Hyundai Yedek Parça - Parça Ofisi LPG KABLO

eranın ikinci eli çok zayıf

'Accent Era Forum - Club MC' forumunda puslu tarafından 18 Eylül 2010 tarihinde açılan konu

1. puslu

puslu Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    güzel paylaşımlar oldu herkeze tşkler...yanlız benim yaşadığım ve gördüğüm olay 2009 select lpg li bir araca kimse 21000 zorlayan ve 22000 verilmedigini göördüm ve üzüldüm ikinci elde 22000 tlye paranız varsa kims hyundaiye bakmıyor bunu demek istiyor ve şahit oluyorum.yanlış anlamayın tekrar söylüyorum 2 yıl kullandım gayet memnunum sınıfının en arabası bence

2. qwxsqw

qwxsqw Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    üzülme dostum parası az olana satarız biz de :) era sıfır fiyatları artıyor merak etme değerine satarsın. ayrıca kimse hyundai ye bakmıyor diyorsun ama i30 pahalı bir araç o paraya birsürü araç alınabilir ama kapış kapış gidiyor.

3. tevabil

tevabil Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    eraların daha doğrusu hyundai bineklerin elden çıkarması çok kolay oluyor,
    kim ne derse desin :10,000tlye aldıgı 1998/model hyundaisini 11,000 tl ye 15 ay sonra satan kişileri tanıyorum...

4. Magicboy_

Magicboy_ Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Evet, galeride hiç eralara rastlamadım. hatta Hyundai'nin diğer modelleri bilefazla yok.

5. Emre

Emre Vip Üye

Alınan Beğeniler:
    2,746
    Ad Soyad:
    Emre
    Yaşadığınız Şehir:
    6-ANKARA
    Araç Modeli:
    Hyundai Marka Aracım Yok
    çok fazla kullanılıyor ve piyasaya düştümü hemen satılıyor ,) çabuk satıldıgından fazla durmuyor galeride https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif daha çok kullanıldıgından 2.el piyasasında beklemiyor ama satılıga konuldumu kapış kapış gidiyor https://www.hyundaiclubtr.com/smileys/smiley2.gif

6. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben dün sattım eramı.2007 1.4 era team. abs yok tüp ruhsata işli değil ve 4 lastik istiyodu.ayrıca baskının bilyesi ötmeye başlamıştı.Malum komple değiştirecektim. 18.200 e verdim.Eş dostla yüz göz olmayayım diye pazara çıkardım 1 saatte sattım.

7. ksswat

ksswat Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    3
    Yaşadığınız Şehir:
    1-ADANA
    Araç Modeli:
    Accent Era 1.4 (2006-2012) MC
    Era'nın 2.eli zayıf diyen arkadaşımın gözlem yeteneğinden şüphe ederim, araç pertten çıkma,taksidençıkma veya kiralık şirket aracı falan değilse,piyasasında satmak isteyen en fazla 1hafta içindenakde dönüştürür, acelesi olan piyasasının 500-1000 aşağısına versin 2 saatte nakde dönüşür.

8. kayram

kayram Kayıtlı Üye

Alınan Beğeniler:
    0
    Ben mesala Malatya'da dün sabah çıkardım arabanın başına gelenlerden nefes alamadım.bide benim araç gibi değişen boya olmayınca ooo 1 saatte satılır..

Bu Sayfayı Paylaş