanlarının topraklarına kavuşmadan gitmişler o yüzden diyorumki kim olursa olsun herkes altındakine bi yere kadar güvenmeli biz bazen bekleme yapmıyoruz ama azrail hiç affetmez denk geldimi götürür.

7. mirkan

mirkan Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    403
    Ad Soyad:
    Mirkan Şenol
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    yanlış yazdım ... kimbilir o yolu ne kadar keyifle geliyorlardı diyecektim karıştırdım ...
    rabbim kimseye göstermesin ...
    böyle gaza geldiğimiz anlar oluyor , sonu bu işte ... sonu olmayan bir son ...

8. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Maalesef vb kazalar ülkemizde yıllardır oluyor yılda trafik terörüne terör örgütünden çok dahafazla zahiyat veriyoruz onbinlerle ifade ediliyor bu rakam son yıllarda azaldı yine eskiye göre iyiyiz ama trafiğin 1. kuralı dikkattir dikkat edelim sınırları çok zorlamayalım kolay kolay kaza olmaz zaten kimseninde canı yanmaz gerçekten kimseye göstermesin çok zor bi durum.

9. Tülin

Tülin Süper Moderatör

Alınan Beğeniler:
    163
    Ad Soyad:
    Tülin
    Yaşadığınız Şehir:
    34-İSTANBUL
    Araç Modeli:
    Getz 1.3(2003-2011)
    haberin başını görmem yetti, sonuna kadar izleyemedim. offf off allah rahmet eylesin.

10. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Allah herkese akıl versin. ya basit tedbirler ne bileyim 2 saat te bir mola, 100-110 km. hızlarda arç kullanma vb. basit şeyler hayat kurtarıyor ama melasef siz dikkat etseniz karşı... ben bi taktik yapıyorum paylaşayım sizinle karşıdan gelen araçlara özellikle tek şerit olan yollarda ve gün doğumu ve gün batımı saatlerin daha çok olmak üzere sellektör yapıyorum. karşılık alırsam adam uyumuyor. karşılık almıyor isem hafif sağa yanışıp daha temkinli geçiş yapıyorum. napayım çoçuklarım var........

11. Davtor

Davtor Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    1
    Adam size tepki verip sonrada üstünüze kırabilir bizzat başıma geldi o nedenle tek şeritli yollarda her zaman mümkün olabildiğince sağdan gitmek gerekiyor çoğumuz dış çizgiye yakın gitmeyi sevmeyiz ama karşıdan araç geliyorsa her zaman dış çizgiye yakın olmak en mantıklısı.

12. Tayanç_Top

Tayanç_Top Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    büyük geçmiş olsun..eranın maharetinden başka bir de iyi tarafından bakalım olaya..kazada sadece ve sadece sağ kapı hasar görmüş..arka kapı, marşpiyel, kaputun sağ tarafı vs.. tertemiz..tekrar geçmiş olsun

13. qaan88

qaan88 Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    9
    https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley32.gif

14. huyndaimurat

huyndaimurat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    çok rahatsız edici olmamaya dikkat ederek yapıyorum sellektörü. ama dediğiniz gibi sağdan gidincede arkadan gelenler bu sefer sıkıştırıyor..çünkü sağa yanaştıkça ister istemez hızı azaltıyorsunuz psikolojik olarak...

Bu Sayfayı Paylaş